Az kaldı ablamı döveceğim sabrım taşıyor… gögüslerine silikon yaptıracakmış hanfendi..

Nerden nasıl başlayayım bilmiyorum hiç yapımda yok çirkeflik diğer ablam yapar o öyle biri, ona hiç cesaret edemez o yüzden. Niye bu kadar yumuşak yüzlüyüm, niye sertleşemiyorum diye kendi kendimi yiyorum çoğu zaman. Dediğinizi çok yapmak istiyorum ama kişiliğim bunu yapamıyor sanki.

Ama onlar da rahatsızmış o yüzden gönüllü değiller. Bir de böyle nineler dedeler üstlenince anne baba iyice sorumsuzlasiyor başka aile kurarlarsa kendilerine o çocuklar genelde dışta kaliyor

Ama onlar da rahatsızmış o yüzden gönüllü değiller. Bir de böyle nineler dedeler üstlenince anne baba iyice sorumsuzlasiyor başka aile kurarlarsa kendilerine o çocuklar genelde dışta kaliyor
Tamam ama bu durumda çocuklar ortada kalıyor gördüğünüz gibi konu sahibinin eşi kaç gün daha idare eder çocukları bilemiyorum ki oldukça haklı olur .

Annemler neyden korkuyor biliyor musunuz yarın bigün bunlar baktı büyüttü demez, bi kolunu kırsalar bakamadınız diye başımıza aslan kesilirler hak iddia ederler diyor. Tek bir çocuk olsa bakar annem ama ikisine aynı anda bakamıyor kedi köpek gibiler.

Cileklidon_,
ablanızla enişteniz beni sinir etti, ailenize de o çocuklara da yazık, siz ablanızla da eniştenizle de çocuklar için konuşun, hani diyorsunuz ya ablam eline geçeni fırlatıyor kovuyor vs, bunları çocukların yanında yapıyor, her çıldırdığında çağırın polisi şikayetçi olup tutanak tutturun, tutanakların birer kopyasını da alabiliyorsanız alın, bir şikayetinize bakar çocukları devlet kendi alır, çocuklara sağlıklı ebeveynlik yapamıyor, psikolojilerini bozuyor diye zaten devlet bırakmaz.

Geçen sene devletten geldiler görmeniz lazım öyle iyiyi öyle mağduru oynadı ki inandılar almadılar

emin olun ülkede çocukların poposuna filan vurmayan çok az baba var. acı ama gerçek bu. konu sahibi de popolarına filan vuruyordu demiş öyle evre çevire dövme durumu ola zaten kimse babayı ihtimal olarak düşünmezdi.

yine üzgünüm ama öyle anane dede teyze sahiplenmesiyle büyüyen (güya çocukların iyiliği için) çok başlı ortamda çocukların sorunları yine az olmuyor. (benim etrafımda çok örnek var) bu anane-dede 2 ergen çocuğu büyütecek durumda değiller. yarın okulda biriyle kavga etse, bir şey olsa anane dede suçlu olur. neden kadın çünkü "uyanık". bakarlarken iyi ki baktılar olmaz, bir şey olsa suçlu olurlar. anlatabiliyor muyum?
konu sahibi zaten yarın bir gün kendi çocuğunu yapar. eşi zaten "e ama yeter" dese sonuna kadar haklı.

o yüzden bu karı kocaya temiz bir zılgıt. ve hatta tehdit lazım. bu kadın şımarık derdimiz o. çocukların iyiliğini düşünüyruz diye sorumluluklarını alınca... kadına para verince kimse iyilik yapmıyor şu durumda.
bi kere dede hiç para vermese. çocukları da hiç almasalar bu kadın nasıl gezecek tozacak ya da nasıl işten çıkacak?

çocuklar evde aç mı kaldı mesela.
polis çağıracaklar.

güzellikle iyilikle bu mesele çö-zül-mez.

Bakmak isteyen her şartta bakar. Yani madem anne o kadar iğrenç bir kadın baba vicdanlı olsa çocuklarına sahip çıksa tabii ki en güzeli. Ya da mükemmel bir üvey anne gelse. Kendi çocuğu gibi benimsese. Ama bunlar ütopik.
Ben konudaki teyze olsam annemlerin apartmanında altlı üstlü otururum. Sürekli yeğenlerimle alakadar olurum. Baba kişisinden sadece maddi yardım beklerim. Evin temizliğine, çocukların ödevlerine yardımcı olacak birini tutarım. Hem kendi düzenim çok bozulmaz, hem de bir elim sürekli onlarda olur.
Kardeş kişisini ailecek tamamen dışlarım. Ne hali varsa görsün derim. Zaten konudaki anne de pek pişman olacak bir profilde değil. Hayatını daha çok rezil eder. Daha bunlar fragmanı bence. Aklı selim bir kadın değil.

Tamam ama bu durumda çocuklar ortada kalıyor gördüğünüz gibi konu sahibinin eşi kaç gün daha idare eder çocukları bilemiyorum ki oldukça haklı olur .
Ben de onu diyecektim yani tek çocuk idare edilebilir iyi kötü ama iki çocuk efor ister cidden. Bir de diğer torunlar da gelince hengame çıkıyormuş zapt edemiyorlarmış
Ben babalarından kalmalarını mantikli buluyorum adam zaten çok çalışıyormuş çocuklarla ilgilenmesi icin yarim günlük birini bulsa yetecek.

Çocukların velayetini babaya verirler umarım. Çocukların bakım görevi kendi ailelerine yani anne ve babaya aittir, ikisi de hayattaysa sağlık ve ekonomik duruma göre anne ya da babaya verilir velayet.
Baba alsa çocukları en azından bosanma sürecinde belki ablanız silkelenip kendine gelir, ben ne yaptım der. Demezse de en azından çocuklar kendi babalarında olur...

İşte anne babanızın da sizin de yüzünüz yumuşak, o yüzden ablanız şımarıyor, ben sakinimdir yerine göre iyiyim ama çirkefe çirkef olurum, o pencereden 1 atıyorsa ben 10 atarım, o 1 bağırıyorsa ben 100 bağırırım, elimi belimden indireyim diye dua eder, çok da girmek istemiyorum ama bazı akbaba akrabalarımdan yasal haklarımı çirkefleşerek aldım, ablanız kardeşim olsa o çocuklar için benim gözüm çoktan dönmüştü.

Son düzenleme:
yiğenlerimin doğumuna annem değil ben gittim. ikisi de kucağıma doğdu.
anne babadan sonra ilk söyledikleri kelime benim adım -ki kolay bir ismim yok öyle ela filan değil yani.
çoook severim.

ama bu dediğinizi yapamam- ki evli değilim eşimle sorun olacak bir konu yok.
herkesin bir hayatı var. asıl sizin dediğiniz şey (Ben konudaki teyze olsam annemlerin apartmanında altlı üstlü otururum. Sürekli yeğenlerimle alakadar olurum.) vs. ütopik.

Geçen sene devletten geldiler görmeniz lazım öyle iyiyi öyle mağduru oynadı ki inandılar almadılar
Elinizde karakol şikayeti vs var mıydı? Yineliyeyim şu aşamada çocukları da bir psikoloğa götürün, psikologtan verilebiliyorsa yazılı görüşte alın, bu çocukların anneyle yaşamaları sağlıklı değil gibi görünüyor çünkü, çocukların iyiliği için uğraşabildiğiniz kadar uğraşın, şu an tek ve en önemli konu çocuklar.

Eniştenizle ablanız müstehaklarını bulurlar nasılsa.

Devletin polisi kaç kere gelir. 1 kere gelir, 2 kere geldi. Çocuklara bakan yoksa yetiştirme yurduna verirler. Tehditle, göz korkutmayla olacak işler değil. Bir insan içinde evlat sevgisi yoksa yoktur. Kendi öz çocuğunu sevgilisine öldürten, tecavüz etmesine göz yuman kadınlar var.

Bence adam aydınlanma yaşayacak ve çocukları alacak öyle hissediyorum her gün arıyor görüntülü konuşuyorlar. Ablamın çok düzgün takıldığını düşündüğü için bu kadar pervasız davranıyor diye düşünüyorum. Bi yere gittiğinde çocuklara bakkala gitti dedittiriyor

Yüz bulmuş maalesef yaşadığı durumu da koz olarak kullanıyor onun karşısına ondan daha çirkef biri lazım yoksa zor ben bir nöbete gidip o gece anneme bırskınca nasıl özlüyorum üç buçuk yaşındaki oğlumu. Annelik tamamen içgüdüsel bir şey keşke yoksa ikinciyi yapmasaydı

Kasımda babam ve çocuklar hakim karşısına çıkacak söyleyeceğim hakime ikiside çok kötü hakim bey kızım diye iyilik elçisi olamam çocuklar en iyi devlet bakar bunların elinde heder oluyorlar diyeceğim diyor. Bu silikon olayını duysa direk gider şikayetçi olur.

O zaman herşeyi anlatmak lazım adama neden bekliyorsunuz ki? Belki bakıcı tutar bişey yapar anane evine

O zaman herşeyi anlatmak lazım adama neden bekliyorsunuz ki? Belki bakıcı tutar bişey yapar anane evine
Evet kesinlikle oturup babalarıyla ciddi ciddi konuşmanız gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…