Az daha Bebeğimi kaybediyordum bıktım artık dayanamıyorum yeter..

Kuzu bi piskologa mi gitsen ? Dogru nefes,teknikleri ile ilacsiz bi sekilde bu donemi kolay atlatmani saglar,ablamda cok ise yaramisti..devlet hastanelerinde mevcut bu hizmet,allah korusun kasilip kalma sinirden..hadi biraz iyi seyler dusun artik,bebisin kimbilir ne tatli dogacak,burus burus,esin defolsun anasinda kalsin senin anneligin de bebisin de sana yeter

Kuzu bi piskologa mi gitsen ? Dogru nefes,teknikleri ile ilacsiz bi sekilde bu donemi kolay atlatmani saglar,ablamda cok ise yaramisti..devlet hastanelerinde mevcut bu hizmet,allah korusun kasilip kalma sinirden..hadi biraz iyi seyler dusun artik,bebisin kimbilir ne tatli dogacak,burus burus,esin defolsun anasinda kalsin senin anneligin de bebisin de sana yeter
zaten onun için ayaktaym su anda biliyomusunz sabahtan beri aglıyorum..durduramıyorum kendimi durduramıyorum benden ne istedi gençliğimden ne istedi hiç mi allah korkusu yok hiç mi vicdanı yok hala anam diyor bebegi gidiyordi hala anam diyor ben kime naptım da bu kader reva görüldü bana gün güne soluyorum :KK43:

benim gidemeyecğimi düşünüyor biliyormusunu< bu halde.. hamile halimle.. cekip gidemeyeceğimi ona muhtaç oldumu düşünüyor.. ne yaparsam yapıyım gidemycm diyor.. hahh anladnz beni :KK43: bana hala pişkin pişkin bugunden için dün annemlere ugrarım diyor şaka gibi sinirden güldüm artık daha eve geleli 2 gün oldu evime gelelii sabahta gezelim dolaşlm diyor değişmez.. ve bilyrm ki birdakine cok büyük kavga cıkacak.. bilymsnz kavga ederken üstüme yürüme kalktı..
benm tek değim hadi gel vur noluyo olmuştu köpek gibi oturmuştu yerine.. bu adama korku şart bilyrm zaten bir kıvılcım yetecek o gemileri yıkmaya artık cok sabrettm de olmuyor bana yazık değil mi soluyorum gençliğim gidiyor hergü acı cekiyorum allah kahretsn nie ayrıldın ananın dibinden nie..
Güzelim sen iyice üzülüyorsun bak. Kuruyorsun şu an kendini. Çık dışarı, olmadı annene git, biraz hava al. Hatta annene anlat onunla dertleş. Tecrübesinden istifade et. En kötü ihtimalle dünürlerini arayıp ayar manyağı yapar. Senin sahipsiz olmadığın akıllarına gelir. Hadi canım benim, üzme daha fazla kendini. Bebişi düşün, orada nasıl bilmiyorum ama burada hava güneşli, son güneşli havalar bunlar tadını çıkarın bebeğinle biraz, kafan dağılsın.

Güzelim sen iyice üzülüyorsun bak. Kuruyorsun şu an kendini. Çık dışarı, olmadı annene git, biraz hava al. Hatta annene anlat onunla dertleş. Tecrübesinden istifade et. En kötü ihtimalle dünürlerini arayıp ayar manyağı yapar. Senin sahipsiz olmadığın akıllarına gelir. Hadi canım benim, üzme daha fazla kendini. Bebişi düşün, orada nasıl bilmiyorum ama burada hava güneşli, son güneşli havalar bunlar tadını çıkarın bebeğinle biraz, kafan dağılsın.
Evet sabahtan beri kiyamam iyice doldurdu kendini,kasilip kalacak diye endiseleniyorum

Şurayı okuya okuya erkeklerden nefret ettim ya. O kadar şey olmuş adamın kafa hala basmıyo, bence bu adam asosyal. Onun için tek sosyallik annesins gitmek. E onunki annede seninki ne? Bundan sonra her pazarda senin annene gidin bakalım isteyecek mi? Evlilik bu mu ya.

Sende hamile halinle üzme kendini canım. Bırak konuşma muhatap olma bile şu adamla. Yapcak başka bişe var mı., anlamıyo demekki

zaten onun için ayaktaym su anda biliyomusunz sabahtan beri aglıyorum..durduramıyorum kendimi durduramıyorum benden ne istedi gençliğimden ne istedi hiç mi allah korkusu yok hiç mi vicdanı yok hala anam diyor bebegi gidiyordi hala anam diyor ben kime naptım da bu kader reva görüldü bana gün güne soluyorum :KK43:
Ya üzülmeyin lütfen her şey yoluna girer hamileyken eşini aldatanlar var neler duyuyoruz böyle üzülürseniz sonra bebeğinize de geçer sıkıntısınız o da etkilenir. Zor şeyler bunlar ama inanın düzelmeyecek şey değil. Benim kaynanamda öyle. Eşin de olmaması gereken şekilde davranmış ama size yazık bebeğe yazık

Şurayı okuya okuya erkeklerden nefret ettim ya. O kadar şey olmuş adamın kafa hala basmıyo, bence bu adam asosyal. Onun için tek sosyallik annesins gitmek. E onunki annede seninki ne? Bundan sonra her pazarda senin annene gidin bakalım isteyecek mi? Evlilik bu mu ya.

Sende hamile halinle üzme kendini canım. Bırak konuşma muhatap olma bile şu adamla. Yapcak başka bişe var mı., anlamıyo demekki
bundan sonra benm için yapacak tek birşey kaldı oda herşeyi yakıp gtmek beni o noktayua getirdi bebegimede bakarm kendime ömür boyu bunu cekmektense :KK43:

Annesi gile gittiginde ne yapiyor?sadece oturup muhabbet mi ediyor? Ne cezbediyor onu. Insan bi sure sonra sıkılır ya, gezmek tozmak sinemaya gitmek hic cezbetmiyor mi bu adami?

Of be guzelim iki gun hadi gezelim der sonra yine ayni olur. Degismeyeceginsende biliyorsun. Kv konus bence anlat durumu yok oda anlamazsa o zaman iyi bi ders ver ona. Git annene bikac hafta sen akillanmadan donmeyecem de

Sanki babami gordum esinizde. Of her hafta sonu arti hafta icide her cagirdiklarinda giderdik. Annem de ayni sinir krizleri gecirrdi. Cocullar hasta gelemeyiz degincede onlar gelirdi. Babannem geceg yil vefat etti. Annem elli yasinda artik gitmiyor:) oda her yolu denedi bosanmaya kadar gittiler babannem tamm bosanin oglumu birakmam dedi

evet ailesi ile yaşıyordu.. evlendikten sonra ayrıldı anne evinden.. evlenmez olsaydım.. ayrılmaz olsaydı.. anasının dizinin dibinde otursaydı ah ah.. bilseydm bilseydim yaparmıydım bu hatayı karartırmydm hayatımı bilemedim :KK43:(
Canım benim ya,
Emin ol hiçbirşey fark etmeZdi...
Benim eşim ailesinden ayrı evde yaşıyordu biz evlenmeden bir yıl önce ayırmıştı evini,
Evlendikten sonra anaları kıymete biniyor
Benim de var buna benzer bir konum,
Ben artık gitmiyorum kendi yalnız gidiyor, görümcemle falan msjlaştıklarını görüyorum bazen eşim benim adıma bahane uyduruyor hamilelik biraz zorluyor pancarı falan diye ama nereye kadar? Bir süre sonra eminim sıkılacak yalnız gitmekten...

Benim büyün iyi niyetimi ve kredilerimi kullandılar
Sonuç; artık ne telefon ediyorum ne de gidiyorum, ne demişler hakedene HAKA DANSI!!

Evliliğini sürdürmeyi düşünüyorsan, çok kararlı ve sakin olmalısın, sana gidelim diye teklif etmemesi bile bir gelişme önce bunu bi kabul et :KK66:

Belki iyice sağlığın düzeldiğinde yine birlikte gitme planı yapıyordur, böyle bir durum olursa da sen benimle dalga mı geçiyorsun asla gitmem diye kestirip at lafını bile açtırma...

Sen diyorsun ya ne isterse yaptım tabi gidecez anana babana falan dedim diye, hah işte onların hepsini ben de yaptım ve bunların hepsi büyük bir HATA,

Acı bir tecrübe ama ne yazık ki gerçek şu:
Ne kadar nemrut bir gelin olursan o kadar kıymete binersin, kimse de demezki aaa ne kadar iyi düşünceli bir gelin, ilk hatanda cepheyi alıverirler o yüzden kendi yuvan için yapman gereken neyse onu yapacaksın, kapının dışındakiler de ne b.k yerse yesin!

Artık kaldıramıyorum son bir çaba gösteriyorum diyorsan da çok büyük bir rest çekeceksin, aldığın karşılıpa göre yoluna devam edeceksin...

çok doluyum su an bunları yazarken bile aglıyorum tutamıyorum kendimi biliyorum bebeğim için ağlamamam lazım ama dayanamıyorum olanlara yaşadıklarıma.. ben oysa evlenirken hiç bunları hayal etmemiştim.. Eşimin bu kadar aileci olduğunu bilse idim yemin ederim evlenmezdim asla.. eşim aslında özünde iyi birisi.. ama öyle şeyler var ki ben artık sinir hastası oldum.. Eşim 29 ben 22 yaşındayım..severek ve isteyerek evlendik
çogu konuda cok olgun öyle geldiğime ettiğine karışmaz beni sıkmaz cok kıskanç değil ama yerinde ve zamanında.. kıskanır
İçkisi kumarı arkadaş cevresi yoktur öyle belli başlı kişiler vardır sosyaldır .. evinede bağlı sorun ne diyeceksiniz sorun bu kadar anneci olması ailesine düşkün olması..
Benim babam yok kardeşim yok bir tek annem var oda ben evlennce tek kaldı ben bile bu kadar düşkün değilim..
Eşim çalışıyor sadece pazar günleri tatil..SAdece bir pazarımız var.
Ben istiyorum ki o pazarı kendimize ayıralım vakit geçirelim gezelim .. yürüyelim ne biliyim.. birlikte birşeyler yapalım birşeylere bakalım istiyorum cok mu ?
Ama eşimin her pazarında annesigile gittik.. millet eşiyle cocuklarıla hafta sonunu iple çekerken gezerken ederken biz kaynanamlardaydık bıkmıştım artık..
Eşime güzellikle anlattım olmadı kavga ettik olmadı
'' ne olur dedim artık.. :KK43: pazarları gitmeyelim ne olur.. bi pazarımız var Tamam onlar senin ailen annen baban illaki gideceğiz bende anne olacağım.. evlatım gelmesse ne kadar üzülürüm ama pazar yerine hafta içi gidelim sen işten çıkınca pazarı kendimize ayıralım dedim olmadı olmadı''
Söyleyin bana ne olur ben cok mu birşey istedim ? hiç mi gitmeylim dedim eşime.. ailesinden mi koparmaya çalıştım tek isteiğim hafta sonunu birlikte geçirmekti ama olmadı.. Annemler bekler söyle olur böyle olur vs hep bir bahanesi vardı.. Oysa Hafta içi gidebiliriz..
Kaynanam arar pazarları ee gelmiyomusunuz cok yorulmuştum artık evlendik evleneli doğru düzgün vakit bile geçiremedik eşimle bir yerde oturup bir çay dahi içemedik zamanla düzelir dedim içime attm 29 ekimde eşime tatil vardı.. cok mutluydmm 2 gündü tatili..
Plan yapıyordum eşimede diyordum hayatım ne güzel tatil geliyor havalarda güzel gezeriz birşeylere bakarz birlikte yemek yeriz diyordum planlar yapıyordum..
Eşimin bana dediği o gün gelsinde bakarız( meğerse ailesine gitmek varmış kafasında) Ve o gün geldi eşim ögleden sonra izni başlıyordu..
Ben saçlarımı yapmıştım süslenmiştim güzelce giyinmiştim eşim gelecekti ve dışarı cıkacaktık gezecetik cok mutluydum bebegimize birşeyler bakarız diyordum havada mis gibidi..
VE eşim bana mesaj attı.. Geliyimde annemlere gidelim....!!
Bu kadar da olmaz dı artık sinir krizleri geçirdim ben ne planlar yaptım ve üstelik dedim kendisine
'Tek dediğim hayatım biz gezip dolaşmıyacakmıydık.. plan ypmadık mı annenlere yine gideriz tatil gününümü buldun gidecek dedim'
.. sonra olay büyüdü kavgaya döndü.. Neymişde bi annesigile gidelim die.. ben kavga cıkarmışım halbisem durum öyle değil :KK43: ben agladm cok agladmm titriyordum artık eve geldi..
Lanet olsun sanada evlendiğimiz günede bıktm artık yeter madem bu kadar annecidin neden evlendin benden ne istedin gençliğimden gide ananın dibinde oturaydın günler cuvala mı girdi.. başka gün mü yoktu hep bunu yaptın dedim bağırdım çağırdım o bağırdı çağırdı..
Canım cıkana kadar ağladm nefret ediyorum senden diye yüzüne bağırdım..
Ve olan oldu kananam gelmişti :KK43: :KK43: üzüntüden gidiyordu bebegim hastaneye gittik bunun yüzüne tükürdüm.. bu bebege birşey olursa seni affetmem allah belanı versin dedim beddualar ettim Hayatımda hiç beddua etmemiştim kimseye.. beni bu noktaya getirdi..
Geçti gitti allaha şükür bebeğim benimle..
2 hafta annemde kaldım annem baktı bana annem birşey bilmiyor eğer bilse maffeder eşimi beni alır giderdi diyemedim derdimi anlatamadım Ders çalışıyorum ya anne ondan dedim :KK43: :KK43:
eşimden artık cok sogudum.. evimdeyim 2 gün önce geldim.. ve yine pazar..dün öyle konuşuyorduk yarın pazara markete giderim ordan annemlere ugrar gelirim dedi bana Bana gel diyemedi gel dese o an cok kötü olurdu.. Hala hala annesigil düşünebiliyormusunuz ? hala pazar günü annesigile gitme peşinde hafta içi cuvala girmiş gibi. Hafta içi nie gitmiyoruz be adam nie..
İçimden dedim ki allahım ne olur birşey olsunda gidemesin.. VE telefon geldi eşime ek iş çıktı 1 de gidece su an pazara gitti evin ihtiyaçlarını almaya.. gece oldu ' ne garip değil mi millet hafta sonu gelsede eşimle cocugumle vakit geçirsem gezzem die bakar biz de ne deyse boşver diyerek yattım.'.
sabah kalktık .. ek işten 4 de gelecek geliyimde cıkalım gezelim dolaşım film izlemeye gidelim yemek yiyelim dedi..Yok istemiyorum dedim.. gönlümü almaya çalıştı
Şimdi pazara gitti.. meyve sebze almaya..
Ben görüyorum ki eşime hiç bir olay ders olmuyor cok bunaldım artık bu evlilik bana cok agır geliyor.. :KK43:
Eşim değişmeyecek beni anlamaycak cok caresizim..

Ya anne baban ziyaret edilir de ne bu boyle her hafta her hafta, bende cok sinir oluyorum boyle seylere. Ama bu tarz adamlar daha bekarken belli oluyor. Esinize acikca gobek bagini artik kesmesi gerektigini aciklayin yasida kucuk degil yani 29 olmus, artik kendisinin bir aile oldugunu fark etsin, bir evi oldugunu falan. Gicik oluyorum erkeklerin bu dengesizliklerine. Ne olursa olsun dik durun yoksa degismez bu boyle gider.

Aynı durumu bende yaşadım.anne babası köye taşınmasa hala aynıydı.hafta içi sürekli zaten uğrar hafta sonu bir günlük tatilde de beni götürürdü.hemde her hafta. Hatta birgün işten çıkmaya yakın beni aradı hadi giyin bir şeyler yapalım birlikte yemek yer bir şeyler içeriz dedi.bende hevesle giyinip süslendim.kırtasiyeden bir şey alıp yemeğe geçecektik tam o sırada annesi telefon etti gelmiyormusunuz diye.arabada bir baktım direksiyon kırıldı ve kendimi annesinin yanında buldum.sonrasında da sanki hiçbir şey olmamış gibi davrandı.ben küstüm falan ama yok genede değişen bir şey yoktu.

bende anneci bir insanim ama esime her hafra gidelim demiyorum bu kadar olmaz ya kendisi is cikisi 1 saat ugrasin 1 kahve icsin o kadar ozliyorsa

Canım allah sabır versin . Burayi okuya okuya erkeklerden sogudum evlilikten gozum korktu . Severek isteyerek evlendik demissin tabiki boyle olacagini bilemezdin birde bebegin var cok uzuldum gercekten . Konussan olmuyo bagirip kavga etsen hic olmuyo napicaz biz erkekler naparsa yapsin biz tamam diyip oturucaz bu mu mutlu evliligin sirri .Neden bizim fikirlerimiz isteklerimiz bir zaman sonra ozellikle evlendikten sonra onemsiz oluyor . Size tavsiyem bebeginizi dusunup biseyleri goz ardi edin hamilelikte bunkadar sıkinti stres bebeginize olumsuz yansimasin . Insallah duzelir durmunuz mutlulugunuza kavusursunuz ya da siz veya kv baska yere tasinsin

X