- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 30
- Konu Sahibi elifelif1404
Aldatmanın en kötüsü canımAldatma falan mı canım özel değilse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldatmanın en kötüsü canımAldatma falan mı canım özel değilse
Hiiiççç yaniiiAmaan bildirim giderse gitsin beğeniyi geri al bitsin bu çile.
En kötüsü nasıl oluyor yahu.Aldatmanın en kötüsü canım
Offff hem de ne bakmak! Ben sabah telefonu elime aldığım zaman önce eski sevgilime sonra da onun eski sevgilisine bakıyorum. Kız takıntı mı oldu neEvlerden ırak valla en büyük korkum stalklarken eklemek. Başıma da geldi. Bi gün yine ayrıyken işbaşındayım neyse tam işim bitti çıkıcam artık aaa bi de ne görsem eklemişim ama nasıl oldu farkında bile deilimmm nallaah dediğim gb saksıyı çalıştırdıımmm öncelikle isteği hemen geri aldm. o zamanlar bende onun şifresi vardı onun face girdm kontrol ettm bildirim varmı die. Yoktu. Öyle yırttım. Bi kere like olayıda başıma geldi facede. Hemen geri aldım bildirim gitti mi bilmiorum. Eski sevgilimin eski eşine eski kız arkadaşına filan da bakarım ben arada düşünsene yanlışlıkla ekledğimi takip ettiğimi oyy oyy oyy
kötü olmuş ya , en nefret etiğim beğenisi yorumu herkese açık olan kişiler ya korkudan ajan gibi geziniyorum yanlışlıkla beğenicem ekliycem diye çok fena bişey bir kere başıma geldi cidden utanç verici durum
Okudum, çok kötü bir durum gerçekten. Hatta tutamayacağım kendimi resmen karaktersizlik bu yani. Hala birlikteler mi?
Aynennn öyleeBence bildirimi geri alsaydın daha kötü olurdu boş ver ona ne canımm
Evet canım birlikteler maalesefOkudum, çok kötü bir durum gerçekten. Hatta tutamayacağım kendimi resmen karaktersizlik bu yani. Hala birlikteler mi?
Bu 5 ayda kendini yeterince üzmüşsündür diye tahmin ediyorum. Bırakmalısın artık. Kimsenin yaptığı yanına kalmazEvet canım birlikteler maalesef
Üzdüm evet elime bişey geçmedi sindiremedim hazmedemedim ama oldu işte. rabbim bin pişman etsinBu 5 ayda kendini yeterince üzmüşsündür diye tahmin ediyorum. Bırakmalısın artık. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz
Amin canımÜzdüm evet elime bişey geçmedi sindiremedim hazmedemedim ama oldu işte. rabbim bin pişman etsin
ay buna cok sevındım ya konu sahıbının yaptıgını bende yapmıstıminstagramda beğeniyi geri alınca bildirim de siliniyo beğendiğiniz anda aktif değilse görmez yani