• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYŞEGÜL41 Meme Estetiği Ameliyatı

arkadaşım bıktı artık benden :36: sanırım bu hafta sonu için randevu alacağız mecburen. :9:

valla bu arkadaşımla gidersem görüşmeye ;doktora hemen ameliyat edin kurtulayım artık meme meme başımı yedi diyecek :1: bende stres falan olamadan ameliyata yatacam kesin :9: :9:

hehehehe :1:

günaydın kızlar..doktor bana bugün için banyo yapabileceğimi söylemişti.ama kollarımı tam anlamıyla kaldıramıyorum.acıyacak diye korkuyorum.bugün 4.günüm..siz ne zaman banyo yapmıştınız ilk?

günaydın canım. benim doktorum hastaneden çıkarken pansumanımı yapıp dikişlerin üzerine ince bir bant yapıştırmıştı. üzerine de plastik folyo gibi incecik şeffaf bir bant su geçirmeyen, hadi git şimdi duş al demişti. ben de hemen gidip, yani ameliyatın ertesi günü vücudumu yıkadım. annem yanımda durdu ama narkozun etkisi hala vardı çünkü. 4. günde de normal banyo yapmıştım tek başıma, saçımı başımı güzelce yıkadım. kollarımı ben de kaldıramıyordum çok , başımı öne doğru biraz eğip kolları da biraz kaldrırınca oluyor :9: :nazar:

günaydın kızlar..doktor bana bugün için banyo yapabileceğimi söylemişti.ama kollarımı tam anlamıyla kaldıramıyorum.acıyacak diye korkuyorum.bugün 4.günüm..siz ne zaman banyo yapmıştınız ilk?

ah canımmm iyileşmişte banyo yaparmış :9:

oh ohhhhh ne güzel :10: :10: :10:

valla memişlere kavuşma günü ilan edelim ya.kutlayalım her sene.tabi benimde katılmam lazım bu kervana ilk önce :9::8:

cnm benimde en çok merak ettiğim o açıkçası :26:
okadar alışkınımki her gün duş almaya ben nasıl beklicem bilmiyorum :25: beni en çok zorlayan şeylerden biri bu banyo meselesi olucak :50:
valla ben huyluyumdur kaşınır dururum yandım :53: bide kaşıyamıcak kadar ağrım olurmuş offf yine başladım kendimi korkutmaya :46:

cnm benimde en çok merak ettiğim o açıkçası :26:
okadar alışkınımki her gün duş almaya ben nasıl beklicem bilmiyorum :25: beni en çok zorlayan şeylerden biri bu banyo meselesi olucak :50:
valla ben huyluyumdur kaşınır dururum yandım :53: bide kaşıyamıcak kadar ağrım olurmuş offf yine başladım kendimi korkutmaya :46:

benim doktorum ameliyatın ertesi günü izin verdi canım. plastik folyo gibi bişi yapıştırdı pansumanın üstüne, o derime yapıştı su geçirmezzmiş. 2 gün sonra yeniledi onu. 1. hafta dolunca da çıkardı. ben boyuna yıkandım yani. o folyo bir benim doktorda yok ya, sorarsınız siz de :34:

benim doktorum ameliyatın ertesi günü izin verdi canım. plastik folyo gibi bişi yapıştırdı pansumanın üstüne, o derime yapıştı su geçirmezzmiş. 2 gün sonra yeniledi onu. 1. hafta dolunca da çıkardı. ben boyuna yıkandım yani. o folyo bir benim doktorda yok ya, sorarsınız siz de :34:

cnm maşallah yani nasıl hemen ertesi gün banyo yapabildin :26: inşallah bende senin gibi hemen banyomu yapabilirim :16:
bir gece hastanede kalıcam eve geldiğimde öyle vücudumu silmek falan rahatlatmaz beni :37: kimseyide yanıma alıp beni yıka diyemem :78: ama en azından vücudumu yıkıcak durumda olursam bin şükür dicem :77:

cnm maşallah yani nasıl hemen ertesi gün banyo yapabildin :26: inşallah bende senin gibi hemen banyomu yapabilirim :16:
bir gece hastanede kalıcam eve geldiğimde öyle vücudumu silmek falan rahatlatmaz beni :37: kimseyide yanıma alıp beni yıka diyemem :78: ama en azından vücudumu yıkıcak durumda olursam bin şükür dicem :77:

sağol kuzum ya. benim bünyem sağlam biraz, ağrı eşiğim de yüksektir. ama doktor ok dedikten sonra eşiğin düşük de olsa yaparsın yaa. öyle pek bişi yok. annem kendi yıkayacak sanmış beni bir baktım iç çamaşırlarıyla bekliyor, yok dedim abartma :9: o duşakabinin dışında bekledi ola ki düşersem die. 5 dakka durdum suyun altında ufaktan vücuduma sabun sürdüm, saçıma ellemedim. çok da kurcalamadn çıktım. ama o bile inanılmaz rahatlattı, hastane kokusunu attım :32: allah o doktorlara sabır versin. hastane kokusu dayanamadığım şey yaa :63:

sağol kuzum ya. benim bünyem sağlam biraz, ağrı eşiğim de yüksektir. ama doktor ok dedikten sonra eşiğin düşük de olsa yaparsın yaa. öyle pek bişi yok. annem kendi yıkayacak sanmış beni bir baktım iç çamaşırlarıyla bekliyor, yok dedim abartma :9: o duşakabinin dışında bekledi ola ki düşersem die. 5 dakka durdum suyun altında ufaktan vücuduma sabun sürdüm, saçıma ellemedim. çok da kurcalamadn çıktım. ama o bile inanılmaz rahatlattı, hastane kokusunu attım :32: allah o doktorlara sabır versin. hastane kokusu dayanamadığım şey yaa :63:

cnm benimde ağrı eşiğim yüksek ama bu ameliyat korkutuyor beni nedense :50: umarım bende yani ameliyat olucak bütün arkadaşlarımda en az ağrıyla atlatırız :16:

bi duş aldım rahatladım valla kızlar..düşündüğüm gibi zor olmadı açıkçası..arzuuuuummmmmmmmm hoşgeldinnnnnnn:54:

Hoşbulduk canım :16: Tekrardan geçmiş olsun diyim,atlattın.Oldukça serüvenli bir ameliyat öncesi yaşamışsın.Neyse geçti bitti inşallah.Bi iki ay dikkat et kendine,kollarını fazla kullanma,yatıp kalkarken hızlı hareket etme,destek al.İnşallah ikinci aya kadar hiçbirşeyin kalmaz.Banyo rahatlatır seni.hadi bakalım resimlerinide bekliyoruz,iyileş biran önce :70::71:

Hoşbulduk canım :16: Tekrardan geçmiş olsun diyim,atlattın.Oldukça serüvenli bir ameliyat öncesi yaşamışsın.Neyse geçti bitti inşallah.Bi iki ay dikkat et kendine,kollarını fazla kullanma,yatıp kalkarken hızlı hareket etme,destek al.İnşallah ikinci aya kadar hiçbirşeyin kalmaz.Banyo rahatlatır seni.hadi bakalım resimlerinide bekliyoruz,iyileş biran önce :70::71:

teşekkür ederim cnm.evet ameliyat öncesi biraz korktum,şimdi düşününce çok komik gelio amma abartmışım diyorum:60:önerilerin için çok sağol..biraz şekle girsinler koyarım hayatım resim:54:

Ayşegülüm iyi olmana çok sevindim insan kendine gülüyor değilmi bilmeyince bilmediği durumdan ve yaşamaktan ne olacağından ürküyor tatlım yeni cicişlerinle huzur dilerim kocanla bebşinle kısacası mutlu ailenle hayattaki en değerli ve en ennnn güzel şey mutlu bir yuva kurup öylede yaşayabilmek öpüyorummmmm

ayşegülüm iyi olmana çok sevindim insan kendine gülüyor değilmi bilmeyince bilmediği durumdan ve yaşamaktan ne olacağından ürküyor tatlım yeni cicişlerinle huzur dilerim kocanla bebşinle kısacası mutlu ailenle hayattaki en değerli ve en ennnn güzel şey mutlu bir yuva kurup öylede yaşayabilmek öpüyorummmmm

cnmmm çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..bende sana mutluluklar diliyorum bebişim..:54:

cnm benimde ağrı eşiğim yüksek ama bu ameliyat korkutuyor beni nedense :50: umarım bende yani ameliyat olucak bütün arkadaşlarımda en az ağrıyla atlatırız :16:

ameliyattan önce forumda birisinin" sakın ertesi günü hasta moduna girmeyin, ilk gün naz var, ikinci gün hasta değilsiniz siz" dediğini okumuştum. bu kulağıma küpe oldu.ben 4. akşamımda sinemaya bile gittim kuzum yaa. inanki ameliyattan sonra bumuydu diyeceksin. ay inşallah en kısa zamandaa:66:

Back