SAOL CANIM BENDE ÇEYREK ALIRIM HERHALDE.AMA BERNARDONUN YEMEK TAKIMI İÇİN PARA BİRİKTİRMEM GEREKİYOR:)
Kredi kartını kullanmak istemiyorum pek ,o yüzden bizimm burda satan amcadan alaıırm taksitle öderim diye düşünüyorum tencerelerimi kettle mi çaydanlığımı felan ordan aldıydım ama ablama verdim haziran da düğünü olduğu için masraf yapmasın diye..
evet ist.da oturuyorum canım sen?
iyi yapmışsın ne güzel bitti bile taksitleri iyi olmuş aldığın
canım mutlu huzurlu günlerde kullan çok güzel hepsi de
canım bi dolu güzel şey eklemişsin çeyizine. gören 1 aya evleniyorsun sanır, bende yok bukadarı
nişanlılık döneminde çok rahat edersin. güle güle kullan yeni cicilerini
tek sorum annen nasıl, kalabalığa bişey demiyomu
sen ister yeterkiakşam çektim resimleri
bunları da bizim burada açılan 3,5 tl ciden aldım gene annem artık göndermiyor ıvır zıvır dolduruyosun diye
Eki Görüntüle 670240 Eki Görüntüle 670242
kalpli tabağın çok hoş canım hepsini de sağlıkla mutlulukla kullan inş
ayşegüllll ya beni çıldırtıyosun şuannnnnnya bende istiyorum ama param yok o askıdan kaç kere aldım aldım bıraktımmmm offff offffffff
canım sonunda kavuştun English Home askına hayırlı olsun
ben de aldım bir kaç birşey ama henüz fotoğraflarını bulup paylaşacak vaktim olmadı ne yazık ki
English home kardeşim benimsonunda bende askımı aldım görür görmez aşık oldumkalmamıştır diye korktum ama iki tane kalmıştı birini ben aldım
Eki Görüntüle 679235 Eki Görüntüle 679236
bunlarda bir kaç ıvır zıvır:) çekmece içi kaşıklığı ve şekerlik anneme almıştım dayanamadım kendime de aldım mor olmasından dolayı
Eki Görüntüle 679237 Eki Görüntüle 679238
ayşegül ya ama daha yeni aldım oradan bişeyler 50 tl bu kartımda da 50 tllik bişey kaldı off napsam ki yahu sizde görünce benimde alasım geliyo
English home kardeşim benimçok güzeller
Teşekkür ederim canım. bende çok sevdim onuayşegülcüm yeni çeyizciklerin hayırlı olsun askılık gerçekten harika
Bende alacaktım bu ferforje askılıktan son an da vazgeçtim, daha bunlara sıra var dedim..
Çok beğendim ama güle güle kullan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?