ayşegül'ün çeyiz köşesi

canım cevap vermişim sana ama nerede oturduğumu yazmamışım kusura bakma:) bende istanbul ümraniye yakınmısın bana
iyi yapmışsın ne güzel bitti bile taksitleri iyi olmuş aldığın

evet canım ödendi gitti. birde şu nisanın altısı gelse yatırsam kartımı çok rahatlıycam:)

Son düzenleme:
canım bi dolu güzel şey eklemişsin çeyizine. gören 1 aya evleniyorsun sanır, bende yok bukadarı
nişanlılık döneminde çok rahat edersin. güle güle kullan yeni cicilerini
tek sorum annen nasıl, kalabalığa bişey demiyomu

annem de sürekli diyor iş kaldı kınaya her şey tamam valla bende daha sonra rahat edeyim diğer masraflarla daha kolay başa çıkabileyim diye uğraşıyorum zaten.
aslında çeyizlerim öyle çok göze batmıyor hepsini düzenli bir şekilde koliliyorum o yüzden az yer kaplıyor birde kendi odamda olduğu için sorun yok:)
ben çeyizlerimin olduğu yerleri bi ara fotolayıp koyayım buraya

sonunda bende askımı aldım görür görmez aşık oldum kalmamıştır diye korktum ama iki tane kalmıştı birini ben aldım

bunlarda bir kaç ıvır zıvır:) çekmece içi kaşıklığı ve şekerlik anneme almıştım dayanamadım kendime de aldım mor olmasından dolayı

ayşegüllll ya beni çıldırtıyosun şuannnnnn ya bende istiyorum ama param yok o askıdan kaç kere aldım aldım bıraktımmmm offff offffffff

canım sonunda kavuştun English Home askına hayırlı olsun

ben de aldım bir kaç birşey ama henüz fotoğraflarını bulup paylaşacak vaktim olmadı ne yazık ki

ayşegüllll ya beni çıldırtıyosun şuannnnnn ya bende istiyorum ama param yok o askıdan kaç kere aldım aldım bıraktımmmm offff offffffff

valla kalmayacak diye bende çıldırıyordum az kalsın kredi kartımı ödedim aynı gün koştum aldım:) valla bence bitmeden al sende bir an önce çok harika bir parça
canım sonunda kavuştun English Home askına hayırlı olsun

ben de aldım bir kaç birşey ama henüz fotoğraflarını bulup paylaşacak vaktim olmadı ne yazık ki

teşekkür ederim canım çok aşık oldum ben ona sende ekle de seninde cicilerine bakalım merak ettim ben şimdi

ayşegül ya ama daha yeni aldım oradan bişeyler 50 tl bu kartımda da 50 tllik bişey kaldı off napsam ki yahu sizde görünce benimde alasım geliyo

ayşegül ya ama daha yeni aldım oradan bişeyler 50 tl bu kartımda da 50 tllik bişey kaldı off napsam ki yahu sizde görünce benimde alasım geliyo

valla canım bence al. kendini bir şekilde idare edebilirsin sanırım kredi kartı kesim tarihine kadar:) sonradan iyiki almışım dersin.
English home kardeşim benim çok güzeller

teşekkür ederim canım benim

ayşegülcüm yeni çeyizciklerin hayırlı olsun askılık gerçekten harika

Bende alacaktım bu ferforje askılıktan son an da vazgeçtim, daha bunlara sıra var dedim..
Çok beğendim ama güle güle kullan..

Son düzenleme:
Bende alacaktım bu ferforje askılıktan son an da vazgeçtim, daha bunlara sıra var dedim..
Çok beğendim ama güle güle kullan..

canım aslında benimde daha çok var ve genelde aksesuar almam ama buna dayanamadım o kadar zarif ve güzel ki illa bir yerde kullanılır diye düşündüm mutfak veya banyo bakalım :)

bunu az önce morhipodan 53 tl ye aldım. normalde blendır setim var ama çırpıcısı tekli çoğu arkadaş kek vs. de yeteli olmaz dediler bende o tarz şeyleri çok sevdiğimden bunuda aldım. mor beyaz olması da güzel tesadüf oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…