- 1 Haziran 2012
- 245
- 296
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek dediğinde yanılma payı daha yuksek her çıkıntıyı kordonu karistirabilyorlar biraz erken davranmışsın alışverişe canım ya yinede değiştirirler aldigin yerler...kaçıncı haftada erkek dendi ..bu arada bulan tin falan çok muyduIlk erkek demisti doktor kendimi erkege gore ayarlamistim alisveris yaptim ilk cocugum farketmez yeter ki saglikli olsun ama doktor yanildi mi acaba diye merak ediyorum sonucta boyle seyler duyuyoruz
Benim kızımda ilk 5 ay bulandıran duramadim oğlumda bir iki kere ancak oldu rahattı inşallah hayırlısıyla ikisindende kısmet eder AllahHayir bulantim yoktu kusmamda yoktu o kadar rahat bi hamilelik gecirdim ki sukur ilk aylarda hatta hamile oldugumu unutuyordum 12 haftada erkek demisti simdi 19 haftadayim kiz dedi ben yurtdisinda yasiorum degistirirLefr mutlaka haklisin kizdan erkege donen cok azmis bakalim hersey Allahtan ama ben bu dr pek guvenemedm
merhaba,bebeginiz hayirli olsun oncelikle:)Benim bebegimin cinsiyetinden de 6. aya kadar emin olamamistik:)Cok bisey bildigimden degil ama buraya bi arkadas konu acmisti ve boyle ultrason resimleri ustunden cinsiyet nasil anlasilir'i gosteriyordu.Ordan anladigima gore sizinki kiz:)cunku erkeklerin o bolge arti seklinde gibi gorunuyor demisti.yine de bi daha ki muayeneyi bekleyin derim:)Kiz erkek farketmiyor,evlat degil mi,hepsi candan bi parca inanin:)Arkadaslar iyi geceler bugun ayrintili ultrasonum vArdi dr kesin kiz dedi ama daha oncede erkek demisti ekte ultrason goruntusu var bacak arasinin yanilma payi olur mu yada gercekten kiz mi siZcede??
Canım,sağlıklı olsun da ama sanki gönlünden erkek geçiyor seninArkadaslar iyi geceler bugun ayrintili ultrasonum vArdi dr kesin kiz dedi ama daha oncede erkek demisti ekte ultrason goruntusu var bacak arasinin yanilma payi olur mu yada gercekten kiz mi siZcede??