ayşegül'ün çeyiz köşesi

o bardakları gördüm ve çok beğendim deseni çok şık fiyatlarıda bana uygun geldi bence almalısın. bir sorun olunca zaten geri iade hemen kabul ediyorlar. ve paketlemeleri gerçekten çok iyi o yüzden de içim rahat.

canım son aldıkların çok güzeller huzurla kullanmak nasip olsun

benimde içim rahat bende alsammı ki paketleme çok iyi oluyor birkez paketi açarken elimi kanattım altıncıcadde resmen harika paketliyor o derece yani :)

yeni şekeler arka sayfaada kalmasın:))

kızlar bir iki ufak parça daha aldım

belki bunun mu hayalini kurdun diyebilirsiniz ama ben kurdum:) bu kavanozları kuzenimde görmüştüm. renklerini çok çok beğenmiştim tam bana hitap ediyordu. a101 e geldiğini görünce babamı sabahın 9unda gönderdim almaya. iyikide göndermişim iş çıkışımda hiç kalmamıştı:)

bu şeker şekerlikleri de mudodan aldım:) %40 indirimi + kargo bedavadan yararlandım 2 tane aldım. inş çok küçük çıkmazlar

Eki Görüntüle 868842 [/QUOTE]

kızlarr dayanadım gene bir şey aldım. uzun zamandır 6 kişilik yemek takımı arıyordum. güral yada kütahya 60-80 tl arası olan takımlardan

alırım diye düşünüyordum. ama o kadar gezdim baktım içime sinen işte bu diyebileceğim bir takım bulamadım.

altıncı cadde de bievin kampanyası var. orada bir takıma aşık oldum tam benlik ve çeyizime katıldı eğer sağa salim gelirse tabi

Eki Görüntüle 869035 biev 130 tl

sizce nasıl kalitesi falan iyimidir

benimde içim rahat bende alsammı ki paketleme çok iyi oluyor birkez paketi açarken elimi kanattım altıncıcadde resmen harika paketliyor o derece yani :)

bardakların modellerini ben çok beğendim bence al gitsin:)) ütü masamı o kadar sarmışlar dı ki maket bıçağıyla uğraş uğraş zor açtık bir yandan kızdım bir yandan tebrik ettim

o kavanozlardan bende de var gerçekten çok tatlılar :) yemek takımında harika güle güle kullan inş

kızlarr dayanadım gene bir şey aldım. uzun zamandır 6 kişilik yemek takımı arıyordum. güral yada kütahya 60-80 tl arası olan takımlardan

alırım diye düşünüyordum. ama o kadar gezdim baktım içime sinen işte bu diyebileceğim bir takım bulamadım.

altıncı cadde de bievin kampanyası var. orada bir takıma aşık oldum tam benlik ve çeyizime katıldı eğer sağa salim gelirse tabi

Eki Görüntüle 869035 biev 130 tl

sizce nasıl kalitesi falan iyimidir[/QUOTE]

Tatlım aldıkların çok güzelmiş bendemi alsam A101 den :))

Tatlım aldıkların çok güzelmiş bendemi alsam A101 den :))[/QUOTE]

Bence al renkleri çok güzel:) bizim buradaki a101 de bu renkleri kalmamıştı hemen gidersen belki sizin oradakinde bulursun

yemek takımın hayırlı olsunn canım çok güzel çok kibar güle güle kullan:) ben de çok aradım günlük yemek takımı en son karacanın beyaz porselen takımını aldım insan her gün kullanacağı için seçemiyor bi türlü . bievden daha yeni kahvaltı takımı aldım çok memnun kaldım aklını kurcalamasın kalitesi gayet güzeller :)

teşekkür ederim canım. daha şimdiden ben bunu gündeliğe nasıl kullanıcam diyorum çok aşık oldum ben bu takıma:) bievin porselenini hiç bilmediğimden şüpelendim ama sen içimi rahatlattın :) sende yemek takımını güzel günlerde kullan canım
Aysgüüül bayıldım yaa yemek tekımına ve a101 cicilerie güle güle kullan

teşekkür ederim canım benim

Ayşegülüm aldıkların hayırlı ve de uğurlu olsun bitanem, istediğin tarzda bir yemek takımı bulmuşsun en çok da ona sevindim, cidden çok ama çok güzel bir seçim olmuş

Ayşegülüm aldıkların hayırlı ve de uğurlu olsun bitanem, istediğin tarzda bir yemek takımı bulmuşsun en çok da ona sevindim, cidden çok ama çok güzel bir seçim olmuş

teşekkür ederim hayatım. gerçekten modeli çok içime sindi inş. sağa salim gelir ve resimdeki gibi çıkar:)

Yok canim ne evlenmesi:)en son nasilsam hala oyleyim malesef:) evde net yok o yuzden sayfami guncellemiyorum. Telefondan girip de ugrasmak istemiyorum.

Hepsi Çok Hoş Güle güle kullanın

Ayşegül çok istikrarlı bir forumcusun :). Sen hala bu topic de neler yapıyorsun. Çeyizci dükkanı açıcan .
Senin aldıklarınla bir kişi daha evlenir.

canım nasılsın aldıkların harika yeniler eklenmiş görmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…