Gelinlik Modelleri aysira gelinlik

gmzuls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
687
133
83
kızlar ben aysira gelinlikten bir gelinli beğendimm ama fiyatı bizi çok aşıyor napıcağımı bilmiyorum ama bu zamana kadar en çok beğendiğim gelinlik diktirsem daha pahalıya gelebilir ya da yetişemeyebilir bu modele benzer bildiğiniz gelinlik mağazaları falan var mı gördüğünüz ? :26: Eki Görüntüle 458181

Son düzenleme:
Beğendiğin modeli paylaşsan benzer modeller gördüğümüz modaevlerini yazarız
Derken paylaşmışsın:)
Oleg cassini ye baktın mı?

Son düzenleme:
Beğendiğin modeli paylaşsan benzer modeller gördüğümüz modaevlerini yazarız
Derken paylaşmışsın:)
Oleg cassini ye baktın mı?

paylaştım canım :) yok bakmadım nasıl fiyatları bide kızlar ben izmirdeyim bunuda göz önünde bulunduralım

gelinlik gerçekten çok güzelmiş başka gelinlikçilerede sordun mu bu modeli ne kadara dikerlermiş belki uygun bi yer bulabilirsin

canım biz kiraladık fakat gelinlikçi istedigim gelinligi seçdirdi hatta internetten felan begendigin varsa dikelim dedi sende öyle bir yer bulsan senin için daha kolay olur

aysira gelinlik aslında piyasada ki birçok markadan daha uygun
diktirmeyle soruşturdugumda daha uyguna geldiği için ben direk aysiradan aldım
aysira oleg cassini ve miss defne git canım bazen kampanyalar oluyo...ayrıca sana ne kadar dediler ki

gelinlik gerçekten çok güzelmiş başka gelinlikçilerede sordun mu bu modeli ne kadara dikerlermiş belki uygun bi yer bulabilirsin
haftaiçi çalıştığım için gezemiyorum melesef bu cumurtesi çıkıp elimde bu resimle gezicem umarım bulabılırım

3.900 canım gelinliğin fiyatı bizim gelinlik için ayırdığımız fiyatın üstünde malesef

kızlar istediğim bu gelinliği diktiriyorum hemde daha uygun bi fiyata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…