kızlar kaşıklarım gelmiş annem sana benziyor ufak tefek ve şişman diyorneyse akşam gidince görücez.
Eki Görüntüle 409853 Eki Görüntüle 409854 Eki Görüntüle 409855 Eki Görüntüle 409856
bunları limangodan aldım çeklerimle 7,55 tl ye geldi seviyorum limangoyu:)
hayırlı uğurlu olsun:)
hediye çekini kullanabilidin bi de ben de küllükleri beğendim ama çok mu küçüktürler karar veremedim:44: unutmadan söleyimaldıklarını güle güle kullan
canım kaşık takımın çok kibar duruyor iyi günlerde kullan inşallahlimango alışverişinde iyi olmuş bende bişiler alıcaktım vazgeçtim sabah şorlu takım da çok şahane
çok tşeşekkür ederim canım. eve gidince görücem inş daha yakından bakamadım takımıma:) ufak tefek mutfak aletleride alıyorum böyle ıvır zıvır ucuz buldukça daha sonra belki aklıma gelmez bide bunlarla uğraşmayayım:) kızmızılıya bende bayıldım sormadaha elime ulaşmadı ama. seninde büstiyer kırmızılı olan çok güzel yakıyor valla
hemen görememek üzücü oluyor gerçekten. bende alışveriş sitelerinden aldıklarımın çoğnu ablamlara yolladım çok merak ediyorum gitsem de görsem hepsini hayırlısıyla inşallahbende ıvır zıvırları hep netten aldım çok uygun fiyatlara iyi oluyor kampanya yakalamak
Canım güle güle kullan aldıklarını çeklerini nasıl kazandın bu arada :)
topiğini yeni gördm canım. güle güle kullan İnşallah. hayırlı olsun
herseyın cok guzel gule gule kulanmak nasıp olsun ınsallah..
Canım aldıklarını mutlu günlderde kullanırsın inş ama o avon duş jelleri felan saklanmaz ki tarihleri geçer :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?