Ayyy ne yaptim ben

offf kuzummm benn bidefaaa instgramdaa nişanlımınn eskii sevgilisininn fotosunuu beğendimmm direkk kapadımm tamamennn bende atmakk istemiştimm kendimii balkondann kapadımm hesabııı benimkii daha vahimdii
Uuuuu bu daha da kötüymüş sanki be O yaşanan panik çok fena oluyo ya ben ayağa fırladım telefon elimden düşüyordu nerdeyse

Hayirlara vesile olur insallah

Ben o kadar çok yaptım ki...
Bir şey olmaz.Pek takılmayın. Görse ne olacak amann umursamayın. :)

Benim de en büyük korkularımdan birisi bu, yanlışlıkla takip etmek ya da resmini beğenmek. Benim bırak takip ettiğimi, instagramını bulduğumdan bile haberi yok. Kendi adıyla açmamış çünkü, ama ben buldum, bilmiyormuş gibi davranıyorum şimdilik. Gece özellikle uyku arasında uyanıp bakmak filan acayip tehlikeli, yanlışlıkla bir tıklasan gitti tüm karizma...

Kapatamadın mı hemen? Dönüş yaptı mı ?
Hemen kapatmaya çalıştım. Geri dönüş olmadı. Ya çalmadan müdahale ettim. Ya da gördü umursamadı. :)[/QUOTE]
Hemen kapattıysan çalmamıştır heralde ya Yani umarım çalmamıştır çünkü birini aradığın zaman hemen çalmıyo bi sessizlik oluyo telefonda

Benim gitti işte karizma ama Yapacak bir şey yok. Aman sende dikkat et valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…