ayşegül'ün çeyiz köşesi

sonunda bu kaselerden bende aldımannem bu kadar ıvırı zıvırı nere doldurucan diyor

bu ayakkabıları indirim çekimle morhipodan 22 tl ye aldım inş uyarlar ilk defa ayakkabı aldım netten.

doğru diyorsun canım valla aldıkça mutlu oluyorum:) kaya maya serisinden pek hoşlanmıyorum ben

kesinlikle öyle canım daha çok mutlu ve hevesli oluyorum:)

ben çok beğeniyorum ya çok hoşuma gidiyo 2 kişilik günlük kahvaltı takımı ypmaya çalışıcam :)

kesinlikle öyle canım daha çok mutlu ve hevesli oluyorum:)

ben çok beğeniyorum ya çok hoşuma gidiyo 2 kişilik günlük kahvaltı takımı ypmaya çalışıcam :)

kaya & mayayı duydum bende geldim sevgilimle bizde çok begeniyoruz ama fiyatları çok pahalı :44:a101 markete geçen sene çerezlik ve kupa glmişti ya onlara benzer keşke bu seferde servis tabagı gelse ama imkansız sanırım kızlar sizce 2 kişilikte olsa o kadar para vermek dogrumu :44:

inş. istediğin gibi yaparsın canım.

Ayakkabılar güzelmiş ayşegüll güle güle güle kullan

teşekkür ederim canım bende çok beğendim inş resimdeki gibi gelirler

bence gereksiz o kadar para vermek. ama genede sen bilirsin canım

ayakkabıların çok şık canım güzel günlerde giyinirsin inş

bu kaselerden en sonunda bende alıcam herhalde her yerde karşıma çıkıyorlar ve renkleri çok tatlı

bizde çok beğendiğimiz için bugun aldık markafoniye geldi kampanyası baya da bi uyguna geldi bi bak istersen canım :)

ben o vesileyle almak istediklerimi aldım :)

ayakkabıların çok şık canım güzel günlerde giyinirsin inş

bu kaselerden en sonunda bende alıcam herhalde her yerde karşıma çıkıyorlar ve renkleri çok tatlı

teşekkür ederim canım. bende burda bir kaç arkadaşta gördüm çok hoşuma gitti görünce de dayanmadım aldım

evet canım . ama daha önceden iadem vardı tutarı iade çeki olarak hesabıma yüklediler öyle aldım hep çeyizemi alıcam birazda kendime bir şeyler alayım dedim:)

Canım güle güle kullan ayakkabıların çok şıkk. Umarım olmuştur. Kalitesini falanda yaz gelince bize Kaplarında çok dadlu aynı benim kaplarım gibi

Canım güle güle kullan ayakkabıların çok şıkk. Umarım olmuştur. Kalitesini falanda yaz gelince bize Kaplarında çok dadlu aynı benim kaplarım gibi
bende düşünüyordum nerden gördüm bunları diye ayakkabılara bende aşık oldum inş resimdeki gibi gelir ve ayağıma olur
iyi yapmışsın çok güzeller gerçekten güle güle kullan

teşekkür ederim canım

bence gereksiz o kadar para vermek. ama genede sen bilirsin canım

çok para çok :44:

bizde çok beğendiğimiz için bugun aldık markafoniye geldi kampanyası baya da bi uyguna geldi bi bak istersen canım :)

ben o vesileyle almak istediklerimi aldım :)

kredi kartı kullanmıyorum canım..birde baktım sabah siteye biraz ama 6 kişilik olarak fiyatlar sanırım :44:Çok teşekkür ederim ama..keşke 14 şubatta falan magazasında indirim olsa

Benimde ihtiyacım vardı bi bakayım şu A101 'e güzelmiş canım güle güle soy meyvelerini

Bu arada ayakkabıların geldimi? Nasıl oldumu? Kalitesi nasıl ? çok oldu ama olsun

teşekkür ederim canım 1,25 tl ydi bedava :))
neden çok olsun bol bol gel topiğime daha gelmedi canım ne zaman gelir bilinmez ama gelir gelmez yorumlarımı yapıcam merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…