ayşegül'ün çeyiz köşesi

teşekkür ederim canım:) valla bende şaşırdım kese içinde sabun bide kutuyu açınca nevresimi kurdeleyle sarmışlar falan:)) güzeldi şikayet et sende bana niye koymadınız sabunu diye bidaha neden alışveriş yapmayı düşünmüyosuna acaba:?

Güvenilir gelmediler bana. Taahhüt ettikleri tarihte göndermediler nevresimi, defalarca aramama rağmen telefonlarıma cevap verilmedi. tekrar aynı sıkıntıyı çekemem canım buna resmen paranla rezil olmak denir yani.
ayyy inanmıorum kurdela da mı vardı çok ayıp etmişler bana nevresimin kutusu cok guzeldi kaliteli zaten ama dediğin gibi ne sabun ne kurdela vardı bende ayol zaten bnm anniş de hiç beğenmedi nevresmi ben daha farklı aldım canım jua'nın krizantem nakışlısını almıştım. Benim de öyle aman aman hoşuma gitmedi aslında...

nevresim farklı olduğundan sana öyle gelmedi o zaman benim aldığım içime sindi resimdekinin aynısı zaten beyaz beyaz. ben hiç aramadım nasıl olsa gelir mantığı sanırım:) ki çok bekletmeden de geldi .

ben de o kampanyadan bir tane beyaz pamuk saten nevresimi, bir de senin aldığın nakışlı nevresimi aldım.
sabun ve kurdeleli olan nevresim saten olanı, diğeri zaten normal pamuklu olandı. ikisinin de kutuları farklıydı.
saten olanın kutusu ve içi daha farklıydı. pamuklu olan, kullanılınca biraz kırışır gibi görünüyor. ama fiyatının50 tl
olduğunu düşünürsek bence gayet güzel. çünkü o fiyata nakışlı nevresim bulunmaz diye düşünüyorum.

bu sos tavasının pembesini aldım. ikisini limagodan 10 tl lik çekle 11,75 tl ye aldım. çaydanlığı çeyiz için almadım ama bitki çaylarımı demlemek için aldım:))

:):) hemen geldim baktım profiline hepsi çok güzeller güle güle kullan inşallah... Ne zaman bitecek bu almalar bilemiyorum, hayır olsun sonumuz

:):) hemen geldim baktım profiline hepsi çok güzeller güle güle kullan inşallah... Ne zaman bitecek bu almalar bilemiyorum, hayır olsun sonumuz

teşekkür ederim canım:) valla hem çok zevkli bir iş hemde insanın gözü korkuyor ne zaman biticek bitsede rahatlasam moduna giriyorum bazen ama şuan daha yarılamadım bile:)) ikimizde aldıklarımızı güle güle kullanırız inş.

bunu anneme, bunuda kendime aldım limangodan çekimle ikisini 14.93 tl ye aldım

sonunda limagodan kitapta aldım tam oldu gelen anlık 10 tl çekle 7,85 tl ye aldım

Son düzenleme:
taç döküm tencere canım 181 tl ye aldım. şuan markafonide taç bölümünde var ama turuncu renge benzer bi renk var. çok severk aldım beğenmene sevindim:))

ya çok güzel mor benim rengim ya markafonideki renk de iyi ama morunu bulunca alayım fiyatı da iyiymiş güle güle kullan canım

ya çok güzel mor benim rengim ya markafonideki renk de iyi ama morunu bulunca alayım fiyatı da iyiymiş güle güle kullan canım

mor böyle mat gibi duruyor ama ışık yada güneş ışığı vurunca parlıyor:) canım taç ürünleri bi çok sitede ara ara indirime giriyor mutlaka bulursun merak etme

Hepsi cok guzel, ozelikle beyaz nevresim takimina bayildim, gule gule kullan ins

teşekkür ederim canım ona bende bayılıyorum

King ametist saç kurutma makinesi westwing ten indirim çekimle 34,90 tl ye aldım çok mutluyum eksiklerimden biri daha gitii:))

tefal tavam jua havlularım efem sahan bunları altıncı caddeden 60,49 tl ye aldım çok uygun oldu seviyorum bu siteyi:)

bunu da arkadaşım aldı gezerken:)

Son düzenleme:
bu masa örtüsü aslında beyaz fotodan bu kadar çıktı artık:) büyük kare ve çok şık geldi gözüme:)
2 tane yastık alezi
buda poşet mandalı mı ne öyle bişey:))

bunları dün a101 den 17 tl küsür bişeye aldım. telefondan çektiğim için fotoları o yüzden pek net olmayabilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…