• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYŞEGÜL41 Meme Estetiği Ameliyatı

geçmiş olsun aysegülcüm....zorunu atlatmışsın... bikac gün sonra kendini toplarsın sanırım tecrübeli arkadasların mesajlarından okudugum kadarıyla...darısı başıma artık... sağlıkla ii günlerde içine sine sine kullan canım çicişlerini...

çok teşekkürler hayatım..dediğin gibi bir kaç güne kadar daha da iyi olurum.darısı başına.inşallah bir an önce karar verip sende ameliyat olursun canım..burda bizlerle paylaşırsın:54:

canlarım iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum..sizleri tanıdığım için çok mutluyum..ameliyat kararımı vermemde emeği gecen herkese kocaman öpücüklerrrrr..

kızzzlarrrrr ben ve 300 lük cicişlerim geldik:)dual plan 300 cc takıldı .ameliyat sonrası değil de ameliyat öncesi biraz zor geçti .korkudan tansiyonum düştü ve istifra ettim..sonrasın dada yatıp kalkarken ağrım oldu sadece .gece boyunca 1 tane ağrı kesici iğne yaptırdım..yalnız ilk ayağa kalktığımda gözlerim karardı.ama genel anlamda kötü geçmedi diyebilirim..şuan şişlikten dolayı gözüme biraz büyük geliyor.ama şişler inince 89-90 cm olacakmış göğüs üstü ölçüm.yani tam istediğim boyut olacakmış.şuan tek sıkıntım oğlum kucağıma gelmek istiyor sürekli.ablamla annem yardım ediyorlar gerçi ama yinede çocuk olunca zor oluomuş..görüşürüz canlarım öpüyorum hepinizi..

çook geçmiş olsun canııımm darısı biz olmak isteyenleree :71::71:

Aramıza Hoşgeldin Ayşegülcüm :69: atlattın inan okadar mutluyum ki şu anda neler hissettiğini Anlayabiliyorum tatlı Kibar arkadaşım Benim seni seviyorum kendine dikkat et dinlen sürekli öpüyorummmm

amanda amann ayşegülcüm gelmişşş :16:
cnm geçmiş olsun :71:
bizi merakta bırakmadın sağol :38:
şimdi çabucak iğleş biran önce keyfini sürme sürecine gir inş :16:

kızzzlarrrrr ben ve 300 lük cicişlerim geldik:)dual plan 300 cc takıldı .ameliyat sonrası değil de ameliyat öncesi biraz zor geçti .korkudan tansiyonum düştü ve istifra ettim..sonrasın dada yatıp kalkarken ağrım oldu sadece .gece boyunca 1 tane ağrı kesici iğne yaptırdım..yalnız ilk ayağa kalktığımda gözlerim karardı.ama genel anlamda kötü geçmedi diyebilirim..şuan şişlikten dolayı gözüme biraz büyük geliyor.ama şişler inince 89-90 cm olacakmış göğüs üstü ölçüm.yani tam istediğim boyut olacakmış.şuan tek sıkıntım oğlum kucağıma gelmek istiyor sürekli.ablamla annem yardım ediyorlar gerçi ama yinede çocuk olunca zor oluomuş..görüşürüz canlarım öpüyorum hepinizi..

hayırlı olsun tatlımmmmm
sağlıkla kullan inşallah :16::16::16::16:

çok geçmiş olsun AYŞEGÜL,:71:
banada 325 takıldı ama biraz mutsuzum,biraz daha büyük olsaydı diyorum,senin kilon,boyun kaç?önceden meme dokun varmıydı,benimki orta boy mandalina kadardı:69:ameliyatı kime oldun?

geçmiş olsun arkadaşım yaa ne güzel atlattın süpersinnn :71: oğluşunu da seni de öpüyorumm :29: :16: güzel güzel dinlenn şimdi
Hayırlı olsun:71:

Konu başlığınızı forum düzenine uygun biçimde değiştirdim..

heyyyt artık tecrübeli ayşegül oldunn :66:

canımmm çokk çokkk geçmiş olsunnn:71: Rahat geçirmene sevindim.En yakın zamanda iyileşş tadını çıkarr, darısı bizlerin başınaa :124:

çok çok geçmişler olsuun ameliyat öncesi korkularınızın boşa çıkmasına sevindim umarım bende atlatabilirm korkularımı yeni haberlerinizi merakla bekliyoruz sağlıkla güzel günlerde kullanın :)

ayşegül cüm geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn:71::71::71::71::71::71:

bende seni merak ediyordumm .. benim açtığım konu başlıkllarından yazışıyorduk oraya yazmıştım neyse burdan buldum senii..gözünn aydınnn :))) kaçıncı gün?? nasılsın?? memnun musun büyüklüğünden endişeliydin sende benim gibi :)))

geçmiş olsun arkadaşım yaa ne güzel atlattın süpersinnn :71: oğluşunu da seni de öpüyorumm :29: :16: güzel güzel dinlenn şimdi

heyyyt artık tecrübeli ayşegül oldunn :66:

sağol cnmcım..oldu bitti kurtuldum artık..birkaç güne kalmaz çok daha ii olucam inş.artık tecrübeli ayşegülüm evet:64: bizde seni kocaman öpüyoruzz hayatım:54::54:

canım dikkat et zorlama çok kendini, ben kendimi iyi sandım çok ağrılı geçmedi hep anlattığım gibi ... durum böyle olunca yara yaradır bir tarafı tam kapanmamış.. :(.. biraz daha bekliyorum daha uslu oturmaya karar verdim. benden de sana tavsiye ;)) ağrım yok diye çok rahat davranma ;)

arkadaşlar mentor un internet adresini bilen varsa özelden yazabilir mi acaba?birşey merak ettim de bakıcam..
cnm ben bakmıştım ama arzum link atmıştı onun konusunda bir yerlerde ama hangi sayfa bilmiyorum
neyi merak ettiğini merak ettim banada mentor takılacak özelden yazsana merakım geçsin :9:

ayşegül cüm geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn:71::71::71::71::71::71:

bende seni merak ediyordumm .. benim açtığım konu başlıkllarından yazışıyorduk oraya yazmıştım neyse burdan buldum senii..gözünn aydınnn :))) kaçıncı gün?? nasılsın?? memnun musun büyüklüğünden endişeliydin sende benim gibi :)))

teşekkürler canım.2 gün önce oldum ameliyatımı..sabah belim tutulmuş şekilde uyanıyorum aynı pozisyonda yatmaktan.ve ani hareketlerde göğüslerim yanıo.ama genel anlamda iyiyim dikkat ediyorum.annemlerde kalıyorum hayatım.sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar..evet bende çok endişeliydim boyut konusunda.doktora muayene için gittiğimde göğüs üstü ölçüm 89-90 olsun demiştim.fazla büyük istemiyordum biliyorsun.doktorda ameliyatta önce 275 i denemiş.275 le istediğim gibi olmayacağını anlayıncA 300 ü koymuş cnm..şuan ödemlerim var.şişler inince tam istediğim boyda olacağını söyledi doktorum..bir de doktor kas altı yapsaydım 300 cc sığmayacaktı dual plan olduğu için 300 cc sığdı dedi.yani daha büyük istesemde olmayacakmış zaten.ben emzirememiştim cnm.o yüzdende derim 300 lüğü zor kabul etmiş.ama ben memnunum şuan.90 olunca daha memnun olucam..sen nasılsın.?valla hep aklımdaydın.alıştınmı cicişlerine..?

Back