• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrintili ultrason kiz bebek ☺️

Feliceee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
245
296
103
Arkadaslar iyi geceler bugun ayrintili ultrasonum vArdi dr kesin kiz dedi ama daha oncede erkek demisti ekte ultrason goruntusu var bacak arasinin yanilma payi olur mu yada gercekten kiz mi siZcede??

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 4.595
  • image.webp
    image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 4.813
Yok 2d yaziyor kagitta o anda sormakta aklima gelmedi :)) 19 hafta 3 gunluk sence kiz mi erkek mi?

Inan bi fikrim yok canim. Kiz deyip erkek cikar erkek deyip kiz cikar .cinsiyet konusunda bir sey diyemem. 21 haftalik hamileyim bende. Geçen pazartesi doktora gittim hem kendi ultrasonundan bakti hemde 4d ultrasona yolladi. Doktorumun baktigi ultrasonda 2d li. Bidahaki kontrolünde büyük ihtimal 4d ye yollar seni. O zaman kesin cinsiyeti belli olur. Sabirsizlaniyorsun cinsiyet icin farkındayım ama yapicak bir şey yok. Allahim sağ saglim sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayi nasip etsin

Ayrica sormak istediğin birsey varsa doktora küçük bir kağıda not al.ben öyle yapıyorum

2d ultrason bacak arasi bebegin fotograf ama erkek olsa cikinti olurdu benimkinde cikinti yok :)) hayirlisi ilk bebegim benim kiz erkek farketmez yeter ki saglikli olsun senin bebeginin cinsiyeti ne?

20.hafta ayrıntılı ultrasonda yanılma payı olmaz pek erkek mi istiyorsun

Ilk erkek demisti doktor kendimi erkege gore ayarlamistim alisveris yaptim ilk cocugum farketmez yeter ki saglikli olsun ama doktor yanildi mi acaba diye merak ediyorum sonucta boyle seyler duyuyoruz

Ilk erkek demisti doktor kendimi erkege gore ayarlamistim alisveris yaptim ilk cocugum farketmez yeter ki saglikli olsun ama doktor yanildi mi acaba diye merak ediyorum sonucta boyle seyler duyuyoruz
Erkek dediğinde yanılma payı daha yuksek her çıkıntıyı kordonu karistirabilyorlar biraz erken davranmışsın alışverişe canım ya yinede değiştirirler aldigin yerler...kaçıncı haftada erkek dendi ..bu arada bulan tin falan çok muydu

Hayir bulantim yoktu kusmamda yoktu o kadar rahat bi hamilelik gecirdim ki sukur ilk aylarda hatta hamile oldugumu unutuyordum 12 haftada erkek demisti simdi 19 haftadayim kiz dedi ben yurtdisinda yasiorum degistirirLefr mutlaka haklisin kizdan erkege donen cok azmis bakalim hersey Allahtan ama ben bu dr pek guvenemedm

Hayir bulantim yoktu kusmamda yoktu o kadar rahat bi hamilelik gecirdim ki sukur ilk aylarda hatta hamile oldugumu unutuyordum 12 haftada erkek demisti simdi 19 haftadayim kiz dedi ben yurtdisinda yasiorum degistirirLefr mutlaka haklisin kizdan erkege donen cok azmis bakalim hersey Allahtan ama ben bu dr pek guvenemedm
Benim kızımda ilk 5 ay bulandıran duramadim oğlumda bir iki kere ancak oldu rahattı inşallah hayırlısıyla ikisindende kısmet eder Allah
.başka bi dr görme ihtimalin düşük galiba değil mi sürekli ultrason orda yasak bursa olana hemen başka dr a gidrrdin

Evet 3 kere ultrason hakkin var hem maddi acidan hemde bebege zarar vermemek icinmis sozde,benimde oyleydi cok rahatti karnim top gibi hep tatli yemek istiyorum ilk doktor erkek dediginde sasirmamistim ama kiz dediginde sasirdim simdi sen ekteki fotografima bakabildin mi? Cocuklarin var galiba Allah bagislasin belki ultrason fotosundananlarsin

Çok anlamam ama senide hayal kırıklığına uğratmamak istemem erkek çocukları daha cabuk gelişiyor kesesi erken görülüyor hormon hızlı yükseliyor yani vücut organları duşa ayrıntılıboluyor ultrasonda senin kız gibi..Benim 5yaşında kizm oğlum 14 aylik..ilk çocuğun kız olması dünyanın en güzel şeylerinden annecim sen benim canımsın deyip kardeşine ablalık yapısı falan ..ven oğlumu çok istedim erkek olsun diye ama oğlum olsaydı da kız isterdim Allahtan olmayanı istiyoruz..birde sen etrafına erkek dediğin için tuhaf olmussundr şimdi kızmış demek falan ..boşver canım sağlık herşey kucağıma oğlumu alınca o kadar utandım ki erkek istedim diye bebek iste hic bi farkı yokmuş dedim hatta epey bi kıza alışkın olduğumdan kız gibi sevdim erkek bebek sevilmezmis gibi

Arkadaslar iyi geceler bugun ayrintili ultrasonum vArdi dr kesin kiz dedi ama daha oncede erkek demisti ekte ultrason goruntusu var bacak arasinin yanilma payi olur mu yada gercekten kiz mi siZcede??
merhaba,bebeginiz hayirli olsun oncelikle:)Benim bebegimin cinsiyetinden de 6. aya kadar emin olamamistik:)Cok bisey bildigimden degil ama buraya bi arkadas konu acmisti ve boyle ultrason resimleri ustunden cinsiyet nasil anlasilir'i gosteriyordu.Ordan anladigima gore sizinki kiz:)cunku erkeklerin o bolge arti seklinde gibi gorunuyor demisti.yine de bi daha ki muayeneyi bekleyin derim:)Kiz erkek farketmiyor,evlat degil mi,hepsi candan bi parca inanin:)

K karemela sepeti tesekkur ederim cevabin icin eve haklisin kiz erkek inan farketmez ikiside kabulum tek istedigim emin olmak alisveris yapicam erkekse pembe giydirmek zorunda kalmak istemiorum :)) yoksa bebegim saglikli sukur onemli olan bu

Canım,sağlıklı olsun da ama sanki gönlünden erkek geçiyor senin

Back
X