Ayyy ne yaptim ben

Evlerden ırak valla en büyük korkum stalklarken eklemek. Başıma da geldi. Bi gün yine ayrıyken işbaşındayım neyse tam işim bitti çıkıcam artık aaa bi de ne görsem eklemişim ama nasıl oldu farkında bile deilimmm nallaah dediğim gb saksıyı çalıştırdıımmm öncelikle isteği hemen geri aldm. o zamanlar bende onun şifresi vardı onun face girdm kontrol ettm bildirim varmı die. Yoktu. Öyle yırttım. Bi kere like olayıda başıma geldi facede. Hemen geri aldım bildirim gitti mi bilmiorum. Eski sevgilimin eski eşine eski kız arkadaşına filan da bakarım ben arada düşünsene yanlışlıkla ekledğimi takip ettiğimi oyy oyy oyy :KK53::KK53:

kötü olmuş ya , en nefret etiğim beğenisi yorumu herkese açık olan kişiler ya korkudan ajan gibi geziniyorum yanlışlıkla beğenicem ekliycem diye çok fena bişey bir kere başıma geldi cidden utanç verici durum:KK51:

Evlerden ırak valla en büyük korkum stalklarken eklemek. Başıma da geldi. Bi gün yine ayrıyken işbaşındayım neyse tam işim bitti çıkıcam artık aaa bi de ne görsem eklemişim ama nasıl oldu farkında bile deilimmm nallaah dediğim gb saksıyı çalıştırdıımmm öncelikle isteği hemen geri aldm. o zamanlar bende onun şifresi vardı onun face girdm kontrol ettm bildirim varmı die. Yoktu. Öyle yırttım. Bi kere like olayıda başıma geldi facede. Hemen geri aldım bildirim gitti mi bilmiorum. Eski sevgilimin eski eşine eski kız arkadaşına filan da bakarım ben arada düşünsene yanlışlıkla ekledğimi takip ettiğimi oyy oyy oyy :KK53::KK53:
Offff hem de ne bakmak! Ben sabah telefonu elime aldığım zaman önce eski sevgilime sonra da onun eski sevgilisine bakıyorum. Kız takıntı mı oldu ne :KK70:
Şaka bi yana takıntı değil merak yaaa:cool:

offf kuzummm benn bidefaaa instgramdaa nişanlımınn eskii sevgilisininn fotosunuu beğendimmm:KK51: direkk kapadımm tamamennn bende atmakk istemiştimm kendimii balkondann:KK14: kapadımm hesabııı benimkii daha vahimdii:KK48:

Seninki de bir şey mi ben geçen hafta eski erkek arkadaşım whatsapp engelimi kaldırmış mı diye kontrol ederken yanlışlıkla arama tuşuna basıp onu çaldırdım. :)

X