• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYŞEGÜL41 Meme Estetiği Ameliyatı

benim doktoruma ilk söylediğim şeydi. asla iki tane portakal konulmuş gibi istemiyorum diye. çok şükür daha yumuşamadı bile ama öyle olmadı

kızzzlarrr yarını düşündükçe karnıma ağrılar giriyor..hayırlısıyla girer çıkarım inşallah şu ameliyattan..dualarınıza ihtiyacım var..görüşmek üzere..

kızzzlarrr yarını düşündükçe karnıma ağrılar giriyor..hayırlısıyla girer çıkarım inşallah şu ameliyattan..dualarınıza ihtiyacım var..görüşmek üzere..

canııımm, çoookkkkkkkkkk güzel olucak inşallah. umarım mümkün olduğunca da kolay ve ağrısız olur ama şu gerçek ki, ağrılar falan vız geliyor böylesine bişey için ;)

yarın akşama inşallah herşey bitmiş geçmiş gitmiş olucak sağlıcakla gözlerini açtığında uzun zamandır beklediğin güzelliklere sahip olmuş olucaksın :16:
sonrra çabucak iğleşip buraya gelicek kızlar iyiyim diyeceksin merak etme dualarımız seninle hayırlısıyla dön aramıza :34:

CNM hayirlisiyla agriz bir ameliyat gecirirsin ve gönlünden gecen diledigin cicislere kavusursun Insallah... Güzel haberlerini bekliyoruz... =))

aysegul bu mesajı okudugunda muhtemelen amelıyattan cıkmıs olacaksın...umarım hersey yolunda gider,mınımum agrıyla atlatırsın herşeyi..bol şanslar.şimdiden geçmiş olsun

Canımm bu mesajlarımızı okuduğunda çok çokk mutlu , istediğine kavuşmuş bir kadın olarak okuyacaksın, inanıyorum.Dualarımız seninle, güzel haberlerini ve cici cici resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruzzz :81::16:

Back