Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım buayda hiç bişey yapamam borca gidiyo param ama bu aydan sonra dinlicem kesinlikle seni bende mi 100 tl ye katılsam adam toplamak lazım önce ama ya
sevgi cnm para konusunda sıkıntıya girdin sanırım allah yardımcın olsun bende bir aralar hesabımı bilememiştim ve acayip borç yapmıştım ama bir iki ay kadar birşey alma tut kendini hatta acelen yoksa 5-6 ay alma bişiler başka türlü temizlenmiyo o karttaki borçlar
canım buayda hiç bişey yapamam borca gidiyo param ama bu aydan sonra dinlicem kesinlikle seni bende mi 100 tl ye katılsam adam toplamak lazım önce ama ya
bu akşam fotoğrafını çekeyim odamın yarın kendi topiğime atarım cnm
evet canım ilk aydan beridir borç ödüyorum hala toparlanamadım ama bu ay son bitmiyo borçlarım ama düzene giriyo o yüzden büyük çeyizlerimi alamıyorum yoksa benim çeyiz topiğim patlama yaratırdı
cnm ayşegülün dediği gibi kısa vadeli alımlar yap bitsin kurtul hemen ve markafoninin taksit ertelemelerine dikkat et cnm maksimum kart kullanıyorum ve taksit ertelemesi veriyormuş 3 ya da 4 ay onun birikmesi yüzünden bir ayda 500 tl ödediğimi biliyorum tabi ekstreye yansımayınca borcum az zannedip alışveriş yapmıştım hep
valla ya niye bilmiyorum bu topikte en çok sana ısındım yani keşkem yakın olaydık
teşekkür ederim canım bende sana çok çok ısındım topiğinde bi hareket görünce atlıyorum hemen olsun bizde buralardan görüşürüz:)
saol canım aynı şekilde bende öyleyim atılıyorum valla aldıkların çok hoşuma gidiyo gerçekten evet görüşüyoruz artıkın burdan
teşekkür ederim canım benim
bişey sorucam ya dün eminönünde gezdik baya bide para biriktirip gidiceğim oraya uyku seti saten nevresim takımı bornoz takımı pike takımı yatak örtüsü takımı(şu english home dakiler gibi )
bana marka verebilir misin şunları kesinlikle almalısın diye he bide battaniye
canım ben uyku setimi bornozumu ve nevresimlerimden bir çoğunu taç aldım. pamuk saten olarak da jua nın nevresimini aldım. battaniye olarakta taç ve merinos aldım canım. genel olarak taçı tavsiye ederim kalite olarak.
sarev de övülüyo ya o nasıl iyi midir acaba ?
bornozda dün sordum 140 tl demişti bitanesine öz dilek di markası valla mutfak eşyalarını az çok biliyorumda bu yatak odası tekstilinin fiyatlarını tam olarak bilemiyorum dedim sen almışın sana sorayım en iyisi konu açmak istemedim hemen almıyacağım diye
bu arada iş yerinden 4 kişi gelecek aydan sonra 200 tl olarak gün yapıyoruz nasıl ama
canım sarev nasıldır bilmiyorum annemin taç takıntısı vardı çoğu şeyimi taç aldım özdilek olarakda pike birde havlu aldım bir kaç tane.
gün olayına sevindim valla her ay 200 tl köşeye atmış olucaksın ne güzel sevindim senin adına:)
defterime not aldım alışverişte bakarak kullanıcam mutlaka evet bende çok sevindim yahu param olucak benimde
ne alacağına hangi model alacağına karar ver netten araştırıp fiyatlarıyla liste yap öyle git böylece fiyatlar hakkında da bilgin olur canım.
öyle yapıcam canım kazıklanmak istemiyorum eminönü satıcıları çok gıcık