- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.571
- 198
tabiki MİTin işi, ama öyle şeyler duyuyoruzki parkon inanamazsın koskoca MİTin içinden tek bir satılmış-yani karşı tarafa çalışan adam olsa bütün dengeyi alt üst eder. bende bilemiyorum, inşallah hayır olsun sonumuz.İşte o yüzden bilemiyorum diyorum.Aralarında PKK lılarda giderdi.
Suriyeli mültecilere sınırlar kontrolsüzce açıldığında gördük beraberce giren işid ve PKK lı teröristleri. Bir kontrol mekanizması olmalı, ama nasıl olur, oda MIT in işi.
Amin, inşallah.tabiki MİTin işi, ama öyle şeyler duyuyoruzki parkon inanamazsın koskoca MİTin içinden tek bir satılmış-yani karşı tarafa çalışan adam olsa bütün dengeyi alt üst eder. bende bilemiyorum, inşallah hayır olsun sonumuz.
İyi okuyun öğretmen değilmiş öyle açıklama yapmışlar.yorumları okudum ve şoka uğradım.
öğretmenin dediklerinin nesi yanlış anlayamıyorum.
ayrıca askere laf eden yok. ordaki çocuklar bebekler ya da halk aç susuz mu evet.
bunun sorumlusu asker mi? hayır. pkk ve akp hükümeti.
öğretmen değil miymiş?İyi okuyun öğretmen değilmiş öyle açıklama yapmışlar.
Değilmiş dendi ama ben inanmıyorum var yine bir oyun dönüyor ama neyse.öğretmen değil miymiş?
peki olmasın. söylediklerinin nesi yanlış?
görmezden gelindi.Terör bitmez bitiremezler bakmayın inlerine girecez bitirecez dediklerine bitiremezler çünkü onlar çözüm sürecinde tam takım güçlenmişler yığınak yapmışlar acaba 3 yıl içinde hiç mi gören olmadı olduda görmezden mi gelindi?
ben bir yanlışlık göremiyorum o yüzden sana soruyorum kurdugu cümlelerden yanlış nedir sence diye.Değilmiş dendi ama ben inanmıyorum var yine bir oyun dönüyor ama neyse.
Dediklerinin nesi yanlış onuda otur sen düşün ben fikrimle senin uyuşmayabilir herkesin görüşü bakışı düşüncesi farklı sonuçta.
görmezden gelindi.
asker tanıdıklarımız var. üst rütbeleden. anlattıkları şok edici. asker yığınak yaptıklarını daha üst birimlere iletmesine rağmen, o üst rütbeleri cb aldıkları emirden dolayı, barış sürecindeyiz diyerek operasyon yaptırmamış. istihbarat aldıkları korucular infaz edilmiş.
yedi aylık mı ilginçÖldüğü dediği cocuklar askere polise molotof bombaları atan el bombası ve keleş kullanan etek giymiş çocuklar.
Yedi aylık çocuğu acaba hangi devlet gorenlisi oldürmüs ya da öldurülmesine sebep olmuşyedi aylık mı ilginç
yedi aylık mı ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?