- 3 Şubat 2021
- 2.772
- 8.676
- 108
- 36
- Konu Sahibi melissaalice
-
Bu sizi hiç alakadar etmez konu sahibi soru sordy fikrimizi söylüyoruz, beni siz mi büyüttünüz de bu cüreti buluyorsunuz haddini bilmek ne güzel şeyo zaman sizi doğurmasalardı yani ne dememi bekliyorsunuz?
Yaş Kemal’e erince tam tersi aslında maddi yetersizlik yaşayan çocuklarla empati kurup daha çok etkilenmeniz gerekirdi. Sizde olay ters işlemiş.haklı çıkmaya çalışıyorumdurhahahaha ciddiyim
yaş kemale varınca bazı şeylerin önemsiz olduğunu anlıyorsun
(not: tamamen kendi düşüncelerim kimse çocuğunu makarna ve ekmekle büyütmesin)
kim sokaklarda büyüyor konuyu aşırı çarpıtıyorsunuz.Bence sen muhalefet olacağım diye ne dediğini bilmiyorsun. Sokaklarda yaşayıp annen seni sevince mutlu mu olacaktın? Çok mu sevgisiz büyüdün yoksa
Sadece senin yazdıkların değil, genelde konu dönüp dolaşıp bu marka muhabbetine geliyor. Markaya gelene kadar çocuğun hayatında paranın gerektiği birçok önemli alan var. En önemlileri de sağlık ve beslenme. Ciddi ve acil bir şey olsa devlet hastanelerinden randevu almaya kalksan haftalar, hatta aylar sonraya sıra veriyor. Biz bunun için tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırıyoruz her sene mesela. Beklemeden, konforlu, temiz ve insani şartlarda teşhisi/tedavisi yapılıyor. Bu da parayla oluyor. Para nasıl önemli değil? Çocuk büyüdükçe heveslerine cevap verememe kısmı daha sonra gelecek. Bu elzem şeyler dururken markanın öne sürülmesi bana konuyu saptırma çabası gibi geliyor artık. Sizin belki maddi durumunuz iyi, belki henüz Selim küçük diyedir bilemiyorum, paranın konuştuğu anlarınız pek olmamıştır. Muhtemelen ondan bu kadar polyanna bakıyorsun meseleye. İnşallah darlık, sıkıntı çekmeden büyütürüz bebeleri. Kendimiz için değil, onlar için dileğim bu.böyle mi düşünüyorsun yazdıklarım hakkında?
ben de konu sahibine yorum yazdım üstünüze alınıp cevap veren sizsinizBu sizi hiç alakadar etmez konu sahibi soru sordy fikrimizi söylüyoruz, beni siz mi büyüttünüz de bu cüreti buluyorsunuz haddini bilmek ne güzel şey
Ben sizle alakalı kişisel bir yorum yapmadım benim doğmama kadar atlama haddini nerden buldunuz?ben de konu sahibine yorum yazdım üstünüze alınıp cevap veren sizsiniz
Böyle bir iddiam olmadı zaten. Lütfen artık çarpıtmayı bırakın konuyu. Baydınız.bir çocuğa vereceğiniz tek şey de para değil
Sizin çocuğunuz var mı?kim sokaklarda büyüyor konuyu aşırı çarpıtıyorsunuz.
konu sahibi asgari ücret ve 30 bin maaşla çalışıldığını söylemiş ben de onlara yorum yapmışım.
ayrıca sokakta yaşayıp mutlu olanlar da olabilir mutluluk sandığınız kadar nesnel bir şey değil.
Henüz onunki 14 aylık olduğu için hayatın gerçekleriyle tanışmadı, o yüzden bence.Sizin çocuğunuz var mı?
Çocuk denen şeyden haberiniz yok belli ki.
parka dahi çıksanız pek oyuncağı olmayan çocuğu anlıyorum ben. Herkesin elindekine yapışan, isteyen, özenerek bakan çocuklar oluyorlar.
Çocuk bu yanından dondurma yiyen biri geçse özeniyor istiyor. Dondurmanın topu 50
Tl. Yiyemediğinde cidden mutsuz oluyor. Hiç
Öyle annem sarıldı dondurmadan daha güzel demiyor. Neden almıyorsunuz diyor.
Bakın en basit isteklerden bahsediyorum.
Daha okulla beraber istekler de büyüyor. Aylarca aynı oyuncağı isteyen, doğumgününe gün sayan çocuğum var benim. Sevgiyle geçmiyor o uhdeler.
Bence siz anne değilsiniz. Yada çok zenginsiniz çocuğunuzun istemeye gereği kalmıyor. Aksini anlamamanız mümkün değil zira
Belli zaten.Henüz onunki 14 aylık olduğu için hayatın gerçekleriyle tanışmadı, o yüzden bence.
Sonra da bastan düşünecektin onu denirGelin ata binmiş ya nasip demiş…
Daha sevgiliyken doğuracağın çocuğu düşünmen…
Biraz akışına bırak evlen sonra ona göre çoluk çocuk düşünürsün…
Bence de psikolog senin için daha temel ihtiyaç, sabahtan beri söylemediğim şeyleri söylemişim gibi uydurup uydurup yazıyorsun, bir de dünyaya gelmeme laf ettin kim oluyorsan artıkbenim temel ihtiyacım beslenme ve barınma değil.
Ablacım sen bı balkona çıkıp biraz hava mi alsan? Gerçi hava su gıda senin temel ihtiyaçların değil inandık ama beyne oksijen gitmeyince de daralır insan...çocuklara su gıda barinma verilmesine karşısın anladık tamam da artık havayi şeyapma bari, senin için söylüyorum bakbenim temel ihtiyacım beslenme ve barınma değil.
Yaaa il dışına çıkarız, tatile gideriz bilmediğimiz bir yerde hastalanır diye acil durumlar için kapsamlı bir de sağlık sigortası yaptırdık. Yazıklar olsun bizeBu oku atmayacaktinBe hey cahil sen bilmez misin marka bez ve şampuan kullandığın için oğlun hayatı boyunca şımarık ve doyumsuz ve mutsuz olacak ayrıca herkes çok iyi bilir ki çocuguna organik gida yediren anneler sevgisiz ilgisiz konken bağımlısı kadınlardır...Halbuki çocuğunu kartondan hallice markasız (o nasıl oluyorsa) bezle bağlasan ve pazardan alınma açik markasız makarnayla ve duru corbayla beslesen ileride musmutlu, başarılı, harika biri olacaktı, organik gıda felan nedir? sen ne yaptın gafil ...yazık ettin güzelim çocuğa
Maslow mezarında ters döndü.benim temel ihtiyacım beslenme ve barınma değil.
Ya liselerde serbest kıyafet yok ama kışın çocuklar üşüyor diye formanın üzerine sweat giyiyor bizim okulda. Çoğu okulda böyle. Önüne geçilemiyor bunun. Bir veli toplantıda bana isyan etti. Sebep? Kızı her gün gidip gelip kadını didikliyormuş. Arkadaşlarım her gün farklı giyiyor. Ben hep aynı şeyleri giyiyorum, bıktım, utanıyorum diye ağlıyormuş. Tam ergen terörü. Gel de uğraş.Belli zaten.
Hele biraz büyüsün göreceğim ben.
Okulun serbest kıyafet gününde arkadaşından gördüğü minecraft tshirtü için günlerce yalvardığını biliyorum ben. Osuruktan bir tshirt için ikna edemedim. Ki sevgiyle büyüyor. Ona rağmen maddi istekleri de çok. Karşılamayınca da mutsuz oluyor. Sevginin ikamesi değildir maddiyat. İkisi ayrı. Sevilince maddi isteklerimiz körelmiyor
Ben daha ilkokul seviyesinde bezdim. Sabah akşam ps diyor. Arkadaşlarında varmış hep yazıkmış ona. Ben seni çok seviyorum çok oyun oynarım senle desem sinir krizi geçirir herhalde. Ortaokulda alacağız diye oyaluyoruz şimdilikYa liselerde serbest kıyafet yok ama kışın çocuklar üşüyor diye formanın üzerine sweat giyiyor bizim okulda. Çoğu okulda böyle. Önüne geçilemiyor bunun. Bir veli toplantıda bana isyan etti. Sebep? Kızı her gün gidip gelip kadını didikliyormuş. Arkadaşlarım her gün farklı giyiyor. Ben hep aynı şeyleri giyiyorum, bıktım, utanıyorum diye ağlıyormuş. Tam ergen terörü. Gel de uğraş.
iyi misiniz geçmişinizden bahsedip olmayanın yok falan diyen sizsiniz. ne dememi bekliyorsunuz dedim benim ne haddime böyle bir şey düşüneyim. sonra söyleyince alınganlık yapıyorsunuz.Size daha fazla yazmayacağım çünkü sürekli yazmadığım şeyleri söyliyorsunuz, az öncede kişisel hakaret falan dediniz nerde ne hakareti ya canınız tartışma istiyor olabilir ben buna daha fazla alet olmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?