• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Aysira gelinlikleri?

Aaa diktirmeye mi karar verdin tatlım. Hiç haber vermiyorsun :)) var mı modeli bakayım merak ettim :)))

Aaa diktirmeye mi karar verdin tatlım. Hiç haber vermiyorsun :)) var mı modeli bakayım merak ettim :)))

canımcım model şöyle düşün ceyda düvencininkinin tarzında ama omuzlara bi askı yaptırcam bide benim inci ve pul işli ışıltılı bir kumaş yani aysiradaki gibi beğendiğim model vardıya ama kesimi öyle kalça ksmı oturan bişiy değil ceydanınki gibi

Muhteşem olacaksın eminim :)) Karar vermene yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ...Ben Ceyda'dan erken evlendiğim için bana bir yardımı olmamıstı ama ondan sonra evlensem kesin gelinliğim onunkine benzerdi. :))) Çok sevindim tatlım.Allah her şeyini içine sindirsin.Çok öptüm.

muhteşem olacaksın eminim :)) karar vermene yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ...ben ceyda'dan erken evlendiğim için bana bir yardımı olmamıstı ama ondan sonra evlensem kesin gelinliğim onunkine benzerdi. :))) çok sevindim tatlım.allah her şeyini içine sindirsin.çok öptüm.

ya onunkinede çok benzemiyor ama onun gelinliği benm tarzım biliyosun kabarık istemiyom ve sırf dantel istiyom felan benimkinin yakasıda öyle m yaka olcak sanırım provada bakıcaz ayrıntılara inşallah iyi olur

roseede gelınlıgın cok guzel ama ben bulamadım aysıranın sıtesınde kaca aldın sen

roseede gelınlıgın cok guzel ama ben bulamadım aysıranın sıtesınde kaca aldın sen

teşekkür ederim tatlım.opuyorumnanaktan int sitesine yok canım.aysiraya gider üstte verdiğim kodu söylesen denersin tatlım.gelinliği herşey dahil 1800 e aldım ama o sıra indirimdeydi,şimdi ne kadardır bilmiyorum.

aysira b.köyde var..capacity'nin karşısındaki binada yeri roseeda'nın gelinliğini dün bende denedim ama fiyat olarak daha yüksek bi rakam söylediler ben roseeda'ya sormak istiyorum ne zamn aldın acaba gelinliğini??

aysira b.köyde var..capacity'nin karşısındaki binada yeri roseeda'nın gelinliğini dün bende denedim ama fiyat olarak daha yüksek bi rakam söylediler ben roseeda'ya sormak istiyorum ne zamn aldın acaba gelinliğini??

tatlımm ben aralık ayında şipariş ettim o sıra indirim vardı yanlış hatırlamıyorsam 2600 den indiler 1800 e. geçen gün provaya gittiğimde bunun fiyatı şu an yüksek sen en uygun zamanda aldın dedi.düğüne çok var ama ben o indirimi kaçırmak istemedim -tatlicadiarzu-

Bende gelinliğimi Aysira'dan aldım..Çok beğeniyorum Aysira'nın gelinliklerini..Siteden model beğendim ama gidip denediğimde istediğim gibi durmadı üzerimde..Bende tavsiye üzerine başka gelinlikler denedim ve aradığım gelinliği buldum tam istediğim gibi straplez,kabarık,uçuş uçuş tüllü,uzun kuyruklu,kırık beyaz ve sırt dekolteli.Çok güzel bir model..Tarif ettiğim gibi bir gelinlik isteyen varsa mutlaka üzerinizde bir görün derim.Modelin adı Milenyum olarak geçiyor..Tüm gelin adayı arkadaşlarıma başarılarrr diliyorum...

arkadaslar sonunda ben de aldım gelınlıgımı 507 nolu gelınlık 25 temmuzda dugunum var dugunden sonra elden cıkarcam ılgılenen arkadaslara duyrulur

Back