- 26 Aralık 2014
- 274
- 94
-
- Konu Sahibi elifelif1404
Bildirim gider yine deLike i geri alsanizz
Bildirim gitti bile.. İnstagramda öyle oluyorLike i geri alsanizz
Beğeniyi geri alabilirdiniz bildirim gitse bile beğeniyi geri aldığınız için gözükmezdi.Eski sevgilimi stalklarken yanlislikla fotografini begendim.Bide bir panikle sayfayi kapatmisim ki sormayin sanki birisi gordu ben onun fotografina bakarken Offf yaaa olu takliti yapmak istiyorum resmen su anda O cizdigim aramayan umursamayan imaj gitti yere bir oldu.. Nasil rahatlatsam kendimi? Olu takliti yapsam ise yarar m .
Olmaz ki oyle. Bir kere bu senin fotografini begendi diye bildirim gitti. Caresizim sanirimBegenmekten vazgecseydiniz ya, bildirim gider ama tiklayinca biyere baglanti olmaz böylece hata gibi olur ve sizde üc maymunu oynarsiniz...
Geçmiş olsun :)
Hadi yaaBildirim gitti bile.. İnstagramda öyle oluyor
Ay ciddi mi bu???instagramda beğeniyi geri alınca bildirim de siliniyo beğendiğiniz anda aktif değilse görmez yani
Ne cahili yahuHadi yaacook cahil kalmisim :)
HayirFacebookta arkadaşmısınız eski sevgilinle
evet test edildi onaylandı bildirimlere tıklayınca yenileyince görünmüyor kız hemen vazgeçeydinAy ciddi mi bu???Gorusmedigim bi kiz benim fotografimi begenmis bana bildirim geldi bildirimi actigim zaman fotograf gozuktu ama kizin bgenisi gozukmedi
Olur olur... Haval haval ekrana bakar bu ne simdi diye...Olmaz ki oyle. Bir kere bu senin fotografini begendi diye bildirim gitti. Caresizim sanirim
Kendimi zor tutupta aramamalarim mesaj atmamalarim resmen bosa gitti
Bir dahakine eldivenle yapacagimİşini titizlikle yapacaksın canım,bak ben hiç yakalandım mı sor
aaaaaaa kötü olmuş ben korkudan bakamıyorum facesine