• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayşe Kulin hayranları

ben ayşe kulinin bütün kitaplarını okudum hemen hemen. büyük hayranlarındanım... vedayı ve umutu da okudum.. ikisde yine harika kitaplar ancak umutun son kısımları biraz aceleyle yazılmş gibi tahminimce umuttan sonra bu seriyi devam ettiren bir kitap daha çıkacak çünkü bazı olaylar yarım kaldı...

ayşe kulin köprü romanını özelkkle tavsiye ederim:lepi:

umutuda okudm arkadaşm gerçekten ikiside harika şu an elimin altında köprü var başlıcam bugün =))

Güzel bir yazar ancak sürekli Ayşe Kulin okumak vakit kaybı..
Evet kitapları insanları dinlendiriyor..Hoş vakit geçirtiyor..
Kaliteli güzel de yazıyor..Ama dozunda okunması gerektiği kanaatindeyim..
Ama geniş bir perspektiften bakacak olursam yaptığı işlere düzeyli, kaliteli buluyorum..
Lakin deyimi yerindeyse çerez gibi kitapları sanatsal ve akılda kalıcı şeyler değil..
Günlük ihtiyaçları karşıyacak cinsten hikayeler..Tabi bu benim yorumum (:
sevgiler..

vakit kaybi ayse hanima aksizlik olmaz mi?
evet ben de kitaplarimi katagorilendiririm .. kimine cerez derdim :) sizin gibi ama onlarda cok keyifli ekran basinda oyalanicagima cerez tabir ettigim kitaplari ani guzellestirmek daha guzel benim icin
yinede ayse hanimin kitaplari benim icin cerez yerine gecmiyor..
örnegin "1 gün " kitabi
ben cok begenmis ve ogrenmistim o kitaptan

slm arkadaslar su an elımde ayse kulinin umut kitabı var ortalarına yaklastım guzel bır kıtap surukleyıcı tavsıye ederım okumadıysanız

evet benimde sevdiğim yazarlar arasında...
adı aylin,gece seleri,sevdalinka,köprü...okuduklarım arasında...daha da pek çok kitabı var merak ettiğim...

bide arkadaşlar kitab okumayı yazara göre vakit kaybı olarak neden değerlendiriyorsunuz..
okumak okumakdır bana göre...hiç ummadığımız bi yazardan ve kitapdan bile değişik şeyler öğrenebilir,ufkumuzu genişletebiliriz..bu kadar önyargılı olmayın lütfen..

ayşe kulin... çok sevdiğim yazıyı daha da sevdirdi bana... daha da güzel yazar oldum onla beraber... büyüttü beni... yazıyla olgunlaştırdı...

Güzel bir yazar ancak sürekli Ayşe Kulin okumak vakit kaybı..
Evet kitapları insanları dinlendiriyor..Hoş vakit geçirtiyor..
Kaliteli güzel de yazıyor..Ama dozunda okunması gerektiği kanaatindeyim..
Ama geniş bir perspektiften bakacak olursam yaptığı işlere düzeyli, kaliteli buluyorum..
Lakin deyimi yerindeyse çerez gibi kitapları sanatsal ve akılda kalıcı şeyler değil..
Günlük ihtiyaçları karşıyacak cinsten hikayeler..Tabi bu benim yorumum (:
sevgiler..

siz daha güzel şeyler yazıyorsunuz sanırım...böyle bir yazara,en başta büyük bir emeğe haksızlık etmek çerez demek... ayşe kulini tanıyamammışsınız...

ben ayşe kulinin bütün kitaplarını okudum hemen hemen. büyük hayranlarındanım... vedayı ve umutu da okudum.. ikisde yine harika kitaplar ancak umutun son kısımları biraz aceleyle yazılmş gibi tahminimce umuttan sonra bu seriyi devam ettiren bir kitap daha çıkacak çünkü bazı olaylar yarım kaldı...

canım veda-umut-.... bir 3leme zaten...3.kitap da en yakın zamanda gelecek...

bayılıyorum bu kadına füreya,adı aylin,nefes nefese,köprü...hepsi birbirinden güzel helede adı aylin!!!

ben de vedayı okumuştum umut u da yeni bitirdim çok güzel ikisi de fakat umut ta dediğin gibi ben de aceleyle yazılmış olduğunu düşündüm hatta sayfa mı atladım diye kontrol ettim biraz eksik kalmış devamı olan 3.kitap inşallah çabuk gelir de ara vermemiş oluruz okumaya

bayılıyorum bu kadına ve kitaplarına beni en çok etkileyen ADI AYLİN di bazen o romandaki kadının yerinde olmayı çok isterim

bende çok severek okurum, özellikle füreya ve adı aykin, bu arada veda ve umutu okudum serinin üçüncü kitabını bekliyorum sabırsızlıkla.

adı aylin, sevdalınka-, füreya yı okudum guzeldı
kardelenleri okudum beğenmedim ama okumanızı tavsıye ederım ben sadece projelerını yanlıs yuruttuklerını dusunduğum için sewmedım

super bı yazar ya kıtapları cok guzel helede adı aylın cok guzel herkeze tavsıye ederım tabı dıger kıtaplarıda guzel (=

Bende ilk adı Aylin'le tanıdım..Ayşe Kulin'i

Mükemmel bir kitaptı,çok etkilenmiştim..

Kalemini beğenirim,eleştirdiğim yönü..Sürekli ailesini asaletinden,ailesindeki güzel kadınlardan bahsediyor..:)

bende sıkı bir Ayşe Kulin'ciyim.Tüm kitaplarını severek okudum.opuyorumnanaktan

kitap okumyı severdım ama ayse kulin ın kitaplarını okuduktan snr daha cok seıorum bnm haytımı deqıstırn yazarlardan bırıdır ayrıca..

Back