Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayşegül'ün çeyiz köşesi
- Konu Sahibi aysegul34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Eki Görüntüle 408866 fırsat mağazasından aldım bu takımı listemden büyük parçalardan biri daha gitti daha ayın başındayız ama benim maaş nerdeyse bitti
- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
kızlar kaşıklarım gelmiş annem sana benziyor ufak tefek ve şişman diyor neyse akşam gidince görücez.
Eki Görüntüle 409853 Eki Görüntüle 409854 Eki Görüntüle 409855 Eki Görüntüle 409856
bunları limangodan aldım çeklerimle 7,55 tl ye geldi seviyorum limangoyu:)
hediye çekini kullanabilidin bi de ben de küllükleri beğendim ama çok mu küçüktürler karar veremedim:44: unutmadan söleyim aldıklarını güle güle kullan
hayırlı uğurlu olsun:)
teşekkür ederim canım:)
hediye çekini kullanabilidin bi de ben de küllükleri beğendim ama çok mu küçüktürler karar veremedim:44: unutmadan söleyim aldıklarını güle güle kullan
limango iyi hoşta çek kullanınca kargo parasınıda alıyor kargo bedava olsa bile . bende küllükleri görünce diğerlerini almaya karar verdim:) inş boyutları normal çıkar bu arada teşekkür ederim
canım kaşık takımın çok kibar duruyor iyi günlerde kullan inşallah limango alışverişinde iyi olmuş bende bişiler alıcaktım vazgeçtim sabah şorlu takım da çok şahane
çok tşeşekkür ederim canım. eve gidince görücem inş daha yakından bakamadım takımıma:) ufak tefek mutfak aletleride alıyorum böyle ıvır zıvır ucuz buldukça daha sonra belki aklıma gelmez bide bunlarla uğraşmayayım:) kızmızılıya bende bayıldım sorma daha elime ulaşmadı ama. seninde büstiyer kırmızılı olan çok güzel yakıyor valla
çok tşeşekkür ederim canım. eve gidince görücem inş daha yakından bakamadım takımıma:) ufak tefek mutfak aletleride alıyorum böyle ıvır zıvır ucuz buldukça daha sonra belki aklıma gelmez bide bunlarla uğraşmayayım:) kızmızılıya bende bayıldım sorma daha elime ulaşmadı ama. seninde büstiyer kırmızılı olan çok güzel yakıyor valla
hemen görememek üzücü oluyor gerçekten. bende alışveriş sitelerinden aldıklarımın çoğnu ablamlara yolladım çok merak ediyorum gitsem de görsem hepsini hayırlısıyla inşallah bende ıvır zıvırları hep netten aldım çok uygun fiyatlara iyi oluyor kampanya yakalamak
hemen görememek üzücü oluyor gerçekten. bende alışveriş sitelerinden aldıklarımın çoğnu ablamlara yolladım çok merak ediyorum gitsem de görsem hepsini hayırlısıyla inşallah bende ıvır zıvırları hep netten aldım çok uygun fiyatlara iyi oluyor kampanya yakalamak
inş en kısa zamanda gider görürsün canım . vala 8-9 tane ürünüm var kargo yolu gözlediğim bi gelseler biran önce hasretle bekliyorum onları
Canım güle güle kullan aldıklarını çeklerini nasıl kazandın bu arada :)
teşekkür ederim canım limangodan kargo bedava olduğu zaman başka adreslerden küçük ev aletleri alıorum bıçak bardak gibi anında 20 tl veriyor davet gönderdiğim adresime:)) bende ilk defa yaptım bunu
topiğini yeni gördm canım. güle güle kullan İnşallah. hayırlı olsun
teşekkür derim canım:)
herseyın cok guzel gule gule kulanmak nasıp olsun ınsallah..
amin inş canım teşekkür ederim:)
daha nelerim var nelerriim evde fotolarını çekmek için zaman bulabilirsem ekliycem inş.
bunlar evde olanlar dün çektim sonunda :) ama yemek takımımı gene çekemedim zor geldi o daha sonra inş. şimdilik buraya ekliyorum ilk sayfayıda düzenlemeye çalışıcam birazdan:)
bir kaç ıvır zıvır
bütün iç çamaşırlarımı döktüm ortaya
battaniyem ve nevresim takımım avondan bi kaç şey
günlük yemek takımı 6 kişilik, kahvaltı takımı tenceremin modeli de bu
bir kaç ıvır zıvır
bütün iç çamaşırlarımı döktüm ortaya
battaniyem ve nevresim takımım avondan bi kaç şey
günlük yemek takımı 6 kişilik, kahvaltı takımı tenceremin modeli de bu
- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 36
Canım aldıklarını mutlu günlderde kullanırsın inş ama o avon duş jelleri felan saklanmaz ki tarihleri geçer :))
teşekkür ederim canım . duş jellerini yeni aldım zaten olmadı kullanırım :)