- Konu Sahibi elifelif1404
Yaslariniz kac?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o bildirim gitti ama tamda O ANDA bakmadiysa telefonuna, sen geri alinca görmemis olurdu cnkü geri alinca bildirim kayboluyor
instagramı kökten kapa ben facete öyle yapmıştım eşimle daha önce ayrılmıştık hep fotolarına bakardım beğendim yanlışlıkla face i kökten kapadımEski sevgilimi stalklarken yanlislikla fotografini begendim. Bide bir panikle sayfayi kapatmisim ki sormayin sanki birisi gordu ben onun fotografina bakarken Offf yaaa olu takliti yapmak istiyorum resmen su anda O cizdigim aramayan umursamayan imaj gitti yere bir oldu.. Nasil rahatlatsam kendimi? Olu takliti yapsam ise yarar m .
instagramı kökten kapa ben facete öyle yapmıştım eşimle daha önce ayrılmıştık hep fotolarına bakardım beğendim yanlışlıkla face i kökten kapadım
facee ve instagrammm filann kullanmıyorumm ben vallaa şaşkınımm benn yaaa daha cokk varr öylee twetterdadaaa beğenileree eklemiştimm biriniii öyleeAyy nolucak bu halimiz
evet oldu canım ama tekrar açtığımda fotodaki beğenme gözükmüştü. eşim ozamanlar sevgilim niye face kapatmıştın demişti uff çok sıkıcı biryer face o yüzden kapattım ama senle barışınca mecburen aççtım seni takip etme adına demiştimÇözüm oldu mu barii
Oooov şimdi havası 1500 olmuştur yaa "Beni takip ediyoooor"
Bende öyle biliyorum. Olan oldu artıkİnstagramda bildirimi geri alsanızda görüyorsunuz..Benden hoşlanan birisi benim bir fotomu beğenmiş sonra hop geri almış ama ben görmüş oldum