• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

son aldıklarımın toplu resmi
Eki Görüntüle 679436 $Görüntü0745.jpg $Görüntü0752.jpg $Görüntü0754.jpg Eki Görüntüle 679443 Eki Görüntüle 679445
$Görüntü0749.jpg $Görüntü0753.jpg $Görüntü0755.jpg $Görüntü0756.jpg Eki Görüntüle 679464

Canım senin düğün ne zamandı? Maşallah bitmiş nerdeyse :16:
Güle güle kullan, Rabbim mutlulukla huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah :nazar: Amin.

canım güle güle kullan hepsini. bu mor bıçak var ya senin o nasıl bir şey. benim çeyizde sanırım hiç bıçak yok yaaa:9: onun metali nasıl ben de gördüm bir yerde alsam mı:44::44:

Canım senin düğün ne zamandı? Maşallah bitmiş nerdeyse :16:
Güle güle kullan, Rabbim mutlulukla huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah :nazar: Amin.
amin amin canım teşekkür ederim:54: düğün yok malesef damat adayıda öyle:1: ben şimdiden başladım sonradan sıkıntı çekmemek adına bakalım:8:

canım güle güle kullan hepsini. bu mor bıçak var ya senin o nasıl bir şey. benim çeyizde sanırım hiç bıçak yok yaaa:9: onun metali nasıl ben de gördüm bir yerde alsam mı:44::44:
canım ben çok beğendim metali güzel duruyor keskin gibide annemde çok beğendi denk gelsem pembesini de alıcam
güle güle kullan tatlımmm :16:

teşekkür ederim canım:54:

Canım güle güle kullan aldıkalrını bıçağa gelince bende de var birkaç renginden güzel bıçaklar keskinlik ve görünüm açısından tavsiye ederim :)

Canım güle güle kullan aldıkalrını bıçağa gelince bende de var birkaç renginden güzel bıçaklar keskinlik ve görünüm açısından tavsiye ederim :)

teşekkür ederim canım. tavsiyen içinde sağol keşke gördüğümde bir kaç tane daha alsaymışım bakalım gene denk gelicekmi.

$Görüntü0768.jpg kurulama bezi ve tutacak $Görüntü0772.jpg amerikan servisi 4 tane alabildim malesef kalmamış başka $Görüntü0775.jpg 2 ad runner aldım $Görüntü0778.jpg $Görüntü0779.jpg ekmeklik ve önlüğüm bunlar yeni sezon modeli farklı çünkü diğerinden kalmamış bende renkleri aynı böylede takım olur diye düşündüm.

bunlarda odamdan bir iki görünüş:1: dolabımın üstü ve bazamın altı. tabi abimin odasındakileri ve salonda çekyatların altındakileri resimlemedim daha:1:
$Görüntü0783.jpg $Görüntü0786.jpg

Eki Görüntüle 686716 kurulama bezi ve tutacak Eki Görüntüle 686717 amerikan servisi 4 tane alabildim malesef kalmamış başka Eki Görüntüle 686718 2 ad runner aldım Eki Görüntüle 686719 Eki Görüntüle 686720 ekmeklik ve önlüğüm bunlar yeni sezon modeli farklı çünkü diğerinden kalmamış bende renkleri aynı böylede takım olur diye düşündüm.

bunlarda odamdan bir iki görünüş:1: dolabımın üstü ve bazamın altı. tabi abimin odasındakileri ve salonda çekyatların altındakileri resimlemedim daha:1:
Eki Görüntüle 686727 Eki Görüntüle 686728
English homelar renk uyumundan dolayı harika bir takım olmuş :16:Güle güle kullan tatlım , Allah ım hepimizin odası böyle dsene :1::1:

ooo my godnesssss ayşegül bu neeeee kızzzz maşallahhh subanallahhh almış başını gidiyor :52:
benim çeyizler annemin evinde, onların da yatakodasını gaspediyor, seninkinden farksız :32:
benim kendi çeyizlerime gözüm alıştı sanırsam sende görünce böyle aman yarabbi ne bu çeyizler dedim içimden :27:

cnm aldıklarn çok cici şeyler güzel günlerde kullan inş:16: ben odamın fotosunu çeksem çıldırısınız heralde:9::9: neyseki pazar günü ait oldukları yere evimize gidecekler:16:

English homelar renk uyumundan dolayı harika bir takım olmuş :16:Güle güle kullan tatlım , Allah ım hepimizin odası böyle dsene :1::1:
teşekkür ederim canım bende kalmadı diye üzülmüştüm ama benzerlerini görünce çok sevindim:) odada koliler aldı başını gidiyor annem çıldırma noktasında:35:

ooo my godnesssss ayşegül bu neeeee kızzzz maşallahhh subanallahhh almış başını gidiyor :52:
benim çeyizler annemin evinde, onların da yatakodasını gaspediyor, seninkinden farksız :32:
benim kendi çeyizlerime gözüm alıştı sanırsam sende görünce böyle aman yarabbi ne bu çeyizler dedim içimden :27:

aynen bende öyle başkasının odasını görünce ne kadar çokmuş ne yer kaplıyormuş diye düşünüyorum oysa benimki daha beter:1:
Valla çeyiz işini artık dur demem lazım aslında gerek yok evi doldurmaya ama nasıl durucam bende bilmiyorum:35:

cnm aldıklarn çok cici şeyler güzel günlerde kullan inş:16: ben odamın fotosunu çeksem çıldırısınız heralde:9::9: neyseki pazar günü ait oldukları yere evimize gidecekler:16:

canım çok güzeller ya yine rahat durmamışsınnn :52:

teşekkür ederim canım aslında almak hiç aklımda yoktu bunları almak nasıl aldım bende hatırlamıyorum:1: batıcam gene bu ay.
bak sana gene bir tüyo şimdi kendimi biliyorum abuk sabuk şeyler alıcam gereksiz şey almamak için kartımla gidip çeyrek altın alıcam harcamak içinde bana az bir para kalıcak arada böyle yapıyorum bir şeyler almamak için :1::1:

Back