Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı için en uygun zaman?
- Konu Sahibi Ela6167
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Aralık 2016
- 449
- 200
- 23
- 34
Yani endişemde haklıyım ozaman :/ Özel yapan tek yer var 500 tl istiyor. Diğer bir hastanedeyse randevu veremiyorlar dolmuş napacağımı şaşırdımCan'ım ben 22 de yaptırdım az daha gelmeseydin yapamazdım Bebek çok büyümüş dsdi Dr
- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- 38
18. hafta ila 23.hafta arası yapılıyor,gideceğin zaman gec bir zaman degil ,bende 21.haftamda gitmiştimMerhaba kızlar şuan 18+2 hamileyim. Ayrıntılı ultrason için tarihi 19 nisana verdiler. Sizce ideal bir zaman mı? Bana geç gibi geldi biraz... 3 haftadan fazla zaman geçmiş oluyor. Bilgisi olan yazarsa sevinirim :/
- 24 Aralık 2016
- 449
- 200
- 23
- 34
Eskişehir'de yaşıyorum canım aslen buralı değilim zaten tanıdık kimse yok burada.. Ozaman ben dediğin gibi arayayım. Önemli bir konu sonuçta :/Nerde yaşıyorsun? Can'ım devlet nasıl randevu vermez. Ara sağlık bakanlığını bana randevu yok diyorlar kaç haftalık olduğunuza söyle ve özelde imkanım Yok de bak nasıl randevu verirler.
- 24 Aralık 2016
- 449
- 200
- 23
- 34
Bilmiyorum biraz sonlara doğru olunca endişe ettim, her şey tam zamanında sona kalmadan olsun istiyor insan18. hafta ila 23.hafta arası yapılıyor,gideceğin zaman gec bir zaman degil ,bende 21.haftamda gitmiştim
- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.181
- 103
Bence durma ve geri dönüş alana kadar çabala . Senin bi konun daha vardı okudum. Devlet bu imkanı sana sunmak zorunda. Ben şehir dışında olduğum için randevu alamamıştım . Dr muane etti geçmek üzere zamanın hemen yarına randevu versinler sana dsdi bi gün sonra devlette oldum hiç uğraşmadan.Eskişehir'de yaşıyorum canım aslen buralı değilim zaten tanıdık kimse yok burada.. Ozaman ben dediğin gibi arayayım. Önemli bir konu sonuçta :/
- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- 38
öyle anlıyorum seni ama gideceğin zaman gec bir zaman diil, en iyisini sen bilirsin tabii kiBilmiyorum biraz sonlara doğru olunca endişe ettim, her şey tam zamanında sona kalmadan olsun istiyor insan
- 3 Ocak 2013
- 415
- 219
- 103
eskişehir de turgay şener, 300 tl ye yapıyor. neredeyse tüm doktorlar da ona yönlendiriyor. 500 tl duymadım eskişehirde, neresi yapıyormuş 500 TL ye?Bilmiyorum biraz sonlara doğru olunca endişe ettim, her şey tam zamanında sona kalmadan olsun istiyor insan
- 24 Aralık 2016
- 449
- 200
- 23
- 34
Devletteki doktorum hastanede yaptırmak istemezsen carşıda özel yapan bir tek yer var o da 500 lira dedi. Sormadım ismini. Fiyatı duyduktan sonra.eskişehir de turgay şener, 300 tl ye yapıyor. neredeyse tüm doktorlar da ona yönlendiriyor. 500 tl duymadım eskişehirde, neresi yapıyormuş 500 TL ye?
- 24 Aralık 2016
- 449
- 200
- 23
- 34
Arayacağım kesinlikle. Geçen haftadan beri uğraşıyorum çünkü insan fıttırıyor olmayıncaBence durma ve geri dönüş alana kadar çabala . Senin bi konun daha vardı okudum. Devlet bu imkanı sana sunmak zorunda. Ben şehir dışında olduğum için randevu alamamıştım . Dr muane etti geçmek üzere zamanın hemen yarına randevu versinler sana dsdi bi gün sonra devlette oldum hiç uğraşmadan.
- 24 Aralık 2016
- 449
- 200
- 23
- 34
Erkene almaya çalışıp alamazsam o tarihte gidicem mecbur :) Inşallah istediğim olur, olmazsada umarım sorun olmadan o tarihte hallolur her şeyöyle anlıyorum seni ama gideceğin zaman gec bir zaman diil, en iyisini sen bilirsin tabii ki
- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- 38
stres yapma annesi sorun olmaz inşErkene almaya çalışıp alamazsam o tarihte gidicem mecbur :) Inşallah istediğim olur, olmazsada umarım sorun olmadan o tarihte hallolur her şey
- 24 Aralık 2016
- 449
- 200
- 23
- 34
Inşallah canım :) Teşekkür ederimstres yapma annesi sorun olmaz inş
- 5 Ocak 2013
- 2.783
- 4.638
- 333
- 24 Aralık 2016
- 449
- 200
- 23
- 34
Farklı çok fikir var ama bakalım hayırlısı. Öyledir belki ama insanın içinde ister istemez bir kuruntu oluyor konu bebik oluncaAslında normal bir zaman bence.. 20 ile 24. Haftalar arası yapılıyor ayrıntılı ben de 22de yaptirmistim
- 3 Ocak 2013
- 415
- 219
- 103
senin tarihin normal zaten, kaldı ki, dediğim gibi özele gitmek istersen de 500 TL değil.Devletteki doktorum hastanede yaptırmak istemezsen carşıda özel yapan bir tek yer var o da 500 lira dedi. Sormadım ismini. Fiyatı duyduktan sonra.
- 13 Mart 2015
- 4.176
- 7.623
- 158
Nerde yaşıyorsun? Can'ım devlet nasıl randevu vermez. Ara sağlık bakanlığını bana randevu yok diyorlar kaç haftalık olduğunuza söyle ve özelde imkanım Yok de bak nasıl randevu verirler.
O durumlar öyle olmuyor ne yazık ki. Her doktorun günlük belirli bir sınırı var, onun üzerindeki sınırı almak zorunda değil. Atıyorum sınır günlül 70 hastadır, doktor 71. Kişiyi geri çevirebilir, kimse de alması için zorlayamaz. Eğer tüm randevular da dolmuşsa randevu vermemeleri doğal ne yazık ki.
Konu sahibine: eğer randevu alamazsan bir türlü Ankara'ya ya da başka yakın bir şehre gidebilirsiniz bence.