Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya hakikaten çok uzadı bu iş, 1 aydan fazla oldu yazık bu insanlara, Aymut'çuğum kimse ilgilenmiyor mu bu durumla ya?? Öylesine kaderlerine mi terk ettiler, inanamıyorum ya...
çok uzun zaman oldu yahu ne yerler ne içerler nasıl bir psikolojidedirler...
yetkililer niçin birşey yapmıyor.
haber bültenlerinde dahi konu geçmiyor...
dün sabahmıydı neydi bir haber geçtii hangi korsanlar kaçırdıysa onlar kendileri biz kaçırdık diye üsüm vermişlerr..görüşmeler devam ediyormjuş başka haber yok..
hayır arkadaşlar kimse ugrasmıyor inanmıyorum ya halamlar evlerini arabalarını hatta yazlıklarını satmayı düşündüler ama korsanlar eski zamannın paralarından istiyorlarmış oda mümkün degil bulamak
hayret bisey yaa su mübarek günde töbe töbe eski zaman parasida ne demekmis?
neden hicbir yetkili birseyler yapmiyokötükedihüso
rabbim sabir versin insallah en kisa zamanda iyi haberlerini aliriz canim cok üzüldüm.
korsanların işi yokuşa sürdüğü bir gerçek... ben en çok yetkililere kızıyorum içmi birşey yapılmaz yahuu. insanları resmen kaderine terk etmek bu başka birşey değil... aysunun ailesi devlet büyüklerine gitmiyormu? tv ye falan çıksalarya unutturmasınlar bu olayı yaa....
Allahım güc kuvvet sabır versin,
sok icindeyim gercekten. Uzun zamandır haberlerde göstermediler diye kurtuldular diye düsünmüstüm megerse öyle degilmis. Yetkililer nasıl göz yumarlar böyle birseye, neden yapılması gerekenleri yapmazlar anlamıyorum. Yazık degil mi bu arkadasımızın ailesine ? lmaz: