- Konu Sahibi AYXSXEGXUXL41
şu sıralar ameliyatta olmalısın.Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.
hayırlısıyla iyi haberlerini bekliyoruz arkadaşım.
hayırlısıyla iyi haberlerini bekliyoruz arkadaşım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızzzlarrr yarını düşündükçe karnıma ağrılar giriyor..hayırlısıyla girer çıkarım inşallah şu ameliyattan..dualarınıza ihtiyacım var..görüşmek üzere..
merhaba arzum sigara iciyor muydun bende ameliyat olucam ama sigara olayı beni cok geriyor ve 11 gunum kaldı bırakamadımAyşegülcügüm,canım,hakkında hayırlısı olsun,doktorunu degiştirmişsin.Eger içine sindiyse emin ol ameliyat sonrasıda çok rahat geçecektir.Önemli olan senin içine sinen bir doktor olması.Arkadaşımızın dedigi gibi,aman öldüm,bittim gibi dayanılmayacak agrıların olmayacak,sen bunu düşün.Ameilyat şekillerine ve bünyene göre agrı düzeyi degişir.Benim 1.5 ayım doldu,hala daha çok çok rahat degilim tabi.Ameliyattan sonra sadece yatıp kalkarken destek alacaksın,kollarını fazla hareket edip yormayacaksın.Bir ay kadar kendine dikkat edersen inan daha hızlı iyileşeceksin.Ama yani öyle 2. gün alışverişe gittim filan olayı yok yani.Ne kadar dikkat edersen,o kadar çabuk iyileşirsin.Sen bunları düşünme bence.Ameliyattan sonra yeni cicişlerini düşün,o müthiş görüntüyü düşün,giyinecegin kıyafetleri düşün ve mutlu olaya bak canım.Hakkında her zaman hayırlısını iste,ben öyle yaptım ve çok mutluyum
merhaba arzum sigara iciyor muydun bende ameliyat olucam ama sigara olayı beni cok geriyor ve 11 gunum kaldı bırakamadım
merhaba arzum sigara iciyor muydun bende ameliyat olucam ama sigara olayı beni cok geriyor ve 11 gunum kaldı bırakamadım
arzum sigara kullanmıyor canım.sende şu sıra azalt hatta bırak.çünkü yara kapanmasında sorun oluyormuş.kabuklanma oluyormuş.maalesef bende kullanıyorum.hatta o stresle daha çok içerim diyorum kendi kendime.ama bu güzellikler için değer dimi.sebep olur en azından bırakmamız için.
benimde aynı korkum var ama ben bıraktım 1 hafta oldu daha 2 ay var ameliyatıma
ama benim korkum daha çok sigara içenlerde izlerin daha görünür kaldığını dumuştum
sezeryan izime bakarak doktorlar muayne ettiler silikon zonası çok ziniz kalmaz dediler ama ben hala meme ucu yada meme altı kesisi arasında gidip geliyorum doktorum ikisinide yapıyor bana bıraktı
sigarayı biran önce bırak anesteji sonrası gıcık öksürme olucaktır buda canını yakabilir :26:
belki sebep olurda içmeyiz bir daha
teşekkür ederim cevaplarınıza umarım bırakırım
Ayşegül cüm bişey yazmamışsın meraklardayız valla, mutlu haberlerini bekliyoruz.
Bu arada kızlar arzum 77 ve derın duru mavi olayını gördünüz mü. Şok oldum valla
Ne oldu ben anlayamadim ??? Arzumun konusu kapatildi sonra tekrar acildi... ???
kızzzlarrrrr ben ve 300 lük cicişlerim geldik:)dual plan 300 cc takıldı .ameliyat sonrası değil de ameliyat öncesi biraz zor geçti .korkudan tansiyonum düştü ve istifra ettim..sonrasın dada yatıp kalkarken ağrım oldu sadece .gece boyunca 1 tane ağrı kesici iğne yaptırdım..yalnız ilk ayağa kalktığımda gözlerim karardı.ama genel anlamda kötü geçmedi diyebilirim..şuan şişlikten dolayı gözüme biraz büyük geliyor.ama şişler inince 89-90 cm olacakmış göğüs üstü ölçüm.yani tam istediğim boyut olacakmış.şuan tek sıkıntım oğlum kucağıma gelmek istiyor sürekli.ablamla annem yardım ediyorlar gerçi ama yinede çocuk olunca zor oluomuş..görüşürüz canlarım öpüyorum hepinizi..