ben ayşe kulinin bütün kitaplarını okudum hemen hemen. büyük hayranlarındanım... vedayı ve umutu da okudum.. ikisde yine harika kitaplar ancak umutun son kısımları biraz aceleyle yazılmş gibi tahminimce umuttan sonra bu seriyi devam ettiren bir kitap daha çıkacak çünkü bazı olaylar yarım kaldı...
ayşe kulin köprü romanını özelkkle tavsiye ederim:lepi:
Güzel bir yazar ancak sürekli Ayşe Kulin okumak vakit kaybı..
Evet kitapları insanları dinlendiriyor..Hoş vakit geçirtiyor..
Kaliteli güzel de yazıyor..Ama dozunda okunması gerektiği kanaatindeyim..
Ama geniş bir perspektiften bakacak olursam yaptığı işlere düzeyli, kaliteli buluyorum..
Lakin deyimi yerindeyse çerez gibi kitapları sanatsal ve akılda kalıcı şeyler değil..
Günlük ihtiyaçları karşıyacak cinsten hikayeler..Tabi bu benim yorumum
sevgiler..
Güzel bir yazar ancak sürekli Ayşe Kulin okumak vakit kaybı..
Evet kitapları insanları dinlendiriyor..Hoş vakit geçirtiyor..
Kaliteli güzel de yazıyor..Ama dozunda okunması gerektiği kanaatindeyim..
Ama geniş bir perspektiften bakacak olursam yaptığı işlere düzeyli, kaliteli buluyorum..
Lakin deyimi yerindeyse çerez gibi kitapları sanatsal ve akılda kalıcı şeyler değil..
Günlük ihtiyaçları karşıyacak cinsten hikayeler..Tabi bu benim yorumum
sevgiler..
ben ayşe kulinin bütün kitaplarını okudum hemen hemen. büyük hayranlarındanım... vedayı ve umutu da okudum.. ikisde yine harika kitaplar ancak umutun son kısımları biraz aceleyle yazılmş gibi tahminimce umuttan sonra bu seriyi devam ettiren bir kitap daha çıkacak çünkü bazı olaylar yarım kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?