• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayyyy :)

asli_____

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
852
172
133
İzmir
Kızlarrr,

Ay nasılsınız öncelike?
Değişmiş buralar ben ev taşırken güzel olmuşta ben konunun altına nasıl devam edileceğini bulamayıp yeni konu açtım. Size bişey dicem ay şey;

Evleniyorum galiba... Teklif aldım.. Ay konularımı biliyosunuz zaten ay ay diyip duruyorum..
Ben evleniyorum galibaaaaaa :KK25:

Hayırlısı olsun canım :) Darısı ben ve benim gibilerin başına :) Ne zamandır tanışıyordunuz ?

ya benim eski konularımı bilen bilir neler çektim kızlarrrr, tanışalı 1 sene bitti geçenlerde ama ben 10 yıllık ilişki yaşlılığı gibi hissediyorum. Çok şey oldu ama sevgisi şuramda(!) hiç bitmedi, olmaz dedim, olmaz dediniz, unut dediniz, bırak gururun yok mu dediniz, yapma ! dediniz.. yaptım, sevdim, unutmadım , korktum , vazgeçmeyi düşündüm geçemedim, şehir değiştirdim...
Ağlamalarım, sayıklamalarım onları hiç saymıyorum. Ama son durum bu..
Ya benim umudum hiç bitmemişti hani buraya gelip ağlayarak olmayacak artık biliyorumlar yazarken dahi içim olacak be olacak kızım dur diyordu... Allah kabul etmeyeceği duada ısrar ettirmezden yürüdüm gittim işte..

Alllaaah çok şükürler, darısı başınalar, teşekkürler...
AY GENE SALAK AŞIK OLDUM BEN :(

Hayırlısı olsun canım :) Darısı ben ve benim gibilerin başına :) Ne zamandır tanışıyordunuz ?

ayyy ayy ayyyyyy ayy

( halil sezai bunu begendi )

mutluluklarrr :KK54:

Konuları hatırlamıyorum, ama mutluluklar dilerim. Allah tamamına erdirsin, kusursuz bir yuvanız olsun :KK54:

hayırlı olsun rabbim tamamını erdirsin :)

Amiiiiin, çok teşekkürler.
Darısı doğru insanla doğru zamanda en doğru duygularla tüüüm isteyenlerin başına...
Ben bu günleride mi görecektim yaa?

Lilyen nerdesiiin duy sesimi :)

Kızlarrr,

Ay nasılsınız öncelike?
Değişmiş buralar ben ev taşırken güzel olmuşta ben konunun altına nasıl devam edileceğini bulamayıp yeni konu açtım. Size bişey dicem ay şey;

Evleniyorum galiba... Teklif aldım.. Ay konularımı biliyosunuz zaten ay ay diyip duruyorum..
Ben evleniyorum galibaaaaaa :KK25:
Yaaa aslı bugün aklımdan geçtinnn önceki konunda demiştim yaa buraya evlilik teklifini de yazarsın diyee
Ohh valla çok mutlu oldummm nihayet yaaa :KK6::KK6::KK71::KK71:

Yaaa aslı bugün aklımdan geçtinnn önceki konunda demiştim yaa buraya evlilik teklifini de yazarsın diyee
Ohh valla çok mutlu oldummm nihayet yaaa :KK6::KK6::KK71::KK71:

Delirmemişimdir dimi???
Bana biraz delirdim gibi geliyo da bu nasıl bir duyguymuş yaaa..
Ya ben seni o düğünde istiyorum resmennn ( inşAllahhhhh) :KK15::KK15::KK15:

Hayırlı olsun, inşallah bu aptal aşık modunuz hiç geçmez. Çünkü en keyifli zaman bunlar :KK68:

Ben evleniyormuş gibi sevindimmm :KK37::KK37:
Ayrıntıları istiyorum ama ben !!!

Ay anlatayım dur,
Şimdi biliyorsun(uz) ben evi taşıyacaktım yardım edecekti izin almıştı sonra o beni götürmek istediği yere gidecektik falan...
Evi taşıdık, döşedik sorunlar tabii çıktı da yaptık yani.. Sonra o yorgunlukla tatile gittik kültürlendik, gezdik geldik.. O döndü.. ben işe başladım.
Neyse derken biz bununla tanışmıştık ya aynı şirkette ben staj yaparken, hah o zaman bunun şefi ' ben bu kızı sana alcam ' demişmiş sonradan söylemişti.. meğer o tarih 23 ağustosmuş bak bak..
Beni işte o eski şef aradı o gün ' hayırsız çıktın ' vs vs konuştuk biraz çok hoş bir konuşmaydı neyse...
Neyse ben o öğlenden sonra işten döndüm, cumartesi de çalışıyorum yarım gün.. neyse yemek yapıcam evde bişey yok alışveriş beni bekler falan..
Tabi öncesinde arayıp her şeyi beyefendiye söyledim ' evdeyim şimdi çıkıp bişeyler alıcam ' tarzında.. çıktım gittim. yaptım alışverişimi elimde torbalar döndüm.
kapım kilitli değil!!! oysaki kilitlemiştim.. azcık tırsarak girdim ama tabii herhalde unutmuşumdur salak kafa falan diyorum..
Mutfağa eşyaları bıraktım evde hiç değişiklik yok tabii rahatladım. neyse.. Ay kalbim durmaya bari..
Odama girdim eski pijamalarımı gireyim de dolabı yerleştirip yemeğimi yapayım ..
yatak odama girdim... yatağımda yüzük, üstünde kocaaman bir buket gül.. bide kağıt.. ben şok..
kağıdı aldım ' Lale hanım git ve o kızı almadan gelme dedi, bilirsin söylediği şey yapılmazsa çok kızar. Seni almaya geldim, ömür boyu hayatıma. ne dersin? gelir misin? '
öyle süslü püslü yazmış ebeveyn banyoma da saklanmış...
Ayyy bu anşar nasıl anlatılır ki ben hiç yazamadım video mideo olaydı da görseydiniz.. yazarken hala kalb,m 180 falan atıyordur...

öyle böyle işte ya güzel bir haftasonu geçirdik.. haftaya biletimi aldık perşembe den iznimi aldım, perşembe öğlen iniyorum önce aileme haber, sonra işte gelecekler tanışma faslı...
öyleymiş.. AYY ben hala rüyada..
lale hanımla çok dertleşir bu en son bi konuşmuşlar mesaide benden konu açılmış o hafta başı sonra derken derken buralara gelmiş..
ben hayatımda hiç evlilik teklifi yapabileceğimi hayal etmezdim dedi.. valla bende etmezdim de işte..

ya bu ayyy ı da espri gibi söylüyorum çünkü ben o gün bir süre sadece ayyyy diyebildim.. :) diyebilmişim ..
:KK54::D

Ay anlatayım dur,
Şimdi biliyorsun(uz) ben evi taşıyacaktım yardım edecekti izin almıştı sonra o beni götürmek istediği yere gidecektik falan...
Evi taşıdık, döşedik sorunlar tabii çıktı da yaptık yani.. Sonra o yorgunlukla tatile gittik kültürlendik, gezdik geldik.. O döndü.. ben işe başladım.
Neyse derken biz bununla tanışmıştık ya aynı şirkette ben staj yaparken, hah o zaman bunun şefi ' ben bu kızı sana alcam ' demişmiş sonradan söylemişti.. meğer o tarih 23 ağustosmuş bak bak..
Beni işte o eski şef aradı o gün ' hayırsız çıktın ' vs vs konuştuk biraz çok hoş bir konuşmaydı neyse...
Neyse ben o öğlenden sonra işten döndüm, cumartesi de çalışıyorum yarım gün.. neyse yemek yapıcam evde bişey yok alışveriş beni bekler falan..
Tabi öncesinde arayıp her şeyi beyefendiye söyledim ' evdeyim şimdi çıkıp bişeyler alıcam ' tarzında.. çıktım gittim. yaptım alışverişimi elimde torbalar döndüm.
kapım kilitli değil!!! oysaki kilitlemiştim.. azcık tırsarak girdim ama tabii herhalde unutmuşumdur salak kafa falan diyorum..
Mutfağa eşyaları bıraktım evde hiç değişiklik yok tabii rahatladım. neyse.. Ay kalbim durmaya bari..
Odama girdim eski pijamalarımı gireyim de dolabı yerleştirip yemeğimi yapayım ..
yatak odama girdim... yatağımda yüzük, üstünde kocaaman bir buket gül.. bide kağıt.. ben şok..
kağıdı aldım ' Lale hanım git ve o kızı almadan gelme dedi, bilirsin söylediği şey yapılmazsa çok kızar. Seni almaya geldim, ömür boyu hayatıma. ne dersin? gelir misin? '
öyle süslü püslü yazmış ebeveyn banyoma da saklanmış...
Ayyy bu anşar nasıl anlatılır ki ben hiç yazamadım video mideo olaydı da görseydiniz.. yazarken hala kalb,m 180 falan atıyordur...

öyle böyle işte ya güzel bir haftasonu geçirdik.. haftaya biletimi aldık perşembe den iznimi aldım, perşembe öğlen iniyorum önce aileme haber, sonra işte gelecekler tanışma faslı...
öyleymiş.. AYY ben hala rüyada..
lale hanımla çok dertleşir bu en son bi konuşmuşlar mesaide benden konu açılmış o hafta başı sonra derken derken buralara gelmiş..
ben hayatımda hiç evlilik teklifi yapabileceğimi hayal etmezdim dedi.. valla bende etmezdim de işte..
Ben de beklemezdim adamın başına bir şey düşmüş ben diyorum sanaa ayy bayıldımm ya ne kadar güzel bir teklif inşallah ömür boyu mutlu olursunuzzz canımm benimm :KK68:

Ben de beklemezdim adamın başına bir şey düşmüş ben diyorum sanaa ayy bayıldımm ya ne kadar güzel bir teklif inşallah ömür boyu mutlu olursunuzzz canımm benimm :KK68:

elinden gelen bu fazlasını beklemem zaten..
' beni bu kadar sevilmeye layık yapan sensin' dedi bana.. biraz haklımsı galiba burda.. çektirdi eşş... neyse müstakbel kocama küfür etmeyim şimdiden ..

Bişey dicem ama ciddiyim ' Allah kabul etmeyeceği duada ısrar ettirmez ' e güvenin. İçinizde bir yerde olmazlar çokken bile olsun diye dua etme isteğiniz geliyorsa edin..

elinden gelen bu fazlasını beklemem zaten..
' beni bu kadar sevilmeye layık yapan sensin' dedi bana.. biraz haklımsı galiba burda.. çektirdi eşş... neyse müstakbel kocama küfür etmeyim şimdiden ..

Bişey dicem ama ciddiyim ' Allah kabul etmeyeceği duada ısrar ettirmez ' e güvenin. İçinizde bir yerde olmazlar çokken bile olsun diye dua etme isteğiniz geliyorsa edin..
Müstakbel kocam deyince garibime gitti kızz :KK54:
Evet çektirdi enişte bey ama finali güzel yaptıı :KK31:
Artık Yeni gelinlerin sohbet topiğine geçersin sen :KK70::KK70:

Müstakbel kocam deyince garibime gitti kızz :KK54:
Evet çektirdi enişte bey ama finali güzel yaptıı :KK31:
Artık Yeni gelinlerin sohbet topiğine geçersin sen :KK70::KK70:
hahahh hiçte bilmem böyle şeyleri..

annemi aradım yanında ' evlensem mi ne yaşım da geldi geçiyor ' dedim ' anneee çok üzülüyorum diye ağladığın günleri unuttun bakıyorum ' dedi şakayla karışık kafamla ' bak bak' işareti yaptım ona da :)
'zamanı gelince olur eee ne yemek yaptın?' a bağladı sonra konuyu.. beklemiyor bile yani annem bile..
bakalım neler olacak perşembeden pazar a olanları yazarım pazar akşamı da ..
ben bide hep ilkbahar istiyordum hemen olmaz zaten anca seneye Mayıs falan... daha bir derdim var ile çok işimm var bence :)

Back