aa.. demek benim o yüzden 275 yaptı.. dedin ya kas altı sığmayacaktı demiştin bizim ölçülerde yakın seninle :) benim kas altı oldu.
açıkcası hala istediğim gibi giyinemedim bir türlü. bir de benim bir tarafta kesinin tamamı tam kapanmamış kısa bir süre tekrar antibiyotik kullanmaya baladım ne olur ne olmaz diye. aman canım çok zorlama dikkat et iyileş. bir de ben şimdi çinko (hap) içiyorum sanırım cilt dokusunu iyileştirmeyi hızlandırıyormuş. bunu dr söylemedi. araştirın sizde aklınızda bulunsun. belki faydası olur. ama sormadan kullanmayın çünkü fazlası vucuttan atılıyor mu bilmiyorum. bazı vitaminlerin fazlası vucuttan atıldığı için sorun olmuyor ama bazısı atılmadığı için çok zararlı olabilir.
ilk haftadan sonra daha rahatlayacaksın canım. 2. haftanın içinde benim baskı hisleri oluyordu, gerginlikten belki bilmiyorum. bir de göğüs ucları inanılmaz hassaslaşmıştı ama 2. hafta dolunca geçti. belki tam bu 2. hafta içinde özel günümde olmamda etkili. biraz fazla üst üste geldi herhalde .iyice şişmiştim. göğüs uçlarında batmalar iğne batıyor gibi hisler de oldu bende. dra sordum sinirlerle ilgili olabilir geçer dedi. merak etmeyin bunlar yaşanabiliyor. ama çok rahatsızlık verecek gibi değil öyle ise mutlaka dr a söylemekte fayda var.
bu gün tam 2 hafta 2 gün oldu :) .. derdim şu kapanmayan kesinin iyileşmesi.. bunun için extra dikkat ediyorum. (bu zaten her zaman herkeste olacak bir şey değil) . bir de sertler.. öyle duruyorlar. şişler epey indi artık ama öyle sağ sola sallanmıyor yani..
... ne zaman yumuşuyacak bunlar ya.. :)) bende de mentor var. benim merak ettiğim konu da bu kızlar.. bir üst tecrübeli arkadaşlar bilir :)) ehh bir de ne zaman şu bildiğimiz normal cicili sütyenleri giyebiliyoruzzz... :))))
ayyy artık almak ve nasıl duruacak görme istiyorummmm :))
neye sahip olduk çıkaralım tadını azıcık yaa...