• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

bunların çeyizle pek alakası yok ama genede eklemek istedim:)
$1CA0J7EOP.jpg $1CALTSL1W.jpg $1CAN4NYE9.jpg

bunları limangodan çekimle 16,92 tl ye aldım bu pazartesi abimin doğum günü varda:)) ilk defa giyim ürünü aldım inş doğru düzgün gelir.

$1CA4F2OQ6.jpg

bunuda limangonun verdiği anlık 10 tlik çekle 11,85 aldım :)

kızlar kaşıklarım gelmiş annem sana benziyor ufak tefek ve şişman diyor:27: :D neyse akşam gidince görücez.

$1CACT173O.jpg $1CAG5TDX4.jpg $1CAYAEML8.jpg $1CAAZWG5Z.jpg

bunları limangodan aldım çeklerimle 7,55 tl ye geldi seviyorum limangoyu:)

hayırlı uğurlu olsun:)

teşekkür ederim canım:)

hediye çekini kullanabilidin bi de ben de küllükleri beğendim ama çok mu küçüktürler karar veremedim:44: unutmadan söleyim :9: aldıklarını güle güle kullan :nazar:

limango iyi hoşta çek kullanınca kargo parasınıda alıyor kargo bedava olsa bile . bende küllükleri görünce diğerlerini almaya karar verdim:) inş boyutları normal çıkar bu arada teşekkür ederim:16:

canım kaşık takımın çok kibar duruyor iyi günlerde kullan inşallah:7: limango alışverişinde iyi olmuş bende bişiler alıcaktım vazgeçtim sabah :31: şorlu takım da çok şahane:17:

canım kaşık takımın çok kibar duruyor iyi günlerde kullan inşallah:7: limango alışverişinde iyi olmuş bende bişiler alıcaktım vazgeçtim sabah :31: şorlu takım da çok şahane:17:

çok tşeşekkür ederim canım. eve gidince görücem inş daha yakından bakamadım takımıma:) ufak tefek mutfak aletleride alıyorum böyle ıvır zıvır ucuz buldukça daha sonra belki aklıma gelmez bide bunlarla uğraşmayayım:) kızmızılıya bende bayıldım sorma:1: daha elime ulaşmadı ama. seninde büstiyer kırmızılı olan çok güzel yakıyor valla:21:

çok tşeşekkür ederim canım. eve gidince görücem inş daha yakından bakamadım takımıma:) ufak tefek mutfak aletleride alıyorum böyle ıvır zıvır ucuz buldukça daha sonra belki aklıma gelmez bide bunlarla uğraşmayayım:) kızmızılıya bende bayıldım sorma:1: daha elime ulaşmadı ama. seninde büstiyer kırmızılı olan çok güzel yakıyor valla:21:

hemen görememek üzücü oluyor gerçekten. bende alışveriş sitelerinden aldıklarımın çoğnu ablamlara yolladım çok merak ediyorum gitsem de görsem hepsini hayırlısıyla inşallah:9: bende ıvır zıvırları hep netten aldım çok uygun fiyatlara iyi oluyor kampanya yakalamak:9:

hemen görememek üzücü oluyor gerçekten. bende alışveriş sitelerinden aldıklarımın çoğnu ablamlara yolladım çok merak ediyorum gitsem de görsem hepsini hayırlısıyla inşallah:9: bende ıvır zıvırları hep netten aldım çok uygun fiyatlara iyi oluyor kampanya yakalamak:9:

inş en kısa zamanda gider görürsün canım . vala 8-9 tane ürünüm var kargo yolu gözlediğim bi gelseler biran önce hasretle bekliyorum onları :16:

Canım güle güle kullan aldıklarını çeklerini nasıl kazandın bu arada :)

teşekkür ederim canım limangodan kargo bedava olduğu zaman başka adreslerden küçük ev aletleri alıorum bıçak bardak gibi anında 20 tl veriyor davet gönderdiğim adresime:)) bende ilk defa yaptım bunu:32:

bunlar evde olanlar dün çektim sonunda :) ama yemek takımımı gene çekemedim zor geldi o daha sonra inş. şimdilik buraya ekliyorum ilk sayfayıda düzenlemeye çalışıcam birazdan:)

bir kaç ıvır zıvır

$Görüntü0506.jpg $Görüntü0508.jpg $Görüntü0509.jpg $Görüntü0510.jpg $Görüntü0511.jpg $Görüntü0512.jpg

bütün iç çamaşırlarımı döktüm ortaya:1:
$Görüntü0513.jpg $Görüntü0516.jpg $Görüntü0517.jpg $Görüntü0519.jpg $Görüntü0521.jpg $Görüntü0522.jpg $Görüntü0523.jpg

battaniyem ve nevresim takımım avondan bi kaç şey
$Görüntü0524.jpg $Görüntü0529.jpg $Görüntü0530.jpg

günlük yemek takımı 6 kişilik, kahvaltı takımı tenceremin modeli de bu
$Görüntü0533.jpg $Görüntü0535.jpg $Görüntü0532.jpg

Canım aldıklarını mutlu günlderde kullanırsın inş ama o avon duş jelleri felan saklanmaz ki tarihleri geçer :))

ilk sayfayı düzenlemek ne zormuş ya resimler büyük büyük oldu eklenti diye kuyruklar var bide:) bi sürü zamanımı aldı hepsini de ekleyemedim sıkıntı bastı şeytan diyo yeni bi konu aç:47:

$1CAPYS7RH.jpg

jua dan çift kişilik battaniye çekimle birlikte limangodan 49,85 tl ye aldım

$1CA6KRU5P.jpg

taç tek kişilik nevresim takımı limangıdan çekimle 39 küsür bişeye aldım

$1CAHZQLKB.jpg

bundan da 2 tane kargo bedava çekimle 7,75 tl ye aldım ( tabi bu bana 20 tl lik çek olarak yansıycak:1:)

hepsini bugün aldım

Back