son aldıklarımın toplu resmi
Eki Görüntüle 679436 Eki Görüntüle 679443 Eki Görüntüle 679445
Eki Görüntüle 679464
Eki Görüntüle 679436 Eki Görüntüle 679443 Eki Görüntüle 679445
Eki Görüntüle 679464
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin amin canım teşekkür ederim düğün yok malesef damat adayıda öyle ben şimdiden başladım sonradan sıkıntı çekmemek adına bakalımCanım senin düğün ne zamandı? Maşallah bitmiş nerdeyse
Güle güle kullan, Rabbim mutlulukla huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah Amin.
canım ben çok beğendim metali güzel duruyor keskin gibide annemde çok beğendi denk gelsem pembesini de alıcamcanım güle güle kullan hepsini. bu mor bıçak var ya senin o nasıl bir şey. benim çeyizde sanırım hiç bıçak yok yaaa onun metali nasıl ben de gördüm bir yerde alsam mı:44::44:
güle güle kullan tatlımmm
Canım güle güle kullan aldıkalrını bıçağa gelince bende de var birkaç renginden güzel bıçaklar keskinlik ve görünüm açısından tavsiye ederim :)
ayşegülcümm son aldıklarında çok güzeller mutlu günlerde kullanmak nasip olsun
teşekkür ederim canım. tavsiyen içinde sağol keşke gördüğümde bir kaç tane daha alsaymışım bakalım gene denk gelicekmi.
dün gördüm ben evim.nette galiba emin değilim
English homelar renk uyumundan dolayı harika bir takım olmuş Güle güle kullan tatlım , Allah ım hepimizin odası böyle dseneEki Görüntüle 686716 kurulama bezi ve tutacak Eki Görüntüle 686717 amerikan servisi 4 tane alabildim malesef kalmamış başka Eki Görüntüle 686718 2 ad runner aldım Eki Görüntüle 686719 Eki Görüntüle 686720 ekmeklik ve önlüğüm bunlar yeni sezon modeli farklı çünkü diğerinden kalmamış bende renkleri aynı böylede takım olur diye düşündüm.
bunlarda odamdan bir iki görünüş dolabımın üstü ve bazamın altı. tabi abimin odasındakileri ve salonda çekyatların altındakileri resimlemedim daha
Eki Görüntüle 686727 Eki Görüntüle 686728
teşekkür ederim canım bende kalmadı diye üzülmüştüm ama benzerlerini görünce çok sevindim:) odada koliler aldı başını gidiyor annem çıldırma noktasındaEnglish homelar renk uyumundan dolayı harika bir takım olmuş Güle güle kullan tatlım , Allah ım hepimizin odası böyle dsene
ooo my godnesssss ayşegül bu neeeee kızzzz maşallahhh subanallahhh almış başını gidiyor
benim çeyizler annemin evinde, onların da yatakodasını gaspediyor, seninkinden farksız
benim kendi çeyizlerime gözüm alıştı sanırsam sende görünce böyle aman yarabbi ne bu çeyizler dedim içimden
cnm aldıklarn çok cici şeyler güzel günlerde kullan inş ben odamın fotosunu çeksem çıldırısınız heralde neyseki pazar günü ait oldukları yere evimize gidecekler
cnm aldıklarn çok cici şeyler güzel günlerde kullan inş ben odamın fotosunu çeksem çıldırısınız heralde neyseki pazar günü ait oldukları yere evimize gidecekler
canım çok güzeller ya yine rahat durmamışsınnn