• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aysemmmmm'in başarı öyküsü...

Canım tebrik ediyorum gerçekden çok güzel olmuşsun...

Bende senin gibi kendimi kilolu görmüyordum.
Ama sevdiğimden benzer sözleri duydum...
Seni görünce iyice heveslendim umarım bende başarılı olurum...

Canım tebrik ediyorum gerçekden çok güzel olmuşsun...

Bende senin gibi kendimi kilolu görmüyordum.
Ama sevdiğimden benzer sözleri duydum...
Seni görünce iyice heveslendim umarım bende başarılı olurum...
canım kesınlıkle baslamalısın bır yerden asla pes etme.artık askımın basının etını yıyorum hafıf kellık sorunu var sac ettır dıyorum o nasıl istedı ben zayıfladıysam oda saclarını ektırecek :))) lülülülülülü

ayşemmmm tebrik ederim canım bende 66 dan 57 ye düştüm
66 dayken de zayıf hissederdim kendimişimdi de:1:
ama fotoğraflar herşeyi anlatıyor
inşallah istediğin kiloya düşersin canım

Bende şuan 66 kiloyum ve yazılarınızı okuyunca çok heveslendım..1 haftadır fitnessa başladım pilatese de baslayıp umarım bır çözüm bulabilirim..ayrıca yemeklerden önce 1 cay kasıgı corek otu cıgnemenın yararı varmıs zayıflama da..bunlarla birlikte bakalım nolacak..

merhaba ayşem yazını okudum öncelikle tebrik ederim seni bende 67 den 59 düştüm hedefim 57 son iki kiloyu vermekte çok zorlanıyorum bugün bende sirkeli suya ve spora başlayacağım bişey merak ettim yüz hatlarımız çok benziyor son iki resmindeki saç rengi çok yakışmış sanırım bendede aynı durur saçımı şimdiye dek hiç boyatmadım hep doğallıktan yana oldum ama artık ufak tefek depişiklik istiyorum kuaföre gittiğimizde sadece röflemi attıracaz yoksa farklı bir ismi varmı yanıtlarsan sevinirim canım..

benim saçlarımda sarı balyaj vardı ve diplerım cıktıkca kuafore gıtmeye fırsat bulamadım kolestonun acık kumral rengıne boyadım balyajın uzerıne hıcbır renk tutmazmıs ılk 2 hafta koyu renktı.daha sonraları saclaarım tekrar rengıne dondu.

benim saçlarımda sarı balyaj vardı ve diplerım cıktıkca kuafore gıtmeye fırsat bulamadım kolestonun acık kumral rengıne boyadım balyajın uzerıne hıcbır renk tutmazmıs ılk 2 hafta koyu renktı.daha sonraları saclaarım tekrar rengıne dondu.

yanıtladığın için teşekkür ederim canım ok bende ozaman açık kumral rengine boyatayım umarım banada yakışır..

Vay beee süper olmuşsun.Önceki halin de de fazlan çok yokmuş.Ama iyi ki hırslanmışsın.Bende hep hırs yapıyorum ama zaman zaman kilo vermediğimi görünce irademe yeniliyorum :(

3 kg kadar verdim ama buda pek bişi değil...Spor hiç yok ama benim işim eve uzak otobüsten evin yolunu yarılayınca insem mi ne :) senin taktiği mi kullansam.

Birde artık diyet değilde kendimi az yemeğe alıştırdık.Belki azar azar vereceğim kilo.1 aydır böyle devam ediyorum.

yaa bende 67-68 arasındayım seni görünce şimdi heveslendim... ilk resimde de pek kilolu değilsin ama son resimde yüzün açılmış resmen gençleşmişsin...

benim nişanlımda zaten fazla yeme diye uyarıyor şu sıra düğün öncesi zayıflarsam süper olur süper... ama senin çalışma şartların güzelmiş ben normalde h.içi 7 de çıkıyorum eve gelişim 8 o saatten sonra yürüyüş pufff...

evde sadece plates olsa nsıl olur acaba??

yaa canım bu arada aklıma geldi ebru şallının plates videolarndan özellikle seçeceğimiz var mı yoksa herhangi birinden başlamak yeterli mi??

yaa bende 67-68 arasındayım seni görünce şimdi heveslendim... ilk resimde de pek kilolu değilsin ama son resimde yüzün açılmış resmen gençleşmişsin...

benim nişanlımda zaten fazla yeme diye uyarıyor şu sıra düğün öncesi zayıflarsam süper olur süper... ama senin çalışma şartların güzelmiş ben normalde h.içi 7 de çıkıyorum eve gelişim 8 o saatten sonra yürüyüş pufff...

evde sadece plates olsa nsıl olur acaba??

canım cok tesekkurler. leslie sansore işte boyle bısey yazılıyordu bazen yurumeye cıkamıyordum ve bu kadının vıdeolarının ındırdım yuruyemeyenler ıcın mukemmel bı vıdeo. 5 mıl olanı ındırdım yaklasık yarım saat bu kadınla yuruyorum.vucut ılk 20 dk den sonra yag yakmaya baslarmıs be yarım saat yurudukten sonra plates yapmaya baslıyorum ve karnım acayıp yanıyor.sende bus ekılde yapabılırsın hihoyyyt

yaa canım bu arada aklıma geldi ebru şallının plates videolarndan özellikle seçeceğimiz var mı yoksa herhangi birinden başlamak yeterli mi??

ebru sallının vıdeoları hepsı bırbırının aynısı sadece bazı harekerlerın yerlerını ve bırkac ekleme yapıyor ben kafama gore yapıyorum.ben plates yaparak 2 ayda 4 cm gobekten ınceldım kesınlıkle tavsıye ederım.

Vay beee süper olmuşsun.Önceki halin de de fazlan çok yokmuş.Ama iyi ki hırslanmışsın.Bende hep hırs yapıyorum ama zaman zaman kilo vermediğimi görünce irademe yeniliyorum :(

3 kg kadar verdim ama buda pek bişi değil...Spor hiç yok ama benim işim eve uzak otobüsten evin yolunu yarılayınca insem mi ne :) senin taktiği mi kullansam.

Birde artık diyet değilde kendimi az yemeğe alıştırdık.Belki azar azar vereceğim kilo.1 aydır böyle devam ediyorum.

tesekkur ederım yuppyyy cok mutlu oldum :))) eger spor yapamıyorsan nette fazlasıyla vıdeolar var onları yap bence. az oncede anlattıgım gıbı leslie sansore bu kadının cd takıyorum ve yurumeye baslıyorum netten arastır cıkar karsına. daha sonrada platese baslıyorum vaktın yoksa bunları yapabılırsın.

Sağol canım benim.Taktiklerini dinlemeye devam edebilirim.Ben bi diyet listem yok azalttım kendimce yediklerimi...Yürümeyide severima ama 8 de evde olan biriyim o saatten sonra nerede ve nasıl yürüycem.Evde pilates topum var bi kaç akşam bişiler yaptım ama bişi olduğunu sanmıyorum....

Sizde 10 kg verip bi mucize yaratabilirmiyim:((((((((((

Ben önceki halinide gayet güze buldum açıkcası:))
Ama azminden dolayı tebrik ederim canım...

Back