• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aysun Kaptan kaçırıldı

geçmiş olsun benimde eşim ekimde somaliye gidecek helikopterci olarak oradaki sivil gemidekilerinde askerlerimizinde allah hepsinin yardımcısı olsun aysun kaptan ve yanındakiler umarım kurtulurlar sağ sağlim.....

ALLAHHH YARDIMCIISI OLSUN ISALLAH BIRAN ONCE EVINE DONER BIZDE UMUTLA EVE DONUSUNU BEKLIORUZZ DUALARIMIZ ONUNLA ... mafoldumben

tv de izledim iyillermis oyle mi ?
ya tuglerim diken diken oldu valaha tv de izlerken, insallah sag selim ailelerine verirler .

umarım sağ salim dönerler.çok üzülüyorum.benimde abim gemide çalışıyor.ama şirketin adını bulamıyoruz.abimdende haber alamıyoruz.telefonla ulaşmaya çalıştım telefonada ulaşamadım.ama böyle bir şey olsa şirketten bizi ararlardı diye avutuyorum kendimi:(gerçi bundan öncede çalıştığı gemi yanmıştı abimde yaralanmıştı biz haberlerden öğrenmiştik.ismini vermişlerdi.hiç bir şirket yetkilisi ulaşmamıştı bize.çok korkuyorum.hepsi için ayrı üzülüyorum.çok kötü bi durum:(

Az önce gazetede okudum arkadaşlar.
Baba Özcan Akbay, kızının Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden arkadaşı olan Yasemin aracılığıyla mesaj gönderdiğini belirterek, şunları söyledi: “Yasemin Aysun’la birkaç dakika konuştuğunu, Aysun’un iyi olduğunu, herhangi bir şiddete maruz kalmadıklarını söylemiş. Müslüman oldukları için iyi davranmışlar. ‘Ben iyiyim. Aileme iyi olduğumu söyle, beni merak etmesinler’ demiş.
Şükür ki iyi umarın en yakın zamanda da ailesine kavusur :Saruboceq:

inşallah tez zamanda sevdiklerine sağsalim kavuştursun rabbim inanın çok üzüldüm

umarım sağ salim dönerler.çok üzülüyorum.benimde abim gemide çalışıyor.ama şirketin adını bulamıyoruz.abimdende haber alamıyoruz.telefonla ulaşmaya çalıştım telefonada ulaşamadım.ama böyle bir şey olsa şirketten bizi ararlardı diye avutuyorum kendimi:(gerçi bundan öncede çalıştığı gemi yanmıştı abimde yaralanmıştı biz haberlerden öğrenmiştik.ismini vermişlerdi.hiç bir şirket yetkilisi ulaşmamıştı bize.çok korkuyorum.hepsi için ayrı üzülüyorum.çok kötü bi durum:(

canım çok geçmiş olsun inşallah abinde iyidir :( sağ salim kavuşursunuz inşaallah :Saruboceq:

canım işh bişey olmaz ama benim halamın kızı kaçırılmış calıştıgı geminin sahibi duymuş ama aramamış telaşlanmayın heycanlanmayın die bune demek ya nasıl telaşlanmaz bu durumda

dilerim Allah bunu yapanların yanına bırakmaz...umarım en kısa zamanda sağlıkla sevdiklerine kavuşur,çok üzüldüm...mafoldumben

Allah yardımcısı olsun:Saruboceq:

Yunanlılar olduğunu bilmiyordum...:1shok:

Back