• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Aysira gelinlikleri?

canım bende aysiradan aldım gelinliğimi... bu da fotosu,fikr olsun.opuyorumnanaktan

merhaba,
ben de bu gelinliği almayı düşünüyorum ama benim denediğimde işlemeler beyaz renkti.seninki gümüş.özelikle mi gümüş istedin?bir de sanırım biraz fazla kuş tüyü eklektirdin?
güle güle giy:)

canım aslında ben gelinlikte hiçbir değişiklik yaptırmadım.normal model neyse o dikildi.gelinlik kırık beyaz.işlemeler gri değil.krem tonları ama fotoda taşlar yüzünen olsa gerek gri gibi çıkmış.tüyündede bir oynama yaptırmadım canım.hreşey olduğu gibi.içime sinen bir model oldu,yani memnunum :))

kızlar ben bu gelinliğin hastasıyım bunu yaptıracam düğünümde inşallah ama üst modeli değişebilir

Eklentiler

• $027 - Kopya.jpg
    $027 - Kopya.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 94
mbs 0657 ye benzıyodu arkadasımınkı
ama o uzun kol yaptırdı çok guzeldı boyle o kuyrruk yana dogru dugmelerle gelıyodu
bencede aysıradan sec cok guxel ya baska yerın kuması bıle farklı bu resmen ısıl ısıl ve cok guzel ılgılenıyolar

mbs 0657 ye benzıyodu arkadasımınkı
ama o uzun kol yaptırdı çok guzeldı boyle o kuyrruk yana dogru dugmelerle gelıyodu
bencede aysıradan sec cok guxel ya baska yerın kuması bıle farklı bu resmen ısıl ısıl ve cok guzel ılgılenıyolar

buldum tatlım giydim ben onu ama annemler pek beğenmedii

bütün resimlerine bak , bir tane dolgu topuklu spor ayakkabısı var. Nikahtan sonra duvağını cıkartıp spor ayakkabılarını da ayağına geçirip bi güzel döktürmüş:)) Aynı ayakkabıdan benim de var. Ayakkabı dünyasından almıştım. Çamura batmamak için sen de böyle bir şey yapabilirsin canım. Birde bahsettiğim gelinliğe benzer Aysira da bulduklarım 2010 - 691- 479-462-471 bunları sen de beğenirsen mutlaka beyaz yapmalısın ki yemyeşil çimlerde kırçiçeği gibi parlayasın :)))öptüm

bütün resimlerine bak , bir tane dolgu topuklu spor ayakkabısı var. Nikahtan sonra duvağını cıkartıp spor ayakkabılarını da ayağına geçirip bi güzel döktürmüş:)) Aynı ayakkabıdan benim de var. Ayakkabı dünyasından almıştım. Çamura batmamak için sen de böyle bir şey yapabilirsin canım. Birde bahsettiğim gelinliğe benzer Aysira da bulduklarım 2010 - 691- 479-462-471 bunları sen de beğenirsen mutlaka beyaz yapmalısın ki yemyeşil çimlerde kırçiçeği gibi parlayasın :)))öptüm

ayyyy tatlım bu modellere baktımda baksana 3 milyar nasıl alayım ayolll benimkide bunlara benziyor ama en azından 2650 o yüzden seçtim ben bu modelii yokksa harikalarrr

Seninkine de tekrar tekrar baktım. Haklısın benziyor. Beyaz renk ve biraz daha kabarık bir tarlatanla muhteşem olur. Nasıl ama Ceyda ablanın gelinliği rüya gibi değil mi? Spor ayakkabısını gördün mü canım.

Seninkine de tekrar tekrar baktım. Haklısın benziyor. Beyaz renk ve biraz daha kabarık bir tarlatanla muhteşem olur. Nasıl ama Ceyda ablanın gelinliği rüya gibi değil mi? Spor ayakkabısını gördün mü canım.

ya zaten bende böyle düz durmadı ayrıcada renkler felan güzel mesela diğerlerinden tek fakı bu biraz kalçaya oturuyor gibi bunda 3'lü tarlatan giyiliyor sanırım buu alcam ben en iyi fiyatta bunda zaten ayakkabılarını görmedim henüzz senin resimlerini bekliyombennn:)

Benim mesaj sayım henüz 100 olmadı canım olsun ben de ekleyeceğim.:)) En güzelini sen bilirsin canım.Üstüne deneyen sensin. Peri kızı gibi olacaksın eminim :))

Back