• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

ayşegül sen altıncıcaddeden yaptın dımı alışveriş
nevresimlerin kalitesini biliyormusunki:S

ayşegül sen altıncıcaddeden yaptın dımı alışveriş
nevresimlerin kalitesini biliyormusunki:S

canım 6. caddeden ilk alışverişim burdan kızlar alışveriş yapmış güvenilir dediler bende aldım valla

jua markası da iyi ve kaliteli diye duydum geçenlerdede battaniyesini aldım pamuk oranı fazla diye nevresimde yüzde yüz pamuk saten , beyaz 50 tl küsür bişey olunca da kaçırmadım valla inş güzel çıkar elime geçince yazarım güzel olup olmadığını:) arada risk almak gerekiyor valla :35:

limangoya ne ara taç geldi:(
maş uyguna almışsın. bnmde çekim var ama taç görmedm:(

canım verdiğin linkten göremedim ne aldığını 6. caddenin ana sayfası çıktı.ne aldıysan güle güle kullan:)

limagoda bende şans eseri gördüm taçı la belle maısa diye bi kampanya vardı içine girince jua battaniye ve taçı gördüm aldım burayada yazdım ama son 13 saat gibi bişey kalmıştı kampanyanın bitmesine. inş. tekrar girer.

Hepsi çok güzel, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah....

teşekkür ederim canım aslında mavi deil mor ama ışıktan öyle çıkmış sanırım:) ben ümraniyeden aldım sen nerden aldın

selam kızlar 1 haftadır yoktum çünkü bu yaşta su çiçeği çıkardım evde de net olmadığı için yazamadım:))

$00353005_8699137733435_DoveGrey.jpg ben evde yatarken iş yerime gelmiş nevresimim babamı gönderdim aldı geldi hemen:) gerçekten çok güzel kutusu bile harika içine bide sabun koymuşlar iyyiki almışım:16:

$1CACT173O.jpg $1CAYAEML8.jpg bu ikiside 1 ay da geldi çok şükür ama süzgeçimi göndermemişler onuda şikayet edicem:))

Herşey,n çok güzel görünüyor canım maşallah rabbim sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah

Canım çok güzel nevresimin ve diğer aldığın herşey:) Benimde geldi sonunda altıncı cadde'den nevresimim ama sabun falan koymamışlar:9: kızdım suan onlara :27: zaten bir daha alısveriş yapmayı dusunmuyordum ordan:63::33:

Back