Gelinlik Modelleri Aysira gelinlikleri?

seymagul

haziran 19
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
622
1
96
Kocaeli
Merhaba kızlar;
Ben gelinliğimi aysiradan alıcam %90 fakat modellerde çok kararsız kaldım 3 model denedim biride içime sindi gibi ama siteyi ziyaret ederseniz şayet favori modelinizi benimle paylaşırsanız çok sevindirirsiniz beni gerçekten zor durumda kaldım ben 2010 401 modelini beğendim insanın üstünde öyle elbise gibi durmuyor çünkü yardım,öneri ve yorum lütfen???

Eklentiler

• $401.jpg
    1,8 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleme:
tabiki canım gelinlikler üzerine giyince farklı olur ama
bence bu gelinlik çok sade
ama tarz senın tarzın
nasıl bişi istiyorsun
benım gorusum gelinlik biraz değişik gösterişli olmalı
herkesin giyebilicegi bir gece elbisesinden farklı olmalı

ya işte bu yüzden bende buraya konu açamaya kararverdim yani böyle gelinlik ışıl ışıl ama acaba biraz daha kabarık ve uçuş uçuş mu olsa diyorum çok kararsız kaldımmm

canım arkadasımında aysıraydı
ben cok begenıyorum
ama nette gormekle dokunmak cok farklı
kuması bıle bı farklı orasının
bence sakıncası yoksa buraya resım koy ve oylattır daha cok dıkkat ceker
bırde suan ındırım var dıye bılıyorum %20 degerlendır derım

tatlım resimleri kopyalayamıyorum o yüzden böyle bir ricad bulundum gelinlikleri denrkende resim çekilmedim yani böyle siteden bana yardımcı olmanızı rica edicem arkadaşınız hangi modeli giymişti?

canım bende çok şatafat seven iri değilim
hem sade hemde şık olsun istedim
istedigim gibide oldu

Son düzenleme:
arkadsım
aldıgı modelı cok degıstırdı ama
resmen baska model oldu dıyebılırım
ayrıca gıyınce cekmenede ızın verılmıyo
tek tek dene ve ıcıne sınenı al
bız arkadasımınkını almaya gıttık
ılk gıydı tamma dedı
sonra bı kac degısıklık dıye cıktık bambaskabısı oldu
çokta guzel oldu herkez cok begendı

o kadar değişiklik yaptırıyomu aysira ben sadece kol koydurucam başkada bişiy gelmedi aklıma değişklik olarak ama birazda işlemede fazlalaık yapabiliyorlar diye biliyorum abimin eşininkinide ordan almıştık biraz kapattırıp birazda işleme koydurtmuştuk

Şık bi gelinlik ama sanki gece kıyafeti gibi duruyo KYani düğüne davetlilerin katılırken giyeceği bi möodel eminim cok güzel durmuştur ama ne bilim bence gelinlik biraz kabarık olup günün hakkını vermeli yine de karar senin tabii

canım ben aysiranın modellerini pek beğenmiyorum ayrıca seçtiğin gelinlik biraz sade kalır gibi. diktirmeyi düşünürsen pronoviasın güzel modelleri var, iyi bir modaevine diktirebilirsin

aysıranın gelinliklerine bayılıorum ben ya ne zaman önünden gecsem gözüm oradan baska yeri görmüo cok kaliteli sade eve şık modeller ama siteden buraya foto eklenmiyor ama begendigim cok model var

aysıranın gelinliklerine bayılıorum ben ya ne zaman önünden gecsem gözüm oradan baska yeri görmüo cok kaliteli sade eve şık modeller ama siteden buraya foto eklenmiyor ama begendigim cok model var

ahhh tatlım yaaaa destekçi istiyorumm:)O zaman sen bak siteye beğendiğin modellerin kodlarını yaz baana ben bakarım hatta gider giyerim çok kararsızım canım biraz desteğe ve yardıma ihityacım var

ahhh tatlım yaaaa destekçi istiyorumm:)O zaman sen bak siteye beğendiğin modellerin kodlarını yaz baana ben bakarım hatta gider giyerim çok kararsızım canım biraz desteğe ve yardıma ihityacım var

biliyorum canım insan destekci arıyor benimde gelinligim sadeydi ama begenen cok oldu kendini neyde rahat hissediosan onu giy canım ben bakayım sana begendigim modelleri yazarım buraya

aysıranın kendi sitesinde 2010 modellerinden
MBS0431
MBS0462
MBS0401
MBS0436
2009 modellerinden
MBS0072
MBS0535
MBS0537

ben bunları begendim canım sade seviyorum daha cok bi bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…