Bu topikle ayrıca ilgileneceğim, şimdi bakmam gereken başka bir topik var ama aklımdasınız.
Yalnız birkaç söz söylemeden gitmeyeyim, gerçekten şu örtülü örtüsüz kadın muhabbetini bırakın, örtülü kadınlar öcü değil, örtüsüz kadınlarda et parçası değil.
Siz kendi aranızda birbirinizi böyle yaftalayıp dışlarsanız erkekler size hertürlü davranışı ve yakıştırmayı kendine hak görür.
Şunu da unutmayın, maalesef ama maalesef bazı erkekleri tenzih ederim lakin erkek için ister örtülü olun ister örtüsüz hiç ama hiç fark etmiyor, hepimiz aynıyız gözlerinde.
Örtüyle ilgili son kez bir anımı yazıp sonra Kiblere bakmak istiyorum ve umuyorum artık sizde buna bir son verirsiniz.
Yıllar önce örtülüydüm, alımlı değildim, boy desen yok, Türkan Şoray bakışları, uzun kirpikler, hani bakınca bir daha baktıran kadınlardan değilim, örtümse gayet mütevaziydi, upuzun kaplar, şal baş örtüm nerdeyse karnıma kadar örtülü, sıfır makyaj çünkü zaten günlük hayatta da makyajla aram yoktur, durakta dolmuş bekliyorum, yanımda o zamanlar küçük olan kızım, gözümde koca güneş gözlükleri kaş gözüm oynamaz, aksine sokakta gayette suratsız bir tavrım vardır, buna rağmen ben 30, arabasıyla durakta dakikalarca beni röntgenleyen adam 60'larındaydı.
Hiç tepki göstermedim, ses etmedim ama içimden ağzıma geleni saydım neyime bakıyorsun be adam, ayak parmaklarım desem ayakkabı kapalı, topuğum desem o da gözükmüyor, makyaj mı diyeyim o da yok, gözlerime meftun oldun desem gözler siyah ve zaten güneş gözlüğü altına gizli, güldüm mü, bendeki surat şekline eşim bile 10 metre öteye kaçar, endamım desem ne endamı boy mu var ki sülün diyesin, boyun devrilmesin kart zampara.
Örtülü de oldum örtüsüzde, kadının her iki halini de yaşadım ben, kadın olman yetiyor.
Demek ki erkek tiniyetsiz olunca yekpare kaş, 10 karış suratla gezsen de fark etmiyor.