• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aysun Kaptan kaçırıldı

ama ben bu olayın somalili korsanlar tarafından yapıldıgını sanıyordum
her tasın altından yunanlılar cıkıyo

tesekkurler dids ancak burda yunanlardan bahsetmiyor. direk muhattaplarina caticam ama elimde kaynak yok ondan soruyorum biraz da... netteki butun haberler somalili korsanlar diyor. ama aymut yunanlar kacirdi demisti. var mi bununla ilgili haber bulduysaniz onu da koyar misiniz?

Bulursam koyarım tabiki canım..

Tv'den duymuştum ama üyemiz olduğunu bilmiyordum. Hoş olmasa da farketmez, her durumda çok üzücü bir şey. Umarım en kısa zamanda ve sağlıklı olarak evine, ailesine döner.

allah kahrretsin ya.. terörüsler yetmiyor gibi birde korsanlar cıktı.
canım inş. birşey olmadan kavuşursunuz.allah kurtarsın

tv de haberlerde duymuştum üzülmüştüm .kk üyesi olduğunu burda öğrendim :çok üzgünüm:
rabbim yardımcıları olsun tez zamanda aranızda olurlar inşallah :Saruboceq:

dualarımız onlarla olacak dilerim rabbimden tez zamanda hayırlı haberlerini alırız
ALLAH anasına babasına sizlere sabır versin :Saruboceq:

canım inşallah hemen hallolur bu korsanlar ne istiyor ya insanlardan anlamadım

Inanmiyorum, daha bugun aile dostumuza anlattim onu, tanistim netten cok iyi bi kiz kaptan filan diye, simdide haberini duydum, COk uzuldum, insallah sagsalim geri gelirler,
cook uzuldum ya hala soktayim..
Allah yardimcilari olsunnn

tşk ederim canım bizde hala nasıl oldu nie oldu die kendi kendimize soruyoruz

cok üzüldüm yaa insallah biran önce sag salim evine döner:Saruboceq:
rabbim ailesinede sabir versin kolay deyil beklemek cok zor:Saruboceq:
canim sende üzülme insallah halanin kizina bir an önce kavusursun allah yardimcisi olsun:Saruboceq::teselli:opuyorumnanaktan

ins en yakın zamanda kurtulurlar allah yardımcıları olsun

Dualarımız onunla,inşallah enkısa zamanda ailesine kavuşur.Ne biçim bişey bu yaa!!

mafoldumben mafoldumben mafoldumben çok üzüldüm hala şoktayım rabbim kazasız belasız ailesine kavuşmayı nasip etsin inşallah umarım şuan iyidir :(

aaaaaaaaa olamaaaz ben onu tanıyorduuum:( allahım inşallah yakalarlar bir an önce onları kaçıranları ya.. dua edicem...

geçmiş olsun tek size değil tüm türkiyeye.ne isterler acaba türklerden.allah yardımcımız olsun inşallah en kısa zamanda bırakırlar.dualarımız onlarla.

Back