Az adet görüp hamile kalanlar yardım lütfen!

likenoother

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
41
0
86
Ankara
Arkadaşlar son adet tarihim 28 eylül dü düzenli adet gören biriyim en geç 25 ekimde adet olmam lazımdı 27 sinde oldum fakat normalde 7 gün sürer ama 3 gün sürdü 1 gün yoğun diğer günler kahverengi sonra arada ağır kaldırdıkça geldi kahverengi bu arada adet öncesi belirtilerim devam etti şimdide artarak devam ediyor göğüs sızısı ve şişlik hiç olmazdı ama bu ay sürekli oldu şimdi diğer gebelik belirtileride başladı şüphe duymaya başladım aslında belirtiler olmasa umursamazdım ama şimdi acaba diyorum bu tür bişey başına gelen oldumu yardım ederseniz sevinirim ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

canım ben durumumu söyle anlatayaım.ben mayıs ayında dış gebelik gecirdim.kendimi hamile gibi hissediyordum adet günümün sabahı test yapmıştım evde pozitif cıkmıştı ama öğlene doğru adet olmuştum.3 gün sürdü cok yoğun değildi ama öyle damla damlada değildi.baya adet oluyordum.benim içime kurt düştü 3 gün boyunca test yaptım 2.çizgi her defasında dahada belli oldu.en son gittim sağlık ocağında test yaptırdım sonuc 422 gebe.sonra doktoruma gittim 2 günde bir kan tahlili ultrason falan derken sonucta dış gebelik yasadığımı öğrendim(dış gebelikte döllenme normal gebelik gibi tüpte oluyo ama rahime yuvarlanamadan tüpte sıkısıyo)neyse kurtuldum o günlerden rabbime sonsuz sükürler olsun.diyeceğim o ki: süphen varsa asla ihmal etme canım.çünkü adet görüp hamile kalan bircok insan var.benim ki kötü bi tesadüftü istisna...şüphen varsa gebelik testi yap yada git kan testi yaptır ihmal etme.Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlı gebelik haberidir

cevap verdiğin için teşekkür ederim bende test yapacam ama bayram sonunu bekliyorum gerçi arada bir dahaki ayımı beklesem diyorum fakat adet öncesi aşırı halsizlik göğüs sızısı uyku hali baş ağrısı akıntı fazlalığı karın alt tarafında gerginlik ve şişlik devam ediyor buna ilave olarak mide bulantıları başladı o yüzden kararsız kaldım umarım sonuç güzel olur...

canım seni umutlandırmak istemem ama bana hamilesin gibi geldi adetin neden durup dururken böle az gelsin ki bi de adet öcesi şikayetlerin artarak devam ediyor ben senin yerinde olsan duramazdım bence hemen nöbetçi bir eczane bul ve test yap güzel haberlerini bekliyorum inşallah hamilesindir

Şuan bayram dolayısıyla anemlerdeyim annemde ısrarla nöbetçi eczane bulalım test alalım diyor fakat ne biliyim ayaklarım gitmiyor...Birde eşim yurtdışına çıktı iş için uzun vadeli sözleşme imzaladı bu durum şimdi iyimi kötümü bilemedim hayırlısı olur inşallah hepimiz için...Ama sonuç ne olursa olsun yazacam...

Evet bnm de sorum olacak yaklaşık ben bırsenedı 2 gün adet görüp bitiyorum şimdi ise adetim kesildi acaba hamilelik olabırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…