ayşegül'ün çeyiz köşesi

Tekrardan herşeyini güle güle kullan canım, şu ilk sayfayı bir ben düzenleyemedim yahu..
Yani yazıp silebiliyorum, ama resim ekleyemiyorum.. :26:

Tekrardan herşeyini güle güle kullan canım, şu ilk sayfayı bir ben düzenleyemedim yahu..
Yani yazıp silebiliyorum, ama resim ekleyemiyorum.. :26:

Teşekkür ederim canım.
sana kısaca bildiğim kadarıyla anlatayım.
hani bugün şunu aldım diye sayfana resim ekliyorsun ya resmin üstüne sağ tıkla url kopyala de sonra ilk sayfaya gelip sayfayı düzenle de sonrada insert image tıkla form url kısmına kopyala o kutucukta ki tiki kaldır resim ekleniyor.

ben genelde paintte düzenleyip imageshack diye bir site var oradan resmi ekleyip urlsini alıp ilk sayfaya yapıştırıyorum.

Eki Görüntüle 692446 az önce bunları net üzerinden english home dan aldım oysa hiç aklımda yoktu delirmiş olmalıyım kredi kartım göçtü battım ayın altısına kadar kilitli artık ( yani umarım) işin esası bu örtüyü indirime girmeden annemle yakından görmüştük ve aşık olmuştuk iki tane gündelik yatak örtüm oldu daha almamam lazım:18: diğeride uzun runner diğer aldıklarım küçüktü hazır kargo bedavaya gelirken onuda alayım dedim eksik kalmasın aman

güle güle kullan canım güzellermiş :)

güle güle kullan canım

English home yaniiiiiiiiiiii diyorum ve aşık oluyorum

Ayşegülcüm canım yeni yatak örtün çok tatlı az önce english home internet sitesinde gezerken tesadüf eseri bu yatak örtüsüne gözüm takıldı çok beğendim sende de görünce sevindim iyiki almışsın çok güzelllll güle güle kullan

aman tanrım seni canavar seni gene rahat durmadın dimi mükemmeller bende anneme alıcağım akşam inşallah çok güzeller bebeğim güle güle kullan

Ayşegülüm çok iyi yapmıssın cünküüü yatak örtüne bayıldımmm :)) güle güle kullan canımm

tatlım güle güle kullan yatak örtümüz aynı ben bide pembesini almaya gittim ne zamandır bekliyordum bu aklımda yoktu bu ama mağazada gördüm çok tatlı duruyodu alıp çıktım o artık benimm ikimizde güle güle kullanalımmm

güle güle kullan canım güzellermiş :)

güle güle kullan canım

English home yaniiiiiiiiiiii diyorum ve aşık oluyorum

teşekkür ederim canlarr zaten sizden göre göre şevke geliyorum tutamıyorum kendimi tam bir çeyiz delisi oldum

teşekkür ederim canım aslında almak aklımda hiç yoktu nasıl aldım bende bilmiyorum
aman tanrım seni canavar seni gene rahat durmadın dimi mükemmeller bende anneme alıcağım akşam inşallah çok güzeller bebeğim güle güle kullan
valla duramıyorum canım fren boşaldı gidiyorum ben ama kartım doldu almamam lazım artıkın:18: senin de anneciğin güle güle kullanır inş
Ayşegülüm çok iyi yapmıssın cünküüü yatak örtüne bayıldımmm :)) güle güle kullan canımm
iyi yapmışım dimi pembe pembe tam senlik:) teşekkür ederim canım benim

ya zaten sorma benim başımı yakan sensin almıycaktım aslında senin de aldığını gördüm ya yarın kalmazsa zaten beğenmiştim alayım bari dedim işten çıkmama 10 dk vardı öyle aceleyle aldım

ayy tatlim ya benimde basimi magazadaki kiz yakti kalmaz dedi msj sistemleri bozukmus msj gitmedi kimseye internette goren geliyo yayilir indirim olsugu kalmaz dedi bende aliverdim ama ne yapalim ya bukadar guzel yapmasinlar onlarda dayanamyorum kiz bisde dediki icine nevresimde vereyim takim olsun dedi aaaaa oda kalain yer gök nevresim oldu desim ama aklimda soktu bikere

aman sakın diyeyim içindeki nevresim takım olsa ne olur olmasa ne olur:) english home dan iki ay kadar öncesine kadar beğenip bir şey almıyordum ama son zamanlarda kendimi tanıyamıyorum bir sürü şey aldım ay odamız bahar gibi olacak ne güzel

Yatak örtüsü ve pikelere dayanamıyorum özellikle..
Sürekli de yeni desen, model çıkarıyorlar hepsini de beğeniyorum.. :26:
Yeni cicilerin çok hoş güle güle kullan canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…