Az daha Bebeğimi kaybediyordum bıktım artık dayanamıyorum yeter..

Benim eski esimde ayniydi aileci demiyorum, resmen ailesine bagimli, bosanma davasini bile tek basina halledemeyecek kadar aciz bir insan .. icki kumar nasil bir bagimliliksa, bu aile bagimliligida oyle birsey.. boylelerinin evlenmemesi lagzim.. hayatimizi gencligimizi alip gidiyorlar iste.. esin zor degisir.. uzerinden yillar gececek sen yipramacaksinda oyle degisecek.. keske cocuk icin acele etmeseydin.. ama olan olmus bir kere.. her hafta sonu bu cekilmezki.. yok anneme gidelim, yok bilmem ne icim sisti be..

Ay her türlüsü problem bende eşimi ailesine götüremiyorum. Sonra üstüme kalacak gelin gelmek istemiyordur diye kimse kendi çocuğunda hata bulmaz ki. Ortası yok bu erkeklerin. Madem şu an pişman ona bir gün belirle mesela cuma işte mübarek gün filan de iş çıkışı gidelim her cuma de kural koy yani.

bence annene durumu anlatmalısın.. yaşadıklarını bilsin.. eşine göstersin tepkisini.. eşin belli ki kimsesiz bu kız ezerim diye düşünüyor herhalde..arkadanda annen olduğunu bilsin.. gitmek istediğinde gitsin kendisi sende annene git.. en azından tavrını koymuş olursun... bu evlilikte tek fadakarlık yapan sensin.. biraz çek kendini..

• Beğen
Reactions: anu
Canım benim ya,
Emin ol hiçbirşey fark etmeZdi...
Benim eşim ailesinden ayrı evde yaşıyordu biz evlenmeden bir yıl önce ayırmıştı evini,
Evlendikten sonra anaları kıymete biniyor
Benim de var buna benzer bir konum,
Ben artık gitmiyorum kendi yalnız gidiyor, görümcemle falan msjlaştıklarını görüyorum bazen eşim benim adıma bahane uyduruyor hamilelik biraz zorluyor pancarı falan diye ama nereye kadar? Bir süre sonra eminim sıkılacak yalnız gitmekten...

Benim büyün iyi niyetimi ve kredilerimi kullandılar
Sonuç; artık ne telefon ediyorum ne de gidiyorum, ne demişler hakedene HAKA DANSI!!

Evliliğini sürdürmeyi düşünüyorsan, çok kararlı ve sakin olmalısın, sana gidelim diye teklif etmemesi bile bir gelişme önce bunu bi kabul et :KK66:

Belki iyice sağlığın düzeldiğinde yine birlikte gitme planı yapıyordur, böyle bir durum olursa da sen benimle dalga mı geçiyorsun asla gitmem diye kestirip at lafını bile açtırma...

Sen diyorsun ya ne isterse yaptım tabi gidecez anana babana falan dedim diye, hah işte onların hepsini ben de yaptım ve bunların hepsi büyük bir HATA,

Acı bir tecrübe ama ne yazık ki gerçek şu:
Ne kadar nemrut bir gelin olursan o kadar kıymete binersin, kimse de demezki aaa ne kadar iyi düşünceli bir gelin, ilk hatanda cepheyi alıverirler o yüzden kendi yuvan için yapman gereken neyse onu yapacaksın, kapının dışındakiler de ne b.k yerse yesin!

Artık kaldıramıyorum son bir çaba gösteriyorum diyorsan da çok büyük bir rest çekeceksin, aldığın karşılıpa göre yoluna devam edeceksin...
ben artı kaldıramıyorum ve son cabamdayım bundan sonra ne pahasına olursa olsn bitireceği zaten ne olacaksa o zaman olacak artık.. :KK43:

Ay her türlüsü problem bende eşimi ailesine götüremiyorum. Sonra üstüme kalacak gelin gelmek istemiyordur diye kimse kendi çocuğunda hata bulmaz ki. Ortası yok bu erkeklerin. Madem şu an pişman ona bir gün belirle mesela cuma işte mübarek gün filan de iş çıkışı gidelim her cuma de kural koy yani.
bunuda denedim bu sefer hafta sonu gitmemek için gidiyosun dedi bana başıma kaktı her yolu denedim inanın ki

Pazar tum gununuzu orda mi geciriyorsunuz? Senin annene ne zaman gidiyorsunuz?

Aynı durumu bende yaşadım.anne babası köye taşınmasa hala aynıydı.hafta içi sürekli zaten uğrar hafta sonu bir günlük tatilde de beni götürürdü.hemde her hafta. Hatta birgün işten çıkmaya yakın beni aradı hadi giyin bir şeyler yapalım birlikte yemek yer bir şeyler içeriz dedi.bende hevesle giyinip süslendim.kırtasiyeden bir şey alıp yemeğe geçecektik tam o sırada annesi telefon etti gelmiyormusunuz diye.arabada bir baktım direksiyon kırıldı ve kendimi annesinin yanında buldum.sonrasında da sanki hiçbir şey olmamış gibi davrandı.ben küstüm falan ama yok genede değişen bir şey yoktu.
siz ne güzel sanslymssnz köye taşınmışta kurtulmussnz ya ben ne yapayım :KK43:

ben artı kaldıramıyorum ve son cabamdayım bundan sonra ne pahasına olursa olsn bitireceği zaten ne olacaksa o zaman olacak artık.. :KK43:
Ben eşime dedim ki ;
Benim ailem sensin yuvam da bu ev!
Eğer senin ailen ben değil de ananlarsa yuvan ordaysa defol git orda yaşa bundan sonra!! Ne b.k yemeye evlendin madem? diye... Yarın sabah gidip dilekçemizi verelim, kimse kimseye mecbur değil ben çocuğuma her türlü bakarım, en kısa zamanda eşyalarımı alacam dedim ve bunları blöf amaçlı söylemedim gerçekti, artık sabrım taşmıştı...

Ne oldu? Yusuf yusuf evini de yuvasını da öğreniverdi bi gecede... Merhametten maraz doğuyor işte! Sen dişini göstermeyince ezik sanıyor herkes.

Şu an eskisinden çok iyi, ben daha da iyi olacağına inanıyorum,

O da biliyor ki elimden geleni yaptım, beni hiçbir konuda suçlayamaz.

"Bir cinnet herşeyi çözebilir" tecrübedir

Benim eski esimde ayniydi aileci demiyorum, resmen ailesine bagimli, bosanma davasini bile tek basina halledemeyecek kadar aciz bir insan .. icki kumar nasil bir bagimliliksa, bu aile bagimliligida oyle birsey.. boylelerinin evlenmemesi lagzim.. hayatimizi gencligimizi alip gidiyorlar iste.. esin zor degisir.. uzerinden yillar gececek sen yipramacaksinda oyle degisecek.. keske cocuk icin acele etmeseydin.. ama olan olmus bir kere.. her hafta sonu bu cekilmezki.. yok anneme gidelim, yok bilmem ne icim sisti be..
gerçekten haklısınız içki kumardanda beter sanrm bu.. beni artık her hafta strres sarıo hafta içi hadi hayatım annenlere gidelim diyorum gidiyoruz hooop hafta sonu bidaha.. pazar gitmeylim dedikçe adam gitti gittii..... oof ..
hafta içi gidelim diyorum hhaaa sen hafta sonu gtmemek için diyosn diyor hah saka gibi..
dışarıda bakyrm evli mutlu cocuklu çiftler eşini yanına almış geziyor dolaşıyor benm neyim eksikdi bu kader mi reva mı bilmiyorum ben :KK43:

Ben eşime dedim ki ;
Eğer senin ailen ben değil de ananlarsa yuvan ordaysa defol git orda yaşa bundan sonra!! Ne b.k yemeye evlendin madem? diye... Yarın sabah gidip dilekçemizi verelim, kimse kimseye mecbur değil ben çocuğuma her türlü bakarım, en kısa zamanda eşyalarımı alacam dedim ve bunları blöf amaçlı söylemedim gerçekti, artık sabrım taşmıştı...

Ne oldu? Yusuf yusuf evini de yuvasını da öğreniverdi bi gecede... Merhametten maraz doğuyor işte! Sen dişini göstermeyince ezik sanıyor herkes.

Çok doğru yapmışsın hakediyolar

Ne kadar bencil bi insan ya sinir krizine girmişsin hala anne diyo pes valla
hastaneye yatıyorum.. hala anna diyor evime geliyorum iyileşiyorum halA ANA diyor git lanet olsun böyle hayata... gerçekten nasıl bir insanmış ben anlamıyorum şurum bozuldu artık hiç mi allah korkusu yok bilmiyorum :KK43:
benmle evlenerek benim başımıda yaktı..

Ben eşime dedim ki ;

bende artık o noktaya geldim .. siz herşeyi göze almışşsınız bende alacağım cok az kaldı :KK43: :KK43: ...
ve üstelik ben hiç gtmeylim anan babana demedim her hafta gittim ama beni anlamadı anlamckda bır kıvılcım bekliyor zaten bizi cok az kaldı eve geldim hala anama gidecem diyor allahım nasıl cinnet geçirmeyim ben
eşin daha yeni iyileşmiş daha yeni gelmiş evine :KK43:

Pazar tum gununuzu orda mi geciriyorsunuz? Senin annene ne zaman gidiyorsunuz?
evet malesef ki öyle hafta içi gitsek bile illa eşim pazar gidiyor.. ben anneme hafta içi gidiyorum.. cok dedim sennki anaysa benmkide ana o zaman bende pazar anama gidecem diye adamm hiç resmen benmle dalga geçiyor.

bende artık o noktaya geldim .. siz herşeyi göze almışşsınız bende alacağım cok az kaldı :KK43: :KK43: ...
ve üstelik ben hiç gtmeylim anan babana demedim her hafta gittim ama beni anlamadı anlamckda bır kıvılcım bekliyor zaten bizi cok az kaldı eve geldim hala anama gidecem diyor allahım nasıl cinnet geçirmeyim ben
eşin daha yeni iyileşmiş daha yeni gelmiş evine :KK43:
Canım eğer bu nasılsa bi yere gidemez diye böyle rahat davranıyorsa, gidebileceğini onsuz da yaşamayı göze aldığını gözüne sokman lazım, bu kadar rahat olmasına izin vermeyeceksin bozacaksın rahatını,

Yalnız daha önce yazdığım gb herşeyi göze alıp planını yapmış olman gerek, blöf olmadığının ciddi olduğunun farkına varmalı eşin yoksa sürekli kendini tekrarlayan ve sadece seni yıpratan bir küsme oyununa dönüşüverir...

Çok iyi düşün karar ver kafanda b planın da hazır olsun, bir de kararını verirsen anneni mutlaka haberdar et, çok iyilerdi ne oldu olmasın... Sonra kabahati sende bulmasın annen

Canım eğer bu nasılsa bi yere gidemez diye böyle rahat davranıyorsa, gidebileceğini onsuz da yaşamayı göze aldığını gözüne sokman lazım, bu kadar rahat olmasına izin vermeyeceksin bozacaksın rahatını,

Yalnız daha önce yazdığım gb herşeyi göze alıp planını yapmış olman gerek, blöf olmadığının ciddi olduğunun farkına varmalı eşin yoksa sürekli kendini tekrarlayan ve sadece seni yıpratan bir küsme oyununa dönüşüverir...

Çok iyi düşün karar ver kafanda b planın da hazır olsun, bir de kararını verirsen anneni mutlaka haberdar et, çok iyilerdi ne oldu olmasın... Sonra kabahati sende bulmasın annen
haklısın cok tşk ederim zaten kim ne derse desin son çarem bu bu adam düzelmck biliyorum boşuna beklemek kendimi kandırmak gibi olur

çok doluyum su an bunları yazarken bile aglıyorum tutamıyorum kendimi biliyorum bebeğim için ağlamamam lazım ama dayanamıyorum olanlara yaşadıklarıma.. ben oysa evlenirken hiç bunları hayal etmemiştim.. Eşimin bu kadar aileci olduğunu bilse idim yemin ederim evlenmezdim asla.. eşim aslında özünde iyi birisi.. ama öyle şeyler var ki ben artık sinir hastası oldum.. Eşim 29 ben 22 yaşındayım..severek ve isteyerek evlendik
çogu konuda cok olgun öyle geldiğime ettiğine karışmaz beni sıkmaz cok kıskanç değil ama yerinde ve zamanında.. kıskanır
İçkisi kumarı arkadaş cevresi yoktur öyle belli başlı kişiler vardır sosyaldır .. evinede bağlı sorun ne diyeceksiniz sorun bu kadar anneci olması ailesine düşkün olması..
Benim babam yok kardeşim yok bir tek annem var oda ben evlennce tek kaldı ben bile bu kadar düşkün değilim..
Eşim çalışıyor sadece pazar günleri tatil..SAdece bir pazarımız var.
Ben istiyorum ki o pazarı kendimize ayıralım vakit geçirelim gezelim .. yürüyelim ne biliyim.. birlikte birşeyler yapalım birşeylere bakalım istiyorum cok mu ?
Ama eşimin her pazarında annesigile gittik.. millet eşiyle cocuklarıla hafta sonunu iple çekerken gezerken ederken biz kaynanamlardaydık bıkmıştım artık..
Eşime güzellikle anlattım olmadı kavga ettik olmadı
'' ne olur dedim artık.. :KK43: pazarları gitmeyelim ne olur.. bi pazarımız var Tamam onlar senin ailen annen baban illaki gideceğiz bende anne olacağım.. evlatım gelmesse ne kadar üzülürüm ama pazar yerine hafta içi gidelim sen işten çıkınca pazarı kendimize ayıralım dedim olmadı olmadı''
Söyleyin bana ne olur ben cok mu birşey istedim ? hiç mi gitmeylim dedim eşime.. ailesinden mi koparmaya çalıştım tek isteiğim hafta sonunu birlikte geçirmekti ama olmadı.. Annemler bekler söyle olur böyle olur vs hep bir bahanesi vardı.. Oysa Hafta içi gidebiliriz..
Kaynanam arar pazarları ee gelmiyomusunuz cok yorulmuştum artık evlendik evleneli doğru düzgün vakit bile geçiremedik eşimle bir yerde oturup bir çay dahi içemedik zamanla düzelir dedim içime attm 29 ekimde eşime tatil vardı.. cok mutluydmm 2 gündü tatili..
Plan yapıyordum eşimede diyordum hayatım ne güzel tatil geliyor havalarda güzel gezeriz birşeylere bakarz birlikte yemek yeriz diyordum planlar yapıyordum..
Eşimin bana dediği o gün gelsinde bakarız( meğerse ailesine gitmek varmış kafasında) Ve o gün geldi eşim ögleden sonra izni başlıyordu..
Ben saçlarımı yapmıştım süslenmiştim güzelce giyinmiştim eşim gelecekti ve dışarı cıkacaktık gezecetik cok mutluydum bebegimize birşeyler bakarız diyordum havada mis gibidi..
VE eşim bana mesaj attı.. Geliyimde annemlere gidelim....!!
Bu kadar da olmaz dı artık sinir krizleri geçirdim ben ne planlar yaptım ve üstelik dedim kendisine
'Tek dediğim hayatım biz gezip dolaşmıyacakmıydık.. plan ypmadık mı annenlere yine gideriz tatil gününümü buldun gidecek dedim'
.. sonra olay büyüdü kavgaya döndü.. Neymişde bi annesigile gidelim die.. ben kavga cıkarmışım halbisem durum öyle değil :KK43: ben agladm cok agladmm titriyordum artık eve geldi..
Lanet olsun sanada evlendiğimiz günede bıktm artık yeter madem bu kadar annecidin neden evlendin benden ne istedin gençliğimden gide ananın dibinde oturaydın günler cuvala mı girdi.. başka gün mü yoktu hep bunu yaptın dedim bağırdım çağırdım o bağırdı çağırdı..
Canım cıkana kadar ağladm nefret ediyorum senden diye yüzüne bağırdım..
Ve olan oldu kananam gelmişti :KK43: :KK43: üzüntüden gidiyordu bebegim hastaneye gittik bunun yüzüne tükürdüm.. bu bebege birşey olursa seni affetmem allah belanı versin dedim beddualar ettim Hayatımda hiç beddua etmemiştim kimseye.. beni bu noktaya getirdi..
Geçti gitti allaha şükür bebeğim benimle..
2 hafta annemde kaldım annem baktı bana annem birşey bilmiyor eğer bilse maffeder eşimi beni alır giderdi diyemedim derdimi anlatamadım Ders çalışıyorum ya anne ondan dedim :KK43: :KK43:
eşimden artık cok sogudum.. evimdeyim 2 gün önce geldim.. ve yine pazar..dün öyle konuşuyorduk yarın pazara markete giderim ordan annemlere ugrar gelirim dedi bana Bana gel diyemedi gel dese o an cok kötü olurdu.. Hala hala annesigil düşünebiliyormusunuz ? hala pazar günü annesigile gitme peşinde hafta içi cuvala girmiş gibi. Hafta içi nie gitmiyoruz be adam nie..
İçimden dedim ki allahım ne olur birşey olsunda gidemesin.. VE telefon geldi eşime ek iş çıktı 1 de gidece su an pazara gitti evin ihtiyaçlarını almaya.. gece oldu ' ne garip değil mi millet hafta sonu gelsede eşimle cocugumle vakit geçirsem gezzem die bakar biz de ne deyse boşver diyerek yattım.'.
sabah kalktık .. ek işten 4 de gelecek geliyimde cıkalım gezelim dolaşım film izlemeye gidelim yemek yiyelim dedi..Yok istemiyorum dedim.. gönlümü almaya çalıştı
Şimdi pazara gitti.. meyve sebze almaya..
Ben görüyorum ki eşime hiç bir olay ders olmuyor cok bunaldım artık bu evlilik bana cok agır geliyor.. :KK43:
Eşim değişmeyecek beni anlamaycak cok caresizim..
Emin olmadan cocuk yapmasaydin ne sacma b cumledir. Masallah cocugun var cnm yani hamilesin ins sagliklica gelecek. Bende hamileyim. Ama yeter yani tabi ki dur diyeceksin ama sinir krizi gecirerek degil cnm ha o gidiyo mu sn de git ailene bak baklm napicak. Istedigin zmn yazablrsn bana

Emin olmadan cocuk yapmasaydin ne sacma b cumledir. Masallah cocugun var cnm yani hamilesin ins sagliklica gelecek. Bende hamileyim. Ama yeter yani tabi ki dur diyeceksin ama sinir krizi gecirerek degil cnm ha o gidiyo mu sn de git ailene bak baklm napicak. Istedigin zmn yazablrsn bana
cok tşk ederm desteklerinz için derdimi anlatacak paylaşacak kimsem yok etrafmda o kadar doluyorum ki artık kafayı yemek üzereyim :KK43:

Hep siz mi gidiyorsunuz? Kayinvalideniz de gelmiyor mu? Senin annene de gidiyor musunuz? Haftaici hep evde misiniz?
Yeni evlisiniz sanirim. Birlikte olmak istemek en dogal hakkiniz. Ama inan bir sure sonra cevap alamayinca vazgeciyorsunuz artik. Bende cok bekledim ama baktim yok. Adam benle vakit gecirmekten baska herseyi istiyor. Bende bosverdim artik. Hatta diyorum simdi ara sira beni yalniz birak. Yalniz kalip keyif yapmak istiyorum. Bence swnde bu kadar sorun etme. Sen gitme her pazar. Birak o gitsin. Bence simdi esinle konjsup bir karar almanizin tam zamani. Yeni gelmissiniz eve. Simdi kural koymanizin tam zamani. Ben her hafta annenlere tasinmak istemitorum de. Yarin cocuk olunca da daha zor olacak. Canim istetince giderim, onun haricinde swn yalniz gidebilirsin karismam de. Yani illa birlikte gecirmek icin dil dokme ona. Itici geliyor erkeklere bu. Yalnizda mutlu oldugunuzu, hatta keyif aldiginizi gosterin ona. Ve bu kadar strese sokmayin kendinizi. Birakin kendi basina gitsin gelsin. Boyle daha iyi olacaksiniz emin olun. Ara sira da pazar gunu eve misafir davet edin. Misafiri birakip gidemez nasil olsa.

pazar gününü bırak hafta içi bile gitmek zorunda değilsin.
ben olsam çıldırırdım heralde. bu ne ya insana al ananıda git dedirten cinslerden:KK53:
:KK53::KK53:

X