- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- Konu Sahibi TuzluCekirdek
evet bencede yapılması gerekiyor bebeğin bütün organları beyni kalbi ayrı ayrı inceledi doktor ayrıca erken doğum riskinizede bakılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ayrıntılı ultrasonumu yaptırmıştım şimdi pazartesi için 4 boyutlu ultrason için randevu aldım cd falan alıyorlar ya hatıra kalsın çok merak ediyorum bakalım çektirince buraya da koyarım inş.
ayrıntılı ultrason için ayrıca randevu alıp radyoloji bölümünde mi olunuyor bende eşimin yoğunluğundan en son 18.haftada gitmiştim kontrole . ben alman hastanesine gidiyorum ve kontrolümüz için haftaya cumartesi randevu aldım ve muayeneden sonra eve dönüyorum ben zonguldaktayım ve istanbula gidiyorum . gitmeden radyolojiden randevu alsam mı acaba diye sordum doktorun muayene odasında ultrasonda renki falan vardı çünkü en son gittiğimizde renkliyede getirdi ve 3 boyutlu oldu herşey acaba kendi mi çekiyor farklı mı bişey mi yoksa
BURSALI HAMİŞLERRRR yada DİĞERLERİ kızlar ya bu dr. beni hasta ediyor ayrıntılı için beni BİLSON a gönderdi oranın dr.una güvenirim ancak dedi bende randevu için aradım 280 ytl dediler şok oldum sizler ne kadara yaptırdınız yaa ne olur yardım
BURSALI HAMİŞLERRRR yada DİĞERLERİ kızlar ya bu dr. beni hasta ediyor ayrıntılı için beni BİLSON a gönderdi oranın dr.una güvenirim ancak dedi bende randevu için aradım 280 ytl dediler şok oldum sizler ne kadara yaptırdınız yaa ne olur yardım
selam kızlar biz de dün doktordaydık doktoruma ayrıntılı, 4 boyutlu ultrasonlarla renkli dopler olayını sordum ben her seferinde ayrıntılı bakıyorum bir problem olsaydı veya olursa ben gönderirim ayrıntılı veya doplere şimdilik gerek yok hatıra kalmasını istiyorsan 4 boyutluyu da çektirebilirsin ama normalde ona da gerek yok dedi kafam karıştı kızlar sizce gideyim mi radyoloji uzmanına ayrıntılı için ne dersiniz???