• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aysemmmmm'in başarı öyküsü...

slmlar kızlar...
ayşe seni tebrik ediyorum çok hoş olmuşsunnn.....ama kilolu dedin halinde çok hoşmuş kusura bakma ama erkek arkadşın halt yemişşşşş sana o lafları söleyerek çok ayıp etmiş senin gbi bi kıza hiç sölenirmi ama her şerde bir hayır var derler ya zayıflamana vesile olmuşş...bende çok istiyorum zayıflamak yarın başlıcam inşllah destekleriniz bekliyorum 74.5 kiloyumm:( 64 tüm ne güzel bu hareketsizlik öldürdü beniii...bende inşllah yarın ebru şallı ile platese başlıcam nişnlıyken yapmıştım çok faydasını gördümmm....

bence işin sırrı istikrarlı olman.aslında sağlıklı beslenmişsin,spor yapmışsın,meyve ve sebze yemişsin ara öğünler yapmışsın ve bol bol yeşil çay içmişsin anladığım kadarıyla en az 3-4 fincan.aslında ne kadar kolay değil mi?ama ben özellikle mazeret buluyorum sanki diyet yapmak aç kalmak.aslında diyeti vücudumuza sağlıklı şeyleri sokmak olarak algılamalıyız ve sonra yaşam biçimimiz haline getirmeliyiz.çözüm basit aslında.mazeret bulmayı bırakıp millete ay ne güzel zayıflamış diyeceğimize hemen şimdi başlamalıyız.

bugün sabah bir programda-sağlık programı- neşe erberk konuktu.modellik ajansı olduğu zaman oradaki mankenlere yemek yerken dikkatli olmalarını söylermiş ve dermişki yediğiniz şeyin vücudunuza yapışıp kaldığını düşünün.ona göre yiyin.yağın yapışıp kalması ile sebzenin meyvenin yapışıp kalması bir değil dermiş.mehmet öz de şöyle yaptı.kalıp kalıp margarinleri önüne dizmişti.bunları bir kg olarak düşününn dedi sanırım.kaç kilo fazlanız varsa o kadar margarinin vücuda yapışık olduğunu düşünün dedi.iğrençti tabiki.
düşünsenize 85 kg yum ve 1.65 boyum.eşim bana adile naşit benzetmesi yapıyor.(ilk başta gülümsetse de 1 dk sonra acı gerçek yüzüme tokat gibi çarpıyor.ve ben kendimi bırakmış durumdayım)ideal kg 55 desek hadi 60 desek 25 tane margarin vücuduma yapışık durumda.

nasıl olacak bilmiyorum eşim resmen hakaret ediyor etmese de sizi böyle gören bir kocanız var.ben neyi bekliyorum bilmiyorum.aslında aysemmm gibi hemen harekete geçmem lazım ama inşallah forumdaki arkadaşları okuya okuya gaza geleceğim.

sirke bilgisi için teşekkür ederim bu arada..

gece gece bu yazdıklarından dolayı canım öle sıkıldıki anlatamam. Artık ne forumu ne destegi bekliyon kendi kendine silkelen ve kalk ayagı sırf şu kocana inat beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ayyyyyy nasıl gerildalsanaalsanasmile alsanaalsanasmile imn

bu arada ayşe senide tebrik ederim.
aRKADASLAR BIRAKIN ŞU KOCALARI SEVGİLİLERİ ONLAR KENDİNİ BİLMİYO SİLKELENİNDE KENDİNİZ İÇİN ZAYIFLAYINNNNNNNNNNNN

bu arada ayşe senide tebrik ederim.
aRKADASLAR BIRAKIN ŞU KOCALARI SEVGİLİLERİ ONLAR KENDİNİ BİLMİYO SİLKELENİNDE KENDİNİZ İÇİN ZAYIFLAYINNNNNNNNNNNN

canım tesekkur ederım.ınan sımdı dusunuyorumda sevgılım ıstedı dıye zayıflamaya kalktım o benı gozunde kotu goruyor dıye halbukı cok fazla kılom olmamasına ragmen ben aslında onun ıcın degıl kendım ıcın zayıfladım sempatiksalakcinni

polyanna demekki sende benim gibi değişikliklerden etkileniyorun. hep beraber düzenimizi oturtup kilolarımız vereceğiz. yaşasın zayıf olmak :))

slmlar kızlar...
ayşe seni tebrik ediyorum çok hoş olmuşsunnn.....ama kilolu dedin halinde çok hoşmuş kusura bakma ama erkek arkadşın halt yemişşşşş sana o lafları söleyerek çok ayıp etmiş senin gbi bi kıza hiç sölenirmi ama her şerde bir hayır var derler ya zayıflamana vesile olmuşş...bende çok istiyorum zayıflamak yarın başlıcam inşllah destekleriniz bekliyorum 74.5 kiloyumm:( 64 tüm ne güzel bu hareketsizlik öldürdü beniii...bende inşllah yarın ebru şallı ile platese başlıcam nişnlıyken yapmıştım çok faydasını gördümmm....

tesekkur ederım balımm.sen bı zayıflamaya karar ver sonuna kadar arkandayım aslında hıcbır zorlugu yok kılo vermenın yeterkı sen ıste.yapacacgın sadece azıcık yedıklerıne dıkkat edeceksın ekmegı kepek ekmegı ye ve spor.cok degıl cık dısarıya 1 saat dolas yakında yuruyebılecegın yerler varsa oralara gıt.eve gelıncede ınternette cok sayıda egzersızler var 20 30 dk onları yap sana yeter yas ılerledıkce metebolızmada yavaslıyor o yuzden bır yerden baslamak lazım ılerıde daha zor olur senın ıcın. sen basla ben sonuna kadar destek olurum sana vereliniortak

tamam canım karar verdim Allah izin ederse bu sefer vazgeçmicem inşllah.bu sabah kalktım 1 bardak su içtim yarım saat sonra da 1 yumurta az beyaz ve kaşar peynir 1 zeytin 1dilim ekmek yedim normal kahvaltım da bu zaten cnm sadece miktarlaını azaltım peynirlerin...şu anda plates yaptım yarım saat...akşam üstüde yürüşe çıkcammm...benim sorunum yemekle dil cnm kabızlıkkk aşırıı ve hareketsizlikkk....desteğini bekliom cnm opuyorumnanaktan

wisper seni anlıyorum benim eşimde kilo vermemi istio ama sağlığın için diooo genede kırıcı ama ben onun için vermek istemiom kilolalarımı kendim içinnn sağlıklı ve güzel gözükmek için istiyorum cnm yani bi mağazaya girince ya bunun L bedeni yokmu demek istemiyorummmmmmmmmm benimde idaeal kilom 47-64 arası şu an hedefim 67 ye inmek canım ilk ay 7 kilo vermek istiyorummm gerisine ondan sonra devam edecez cnm gidim gidim zayıflayacağız İNŞLLAH. önümüzde ayşe gibi çok güzel bir örnek var isteyince insan yapabiliyormuş demek kiii ayşe bize öncü olsunnn hadi bakalımmm güzel günler bizi bekliyorr.....kaydirigubbakcemile2

elf86, sana şunu söylemeliyim kardeşim küçüklüğünden beri kabızlık sorunu çekiyor. 2 hafta boyunca aprobiotik yoğurt yedi yedi günde bir tane. ve aynı zamanda normal ekmek yerine karışık tahıllı ekmek yedi. ve metabolizması düzene girdi. ksilikle tavsiye ederim.

tavsiyene uyacam cnm şimdi maarketten geldim aldım o yoğurttan akşam ara öğün die yerimm...büyük bi kase salata yedim içinde 2 tane kızarmış kepekli ekmek...hepsini bitiremedimm yaaa böle şeyleri ymek işgence öğle yemeğim biraz geç kaldı ama malzemeleri almaya gittim onun için ilerki günlerde daha düzenli olcak inşllah...bide kuru kan üzümü aldım ara öğünlerde bi avuç yerimmm vucüdüm dirençsiz kalmaz idie düşünüyorummm...bu arada ballı sirkeli suyu içmeye çesaret edemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:bbo:

tamam canım karar verdim Allah izin ederse bu sefer vazgeçmicem inşllah.bu sabah kalktım 1 bardak su içtim yarım saat sonra da 1 yumurta az beyaz ve kaşar peynir 1 zeytin 1dilim ekmek yedim normal kahvaltım da bu zaten cnm sadece miktarlaını azaltım peynirlerin...şu anda plates yaptım yarım saat...akşam üstüde yürüşe çıkcammm...benim sorunum yemekle dil cnm kabızlıkkk aşırıı ve hareketsizlikkk....desteğini bekliom cnm opuyorumnanaktan

kaşar peynırı cıkart bence canım yersende her sabah degıl ara ara ye cunku acayıp kalorısı yuksek besın.artı kahvaltında domates ve salatalık eksık etme. ve yesıl cayın her zaman elının altında bulunsun.artı caya seker atıyormusun ben yaklasık 10 senedır sekersız cay ıcıyorum.canım kabızlıga ıncır ve kayısı cok ıyı gelıyormus yada ınternetten arastır kabızlıga ne ıyı geldıgıne dair.bak mesala ben ara ogunlerımde lıght yogurta maydonoz dograyıp yıyordum ve boylece oyle yemegıni cok acıkmadan yıyordum.artı bir yerde çalışıyormusun evdemısın

kızlar bende bu sabah; 1 dilim keokeli ekmek, 1 dılım beyaz peynır, kuru domates
ara : 3 ü birarada kahve ( 2 gundur hıc kahve ıcmıyordum daynamadım ve ara ögun yaptım )
öglen: 2 yemek kasıgı turlu, cacık, kalburabastı vardı yemekhanede. bır catal ucundan aldım.
ara: ayran+ yarım armut.
aksamda; barbunya ve slata yemegı palnlıyorum.

*** bugun kahve ve tatlıdan cok mu kalorı almısımdır. vıcdan azabı cekıyorum :(

kaşar peynırı cıkart bence canım yersende her sabah degıl ara ara ye cunku acayıp kalorısı yuksek besın.artı kahvaltında domates ve salatalık eksık etme. ve yesıl cayın her zaman elının altında bulunsun.artı caya seker atıyormusun ben yaklasık 10 senedır sekersız cay ıcıyorum.canım kabızlıga ıncır ve kayısı cok ıyı gelıyormus yada ınternetten arastır kabızlıga ne ıyı geldıgıne dair.bak mesala ben ara ogunlerımde lıght yogurta maydonoz dograyıp yıyordum ve boylece oyle yemegıni cok acıkmadan yıyordum.artı bir yerde çalışıyormusun evdemısın

yemesemde olur kaşar peyniri canımm ben hiç ama hiç çay içmiyorum canımmm yeşil çayıda içemiyorummm çay ve benzeri şeyleri içermiyorum cnm...evdeyim canımm memlkettende uzağım bi komuşum var arada ona gidiom en fazla ama eşimşe akşamları koşmaya çalışacam canm sabhalarıda yarım saat plates yapcam inşllah...akşam yemeğindede kuru fasulye pilav yedim suyumuda 2 litreye tamamlıcam akşam yatmadan öncede arkadaşın önerdiği yoğurtlardan yemeyi düşünüyorummm...

kızlar bende bu sabah; 1 dilim keokeli ekmek, 1 dılım beyaz peynır, kuru domates
ara : 3 ü birarada kahve ( 2 gundur hıc kahve ıcmıyordum daynamadım ve ara ögun yaptım )
öglen: 2 yemek kasıgı turlu, cacık, kalburabastı vardı yemekhanede. bır catal ucundan aldım.

yarına yediğin fazlalıkların acısını çıkartırsın cnm vicdan azabı çekme yerin daha dikkat edeersinnn..

yemesemde olur kaşar peyniri canımm ben hiç ama hiç çay içmiyorum canımmm yeşil çayıda içemiyorummm çay ve benzeri şeyleri içermiyorum cnm...evdeyim canımm memlkettende uzağım bi komuşum var arada ona gidiom en fazla ama eşimşe akşamları koşmaya çalışacam canm sabhalarıda yarım saat plates yapcam inşllah...akşam yemeğindede kuru fasulye pilav yedim suyumuda 2 litreye tamamlıcam akşam yatmadan öncede arkadaşın önerdiği yoğurtlardan yemeyi düşünüyorummm...

ooo supersın valla ilk gunden mukemmell.:nazar: canım bend aslında yesıl cayı baslarda ıcemıyordum ama bu yesıl cayların elmalısı var nanelısı ınan o kadar guzel tatları varkı zamanla alısırsın sen al ılk gun 1 tane ıkıncı gun 2 tane ıcersın bakmıssın tıryakısı olmussun kafamçokkarıştı evınde tartın varsa sabah ac karnına tartıl haftada 2 3 kılo vermeyı hedefle kılo verdıkce bak ne kadar mutlu olacaksın.yada cay olarak ben her gece ıcıyorum bimim yeni urunu dıgadan 5 sı bıryerde cayı var ıcıne azıcıkta lımon kesıyorum o kadar guzel oluyorkı gece yatmadan once ıcıyorum.benım sımdıkı kılom 55.6 sende bu kıloya geleceksın ben ınanıyorum canım.vereliniortak

bence yedıklerın gayet ıyı su ıcıyormusun pekı 2.5 3 lt su içmeye calıs canım.bence cekme vıcdan azabı falan arada olur boyle kacamaklar su ankı kılon kac canım ve kac kılo olmak ıstıyorsun

Aysemmm e katılıyorum, yeşil çayların aromalı olanları cidden çok güzel. ayrıca metal ktutda satılan bergamutlu yesıl caylar ver. ben evde onu kullanıyorum tadı mukemmel. normal caydan farksız. aysecım ben su anda 59 kıloyum. 169 da boyum. ama yazın 51 kıloydum. 8 aydır calışmaya başladım. ve 8 ayda 8 kılo aldım. 2 haftadır yedıklerıme cok dıkkat edıyorum. 34 beden halıme gerı donmeyı dort gozle beklıyorum :)

Back