Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım sağ salim dönerler.çok üzülüyorum.benimde abim gemide çalışıyor.ama şirketin adını bulamıyoruz.abimdende haber alamıyoruz.telefonla ulaşmaya çalıştım telefonada ulaşamadım.ama böyle bir şey olsa şirketten bizi ararlardı diye avutuyorum kendimigerçi bundan öncede çalıştığı gemi yanmıştı abimde yaralanmıştı biz haberlerden öğrenmiştik.ismini vermişlerdi.hiç bir şirket yetkilisi ulaşmamıştı bize.çok korkuyorum.hepsi için ayrı üzülüyorum.çok kötü bi durum
![]()
canım işh bişey olmaz ama benim halamın kızı kaçırılmış calıştıgı geminin sahibi duymuş ama aramamış telaşlanmayın heycanlanmayın die bune demek ya nasıl telaşlanmaz bu durumdaumarım sağ salim dönerler.çok üzülüyorum.benimde abim gemide çalışıyor.ama şirketin adını bulamıyoruz.abimdende haber alamıyoruz.telefonla ulaşmaya çalıştım telefonada ulaşamadım.ama böyle bir şey olsa şirketten bizi ararlardı diye avutuyorum kendimigerçi bundan öncede çalıştığı gemi yanmıştı abimde yaralanmıştı biz haberlerden öğrenmiştik.ismini vermişlerdi.hiç bir şirket yetkilisi ulaşmamıştı bize.çok korkuyorum.hepsi için ayrı üzülüyorum.çok kötü bi durum
![]()