Ayşe Kulin hayranları

Ben pek kitap okumam ama yeni basladim okumaya daha once okudugum kitaplar ayda bir defa felan oda bazen hic olmuyordu. Ama arkadasimdan aldigim Ayse Kulin /Gizli Anlarin Yolcusu superdi degisik bir konu ama cok surikeyici ve yalin bir anlatimi var. Ayrica devamindaki Boranin kitabi ve yeni cikan Donustu sanirim o kitaplari da aldim. Fakat henuz baslamadim. Cunku elimde Canan Tanin Iz adli kitabi var o biter bitmez basliycam ...

Bende çok severek okuyordum Ayşe Kulin'i

Veda,Umut,Hayat,Hüzün adlı seri ilk olmak üzere Adı Aylin,Füreya da diğer okuduğum kitapları. Unuttuğum vardır belki.

Ama ben Umut'tan sonra heyecanla Hayat'a başladım ve hayal kırıklığına uğradım. Umut'ta sayfalarca aşkı anlatılan insanları bir anda "haa evlendi onlar ya çocukları da oldu" şeklinde anlatmak bence kötü bir seçimdi. İnsan önce onlardan bir bahseder anlatır şöyle şöyle oldu diye. Şap diye çocuklarından bahsetti :))

Füreya'da biraz sıkıldım gene de güzeldi.

sevdalinka yı henüz bitirdim. harika bir kitap. zaman zaman ağlamamk için kitabı bıraktım burada takıldım. sadece sonu beni hüsrana uğrattı ama yinede içindeki bilgilere değer....

Ayşe Kulin beğendiğim kitaplarını bir çırpıda okuduğum bi yazar.hatta bazen elimdeki kitap bitse de Ayşe Kulin'den bi kitap okusam dediğim anlar oluyo. Geçenlerde okuduğum Sevdalinka adlı romanın etkisinden hala çıkamadım. Muhteşemdi.

ayşe kulin'in gizli anların yolcusu ve bora'nın kitabını bitirdim bu hafta. biraz cinsel içerikli açık ama sıkılmadan keyifle okudum ikisini de.. sevdalinka da çok güzel.. yeni bi kitabı çıkmış DÖNÜŞ adı onu okuyan var mı onu almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…