- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
- 598
Kontrol altına alınmazsa asıl olacakları siz görün. Ki görebilirmisiniz bilmiyorum yakın mısınız buralara? Kontrol altına alınmaya çalışılırken durum bu halde.Orada hendek de var, halk da var. Senin sokagina hendek kazilmis diye senin gunlerce sokaga cikmani yasaklasalar, kis ortasi elektrigini suyunu kesseler, sokagini evini bombalasalar ne hissederdin?
Yapılanları onaylamıyorum saraylım ama, benim sokağıma hendek kazılmış diye bunları yaşasaydım ne yapardım?Orada hendek de var, halk da var. Senin sokagina hendek kazilmis diye senin gunlerce sokaga cikmani yasaklasalar, kis ortasi elektrigini suyunu kesseler, sokagini evini bombalasalar ne hissederdin?
Büyük destekçi olarak halk var orada. Bende doğudayım. Evimin önüne hendek kazılsa, pkk propagandası yapılsa nasıl haber vermem güvenliğe. Sadece güvenlik değil ki halkta en büyük destekçi olacak. Ama tarafını bilecek.Yapılanları onaylamıyorum saraylım ama, benim sokağıma hendek kazılmış diye bunları yaşasaydım ne yapardım?
Etraftaki teröristlerin bulunduğu evi ihbar eder, devletinde beni korumasını beklerdim.
Ama ne oradaki halk bunu yapıyor , nede devlet o halkı koruyor yeterince malesef.
Oradaki askerler sonuçta keyfi catismiyorlar ..
Oradaki halk için çabalıyorlar . Abimde tam orada görev yapıyor .
Her gun catisiyorlar pislik surusuyle.
Zaten halkın bir kısmı teröristi desteklemese bu kadar büyümeyecek olaylar.Büyük destekçi olarak halk var orada. Bende doğudayım. Evimin önüne hendek kazılsa, pkk propagandası yapılsa nasıl haber vermem güvenliğe. Sadece güvenlik değil ki halkta en büyük destekçi olacak. Ama tarafını bilecek.
Terör bitmez bitiremezler bakmayın inlerine girecez bitirecez dediklerine bitiremezler çünkü onlar çözüm sürecinde tam takım güçlenmişler yığınak yapmışlar acaba 3 yıl içinde hiç mi gören olmadı olduda görmezden mi gelindi?Zaten halkın bir kısmı teröristi desteklemese bu kadar büyümeyecek olaylar.
Bu yaşananlara çok üzülüyorum ben. Doğu'da yaşam çok zor, insanlar ölüyor, çocuklar sefalet içinde eğitim bile alamıyor. Yazık yahu . Dediğin gibi keşke terörü bitirmek için uğraşsalar onlarda ama olmuyor işte.
şu konuda bildiğim biri kendisi doğuda, birinin abisi asker doğuda, benimde eşim dış görevle sürekli gidiyor doğuya.burada yazanların çoğunun ülkenin doğusu hakkında çok az yada hiçbir fikri yok
biz birbirimizi yerken gerçek kötülere de hiçbir şey olduğu yok onların keyfi gayet iyi
Kandırılmışlar asena, öyle diyorlar.Terör bitmez bitiremezler bakmayın inlerine girecez bitirecez dediklerine bitiremezler çünkü onlar çözüm sürecinde tam takım güçlenmişler yığınak yapmışlar acaba 3 yıl içinde hiç mi gören olmadı olduda görmezden mi gelindi?
Hıhım öyledir kesin kandırılmışlardır.Kandırılmışlar asena, öyle diyorlar.
Bilmemeleri mümkün mü? Ben bile tahmin ediyordum.
Saraylim halkın zarar görmemesi mümkün değil zaten. Devletin ilk görevi bu insanların can ve mal güvenliğini sağlamaktır . Önce ordan çıkmak isteyen halkı güvenli bir bölgeye yerleştirip sonra yapılmalıydı bu operasyonlar.Bilemiyoruz tAbii, oturduğumuz yerden okuyor ve yazıyoruz .Ne kadar objektif olabiliriz onu da bilmiyorum.
şuna kesinlikle katılıyorum parkon, ama buda mümkün değilki, sence pkklılar biz sivil halkız bizde gidelim deyip başka yerde devam edemezmi hendekler yada başka bişeye. bunun ayrımı nasıl olacaktıki, evet ben pkklıyım burda kalmalıyım der mi ki içlerinden biri?Önce ordan çıkmak isteyen halkı güvenli bir bölgeye yerleştirip sonra yapılmalıydı bu operasyonlar.Bilemiyoruz tAbii, oturduğumuz yerden okuyor ve yazıyoruz .Ne kadar objektif olabiliriz onu da bilmiyorum.
İşte o yüzden bilemiyorum diyorum.Aralarında PKK lılarda giderdi.şuna kesinlikle katılıyorum parkon, ama buda mümkün değilki, sence pkklılar biz sivil halkız bizde gidelim deyip başka yerde devam edemezmi hendekler yada başka bişeye. bunun ayrımı nasıl olacaktıki, evet ben pkklıyım burda kalmalıyım der mi ki içlerinden biri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?