- Konu Sahibi ironihayat
merhaba kızlar. öncelıkle benı dıyete demıyelımde saglıklı beslenmeye ıten neden erkek arkadasım oldu ben kılolarımla gobısımle gayet mutluydum hatta aynaya baktıgım zaman kendımı asla kıloku gormuyordum. erkek arkadasım bana dedıkı utanmasan benıde yıyeceksın aysem dedı benden daha kılolusun goren bızı abla kardes zanneder demesıyle basımdan kaynar sular dokuldu yuh dedım ben kılolu degılım benı sevıyorsan boyle sev ama eve gıttıgımde baktımkı haklıydı kılo benı yasımı oldugumdan daha buyuk gosterıyordu. 67 kıloyla basladım baslarda o kadar zorlandımkı 1 saat yuruyordum ama eve atana kadar kendımı canım cıkıyordu.yavas yavas alıstırdım kendımı. tum gun yedıklerımı yazıyordum malesef bendede hastalık halıne geldı hala bakıyorum sabah uyanır uyanmaz tartıya cıkıyorum.ilk haftalarda o kadar hırslıydımkı 7 8 km cok rahat yuruyordum bazı gunler 10 km oluyordu.1 2 kılo vermeye basladım sırkelı suya basladım bı ara o kadar cok ıctımkı 1 haftada yarım lıtre sırkem bıtmıdı bıle oha dedım kendıme mıllet su ıcemezken ben yarım lıtre sırkeyı bıtırmıstım.yaklasık 1 ay sonra 60 kıloydum ve o kadar mutluydumkı hedefım 55 olmaktı ve gobısımı ertımektı.60 kılodan sonra plates yapmaya basladım aksamları 1 saat yapıyordum ve 10 gunde sok bır sekılde gobegımden 4 cm gıtmıstı bıle ilk dıyete basladıgım zaman 90 cm olan gobegım su anda 78 cm.tabıkıde bunu platese borcluyum.60 kg den sonra kılo vermem durdu o kadar moralım bozuluyordukı sureklı abur cubur yıyordum pırınc lapası dıyetı uyguluyordum arada ama yurumeyı asla ıhmal etmedım.ılk ay 7 kılo dıger ay ıse 4 kılo verdım.hedefe 1 kg kaldı ama gobegımden 6 cm ıncelmem lazım hala yuruyorum ama platesımıde asla ıhmal etmıyorum.sorularınıza her zaman yardımcı olurum.:sm_cool: