• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

az bi fazlası olup zor kilo verenler :( benim gibi

LatEtiCin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
6.388
6
0
Konya
selam kızlar

ben ergenlikte çok kilo almıştım ve en son kendimden nefret ettim boyum 1.60 ve 60 kiloya kadar çıktım.sonra 11 kilo verdim incecik oldum süper oldum yanii:8::8: yani olmuştum..

2 sene öncesine kadar kilomu da koruyodm kiii çok stresten sıkıntıdan dolayı 5 kilo kadar kilo aldımm:59: ama bunun 2 kilosunu verdim şuanda 3 kilo fazlam var bu beni çok rahatsız ediyo.:59:

vermem gereken kilo da az olduğundan yavaş yavaş verebiliyorum.çok sıkıcı:43:

ama napıyım artık mecburen az yiyorum,yürüyüş felan..fakat arada çok sıkılıp 3-4 gün ipin ucunu saldığım oluyo o yüzden bu 3 kiloyu vermek için önerebilceğiniz sizin de yaptığınız bişeyler var mı?

bazen motivasynumu tamamen kaybediyorum bu durum beni sıktığı için.mesele az yemek spor yapmak da değil aslında değil.şu 3 kiloyu bi versem zaten artık yaşam şeklim o düzende oldu az yiyip yürüyüş spor yapmak felan ama bu kilo bana sıkıntı yaratıyo..

Son düzenleme:
Aynen ben de senin gibiyim canım benim de fazla kilom vardı 7 kilo fln verdim bayadır koruyorum da ama 3-4 kilo fazlam var veremiyorum bi türlü. 1-2 kilo verip hemen geri alıyorum :( hemen iştahım açılıyo, sporu da düzeni yapmayı oturtamadım bi türlü zaten :(

hah aynı ben işte cnm aynısı.. sporu bi düzenen oturttum ama öyle bi iştahlıyımdır ki. tamam kısa zamanda verceğimi bilsem az az sık yicem dikkat etcem ne gerekiyosa yapcam ama zor gidiyo ben de sıkılıp abur cubura dalıyorum:59:

Ya sorma 7 kiloyu ne kadar rahat verdim sonra haftalarca bu kiloda takılıp kaldım :( ben de sıkıldım işte. sonra ara ara 1-2 kilo alıp verdim ama bi türlü istediğim kiloya inemiyorum birazcık insem hemen geri alıyorum :( aslında sabah akşam elma sirkeli ballı su içiyodum diyetteyken faydasını görmüştüm yine ona mı dönsem acaba diyorum :( fazlan 3-4 kilo bile olsa olmak istediğin kiloda olamayınca bi türlü beğenemiyosun kendini di mi, için içini kemiriyo sürekli :D kot almak istemiyosun fln :)

ayy aynı beni anlatmışsın başlıkta yaaa
3-5 kilo fazlam var nasıl batıyor gözüme anlatamam
aslında 15 kilo verdim ama 5 kiloyu veremiyorum
yapıştı gitmiyor
kendime kıyafet alasım yok vermeden de almayacağım!!!!!

Ya sorma 7 kiloyu ne kadar rahat verdim sonra haftalarca bu kiloda takılıp kaldım :( ben de sıkıldım işte. sonra ara ara 1-2 kilo alıp verdim ama bi türlü istediğim kiloya inemiyorum birazcık insem hemen geri alıyorum :( aslında sabah akşam elma sirkeli ballı su içiyodum diyetteyken faydasını görmüştüm yine ona mı dönsem acaba diyorum :( fazlan 3-4 kilo bile olsa olmak istediğin kiloda olamayınca bi türlü beğenemiyosun kendini di mi, için içini kemiriyo sürekli :D kot almak istemiyosun fln :)

aynen valla..yaa kendimi beğeniyorum ama böyle her şey giydiğimde kalıp gibi oluyodu şimdi popo büyüdü göbek büyüdü tabi başkası bişeyin yok iyisin diyo ama ben o az bi fazlalıktan bile rahatsız oluyorum .. dediğin gibi:18:

ayy aynı beni anlatmışsın başlıkta yaaa
3-5 kilo fazlam var nasıl batıyor gözüme anlatamam
aslında 15 kilo verdim ama 5 kiloyu veremiyorum
yapıştı gitmiyor
kendime kıyafet alasım yok vermeden de almayacağım!!!!!

geçen bi pantolon denedim 36 beden.. tastamam oldu 3 kilom olmasaydı rahat olucaktı işte.sinir oldum yaaa.. o kadar kilo ver ver 3 kiloyu vereme şimdii:27::27: kızıyorum kendime

Back
X