• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayyy bana ne oluyooor

95duran

***Hayata Bakakaldım Öylece Geçip Giderken***
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
191
38
38
Ne kaar kalbi temiz bir.insanm ben yaaa bi pazar esime dedimki keşke şu kisileri çağrsak gelseler otursak 5 dk gecmeden aradlar geldiler icimden bisey istiyorum.dile getirmeden hoooop.oluveriyor birileri ahımı aldı simdi fena bisekilde çıkiyor bana ne oluyo boyle

dileklerinizin gerçekleşmesiyle sizin ahınızı alan insanların alakası ne?
ah edin kızlar ardından tüm dilekleriniz tutuyor demeye mi çalıştınız anlamadım:confused:

Bende anlamıyorum hatta eşimde diyo.nekadar temoz kalplisin diye sadece paylaşmak istedim.dert deil tabiside : D

dileklerinizin gerçekleşmesiyle sizin ahınızı alan insanların alakası ne?
ah edin kızlar ardından tüm dilekleriniz tutuyor demeye mi çalıştınız anlamadım:confused:
Evet kimse.icin kötü bisey asla ve asla istemedim ama çok.kırldiğm birileri bin beter oldu.onu demek istedim

Ne kaar kalbi temiz bir.insanm ben yaaa bi pazar esime dedimki keşke şu kisileri çağrsak gelseler otursak 5 dk gecmeden aradlar geldiler icimden bisey istiyorum.dile getirmeden hoooop.oluveriyor birileri ahımı aldı simdi fena bisekilde çıkiyor bana ne oluyo boyle
Benim için de güzel bişeyler düşün bari :)

İçimden geldi yazdım sadece paylaşmak istedim arkadaşlar..........

Back