Canım çok güzel nevresimin ve diğer aldığın herşey:) Benimde geldi sonunda altıncı cadde'den nevresimim ama sabun falan koymamışlarkızdım suan onlara zaten bir daha alısveriş yapmayı dusunmuyordum ordan
teşekkür ederim canım:) valla bende şaşırdım kese içinde sabun bide kutuyu açınca nevresimi kurdeleyle sarmışlar falan:)) güzeldi şikayet et sende bana niye koymadınız sabunu diyebidaha neden alışveriş yapmayı düşünmüyosuna acaba:?
Güvenilir gelmediler bana. Taahhüt ettikleri tarihte göndermediler nevresimi, defalarca aramama rağmen telefonlarıma cevap verilmedi. tekrar aynı sıkıntıyı çekemem canım buna resmen paranla rezil olmak denir yani.
ayyy inanmıorum kurdela da mı vardıçok ayıp etmişler bana nevresimin kutusu cok guzeldi kaliteli zaten ama dediğin gibi ne sabun ne kurdela vardı bende ayol zaten bnm anniş de hiç beğenmedi nevresmi ben daha farklı aldım canım jua'nın krizantem nakışlısını almıştım. Benim de öyle aman aman hoşuma gitmedi aslında...
:):) hemen geldim baktım profiline hepsi çok güzeller güle güle kullan inşallah... Ne zaman bitecek bu almalar bilemiyorum, hayır olsun sonumuz
Güle güle kullan canım
canım hepsi süper mor tencere setin özellikle hangi marka ve fiyatı ne kadar acaba
taç döküm tencere canım 181 tl ye aldım. şuan markafonide taç bölümünde var ama turuncu renge benzer bi renk var. çok severk aldım beğenmene sevindim:))
ya çok güzel mor benim rengim ya markafonideki renk de iyi amamorunu bulunca alayım fiyatı da iyiymiş güle güle kullan canım
Hepsi cok guzel, ozelikle beyaz nevresim takimina bayildim, gule gule kullan ins
Aşkla sevgiyle kullan inşallah canım, hepsi çok güzeller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?