- 9 Ekim 2014
- 360
- 229
- 48
ayyy nolur benim doğumum başlasın artık benim içinde içinden bişeler geçir lütfeeeen :)İçimden geldi yazdım sadece paylaşmak istedim arkadaşlar..........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy nolur benim doğumum başlasın artık benim içinde içinden bişeler geçir lütfeeeen :)İçimden geldi yazdım sadece paylaşmak istedim arkadaşlar..........
Sana tavsiyem hurma hurma ye.çok ise yarıyor ve doğumu kolaylaştrıyorayyy nolur benim doğumum başlasın artık benim içinde içinden bişeler geçir lütfeeeen :)
Banada bu ay gebelik dilesen ....i okurken uc ay gecti icimden.bir anda.bende yazdimDerken??![]()
internette bu dediğini duydum ve eşimi arayıp hurma al dedim akşam getirdi ve ben bir paket hurma yedim zaten seviyodum buda bahanesi oldu ama işe yaramadı hiçbişe olmadı :)Sana tavsiyem hurma hurma ye.çok ise yarıyor ve doğumu kolaylaştrıyor
Ne okuyo falci deiliz arkadaslarBanada bu ay gebelik dilesen ....i okurken uc ay gecti icimden.bir anda.bende yazdim
Tabikide sakaaaaa bunlar.Ne okuyo falci deiliz arkadaslar
Bikere de olmaz kaçncıhaftadasn cnminternette bu dediğini duydum ve eşimi arayıp hurma al dedim akşam getirdi ve ben bir paket hurma yedim zaten seviyodum buda bahanesi oldu ama işe yaramadı hiçbişe olmadı :)
doğum tarihim 5 gün geçti canım hala bişe yokBikere de olmaz kaçncıhaftadasn cnm
Owww ozaman hergn gidersin hastaneye ayy çok bunaliyo insan ben telefonunu kapatiyodum arayp aoranlardan sıklıptadoğum tarihim 5 gün geçti canım hala bişe yok
iki günde bir gidiyorum gerçekten sıkıldım artık geceleri uyuyamıyorum hiç yatakta dönerken bile nefes nefese kalıyorumOwww ozaman hergn gidersin hastaneye ayy çok bunaliyo insan ben telefonunu kapatiyodum arayp aoranlardan sıklıpta
Banada bu ay gebelik dilesen ....i okurken uc ay gecti icimden.bir anda.bende yazdim
Sen niye taktın bana bunaldıysan çık dışarı konumu terk et şekerim :) :) :) :) :)Bu konu neden kapanmıyor yada taşınmıyor ?
Okadar dert varken taşınıyorda bu dert sohbet paylaşım ne olduğu belli olmayan konu bile olmayan konu taşınmıyo ?
Olur inş.AllahInşallah ..olursa yazarım.
arkadasım sende daha dun kazene dert yanıyodun benımle dalga gecıyolar dıye bugun gene dert olmayan bı konu acmıssın mıllette dalga gecer tabı kusura bakmaSen niye taktın bana bunaldıysan çık dışarı konumu terk et şekerim :) :) :) :) :)
arkadasım sende daha dun kazene dert yanıyodun benımle dalga gecıyolar dıye bugun gene dert olmayan bı konu acmıssın mıllette dalga gecer tabı kusura bakma![]()