Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mbs 0657 ye benzıyodu arkadasımınkı
ama o uzun kol yaptırdı çok guzeldı boyle o kuyrruk yana dogru dugmelerle gelıyodu
bencede aysıradan sec cok guxel ya baska yerın kuması bıle farklı bu resmen ısıl ısıl ve cok guzel ılgılenıyolar
mbs 0657 ye benzıyodu arkadasımınkı
ama o uzun kol yaptırdı çok guzeldı boyle o kuyrruk yana dogru dugmelerle gelıyodu
bencede aysıradan sec cok guxel ya baska yerın kuması bıle farklı bu resmen ısıl ısıl ve cok guzel ılgılenıyolar
canım bende aysiradan aldım gelinliğimi... Bu da fotosu,fikr olsun.opuyorumnanaktan
[ımg]http://img638.imageshack.us/img638/684/eddaa.jpg[/ımg]
Fısıtıkım sana özelden mesaj yazdım bakar mısın?
bütün resimlerine bak , bir tane dolgu topuklu spor ayakkabısı var. Nikahtan sonra duvağını cıkartıp spor ayakkabılarını da ayağına geçirip bi güzel döktürmüş:)) Aynı ayakkabıdan benim de var. Ayakkabı dünyasından almıştım. Çamura batmamak için sen de böyle bir şey yapabilirsin canım. Birde bahsettiğim gelinliğe benzer Aysira da bulduklarım 2010 - 691- 479-462-471 bunları sen de beğenirsen mutlaka beyaz yapmalısın ki yemyeşil çimlerde kırçiçeği gibi parlayasın :)))öptüm
Seninkine de tekrar tekrar baktım. Haklısın benziyor. Beyaz renk ve biraz daha kabarık bir tarlatanla muhteşem olur. Nasıl ama Ceyda ablanın gelinliği rüya gibi değil mi? Spor ayakkabısını gördün mü canım.
canım yaaa inan bunuda zar zor alabildim ama olmuyorr www.aysira.com a
davet ediyoruzz sizi 2010 4011:)