• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az daha Bebeğimi kaybediyordum bıktım artık dayanamıyorum yeter..

Ben sizin yerinizde olsam onu öyle bir yok sayarım ki
INANIN tek çözüm bu
Ama 3 gün 5 gün değil burnundan fitil fitil gelene kadar her pazar ama her pazar anneme giderim arkadaşıma giderim veya onları çağırırım ya da onlarla program yaparım küsmem kızman tavır almam kendim söylerim " a hayatım saat gelmiş sen annene geçmiyor musun" derim
Sizin bahsettiğiniz ayrılık durumunun bir tık öncesinde bu durum
Bu dediğimi de deneyin ama en az iki ay deneyin
Olmadı bildiğinizi yapın artık

Yuh yani pazar gunleri anasinin evinde ne gibi farkli bisey var ? Ya sacma olcak ama pazar gunu tatili olan komsu kizini mi gorme ihtimali var acaba tovbe tovbee..

Canim baktim da yaklasik haftalarimiz ayni seninle, bebegine yazik etme , uzulme bu kadar . Beebek dogunca zaten pazar mazar kalmicak. Benimki de asosyaldir . Bu durum kotu adam her dakka evde :) Allahtan ailesinden uzaktayiz

Bebeğin olacakmış canım. Allah bağışlasın şimdiden. Bebeğin için mücadele etmelisin,değişmesi zor gibi görünüyor. Allah kolaylık versin.
Evlenmeden önce belli eder aslında erkek kendini ama geçmiş olsun artık!
Her pazar gitmeyerek , eşinin dayatmasıyla değil, sadece kendin istediğin zaman giderek tavrını koy ortaya . O annesine gitsin ama sen de evde oturma, annene falan da değil. Gezecem de. Mesela eşin ben bu pazar anneme gideceğim dediğinde, senin her zamanki programının bu olduğunu bildiğimden ben de kendime göre program yaptım, istersen eşlik edersin istemezsen annene gidersin de. Gayet te güzel program yap. İçi içini yer bi zaman sonra... Takılır peşine bak görürsün

Ah be guzelim...
Bebegini dusun, lutfen uzulme aglama kendini ve minik yavrunu bu kadar uzme inan bana degmezzzz... Degmiyo yani tecrubeyle sabit..
Hakikaten tamamannesidir saygim sonsuz ama evlenince nedense ekstra bi kiymete biniyo bu analari ve o analara da ogulcuklari...
Buyuk ihtimalle kaynanan dolduruyodur..
Gitme yahu sen de.. Birak kendisi gitsin ne hali varsa gorsun..
Sen de kendin gez toz..

Yarama tuz bastı konun simdi okudum da...
Bizimki de borcumuz bitene kadar hafta ici annemlerde kalalim oglana da bakar annem, demeye basladi. Sinirden gebericem pazar pazar.. (Ben calisiyorum ve ogluma da benim annem bakiyo zaten)
Yahu bekarken anlasamiyodun sen babanla ananla evlendin bebegin var karin var uc kisi nasil sigicaksin milletin evine...
Ayrica ev ev ustune olur mu ya...
Ben nasil rahat edicem milletin evinde...
Evet kocamin anne babasi abisi ama benim icin millet yani.. Ben kendi babamin yaninda rahat edemiyorum.. Tobe estafurullah ya...
Nefret geldi bana yeminle...
Neyse ki resti cektim ve gitmiyoruz bi yere evimizdeyiz...

Bu konu açıldı yine esimle tartıştık hala beni anlamıyor hala idda ediyor hic bi pazar mi gitmeyecez diyor onlarda insan onlarda bekliyor diyor hala iddaa hala gtme pesnde cok yoruldm allahm nefes alamıyorum

Hayret dogrusu..kayinvalideniz anlayisli bir insanda onunla konussaniz.Annesi biraz esinle vakit gecir haftasonlari derse belki ne yapmasi gerektigini anlar.

Erkekler böyle büyümüyorlar maalesef. Bi de evlendikten sonra daha anneci oluyorlar anneleri ne derse o doğru oluyor iyiyi doğruyu ona göre belirliyorlar.
Sen her pazar ailene gitmek istesen mesela ne yapar sor.
Günler öncesinden pazar gününüzü planla bu sefer itiraz istemiyorum de en mülayim ve şirin halinle.
Yada hafta içi bi akşam hadi annene çaya gidelim de cuma yada cumartesi olsun belki öyle olunca pazar gitmez.
Bi kaç deneme baktın olmuyor zaten hamilesin bahanen bol olur ağrım var bensiz git de hatta sonra trip at hasta halimle yalniz kaldim diye

benim eşim de çok aileci idi. idi diyorum zira o devri kapattım. benim ki tatlı dille yola gelmedi. ben de topladım tası tarağı o oldu aile olayı bitti.
Bana demez mi bide hic mi pazar lari gtmycz onlarda bekliyor madem öyle c tesi aksamdan gidelm kalalmm pazar gelelm gündüz pazar bize kalsn allahm sacmaliga bak adama hafta ici gideriz dedikce allhm sen bana yardm et

Erkekler böyle büyümüyorlar maalesef. Bi de evlendikten sonra daha anneci oluyorlar anneleri ne derse o doğru oluyor iyiyi doğruyu ona göre belirliyorlar.
Sen her pazar ailene gitmek istesen mesela ne yapar sor.
Günler öncesinden pazar gününüzü planla bu sefer itiraz istemiyorum de en mülayim ve şirin halinle.
Yada hafta içi bi akşam hadi annene çaya gidelim de cuma yada cumartesi olsun belki öyle olunca pazar gitmez.
Bi kaç deneme baktın olmuyor zaten hamilesin bahanen bol olur ağrım var bensiz git de hatta sonra trip at hasta halimle yalniz kaldim diye
Canım denedm yine olmadı yine olmadı olmuyor :(

Ah be guzelim...
Bebegini dusun, lutfen uzulme aglama kendini ve minik yavrunu bu kadar uzme inan bana degmezzzz... Degmiyo yani tecrubeyle sabit..
Hakikaten tamamannesidir saygim sonsuz ama evlenince nedense ekstra bi kiymete biniyo bu analari ve o analara da ogulcuklari...
Buyuk ihtimalle kaynanan dolduruyodur..
Gitme yahu sen de.. Birak kendisi gitsin ne hali varsa gorsun..
Sen de kendin gez toz..

Yarama tuz bastı konun simdi okudum da...
Bizimki de borcumuz bitene kadar hafta ici annemlerde kalalim oglana da bakar annem, demeye basladi. Sinirden gebericem pazar pazar.. (Ben calisiyorum ve ogluma da benim annem bakiyo zaten)
Yahu bekarken anlasamiyodun sen babanla ananla evlendin bebegin var karin var uc kisi nasil sigicaksin milletin evine...
Ayrica ev ev ustune olur mu ya...
Ben nasil rahat edicem milletin evinde...
Evet kocamin anne babasi abisi ama benim icin millet yani.. Ben kendi babamin yaninda rahat edemiyorum.. Tobe estafurullah ya...
Nefret geldi bana yeminle...
Neyse ki resti cektim ve gitmiyoruz bi yere evimizdeyiz...
Kocalariniz,cidden manyak,aileleri de birarada yasama delisi,sapik gibi bisey..kizma tatlim nolur ama cidden cok kiziyorum.eslerinize,nasil bi duyarsizlik,nasil bi kadini evladi yoksayma bu

Bana demez mi bide hic mi pazar lari gtmycz onlarda bekliyor madem öyle c tesi aksamdan gidelm kalalmm pazar gelelm gündüz pazar bize kalsn allahm sacmaliga bak adama hafta ici gideriz dedikce allhm sen bana yardm et
Hayir sen gideceksin ben gitmicem demedin.mi ? Bak valla sana da kizmaya basladim bos yere karnindaki sabiyi strese sokuyosun.. bu soruyu sorunca hayir ben gelmicemama sen istiyosan git diyeceksin ,sacma bi kavga cikarirsa ya sen cik git snana temelli ya da ben gidiyorum annemin evine diyeceksin .

Kayınvalidenle aran nasil ?eger anlayisli bir kadinsa durumu anlat dicem ama ben size gelmek istemiyorum pazar gunu falan da denmez ki . Bence esinin ailesiyle arani iyi tut hafta ici gidin arada pazar gunleride esinin hayir diyemeyecegi kisileri evine davet et ya da disarida kahvalti tarzi seyler ayarla . Kendini eve kapatma sende arkadaslarinla cik dolas bebegin icin kendin icin alisveris yap esine cok sinir olmussun sonuna kadar haklisin a dese sana baticak hamilelikte bebegin icin bu kadar uzuntuye girmemelisin . Birde yorumlarsa gordum resti cek falan var ama bu esinde ters etki yaparsa heleki bu sebepten ailesinden doldurusa gelip senden uzaklasirsa daha cok sinirlerin yipranir bu donemde .

Back
X