• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrilmalimiyim

sude4181

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
4
0
1
36
Merhabalar.bana da bir akıl verin lütfen napicagimi şaşırmış durumdayım. 6 yıllık evliyim biri 2 aylik digeri 5 yasinda 2 tane kizim var.size olayı olduğu gibi anlatıyorum. Aslında olay ben daha ilk kızıma hamileyken başladı. Evde eşimle otururken telefonu çaldı açtım bir kadındı ve sesimi duyunca hemen kapattı telefonu eşime sordum yanlış numaradir falan dedi o gün öle kapandı konu.ama numara aklımda kalmış üzerinden 2 yada 3 yıl geçtikten sonra eşimin telefonunda ayni numaradan gelemis ve gitmis çok kötü içerikli mesajlar buldum (sex icerikli) sonra ben bunu ona sorduğumda arkadaşının sevgilisi olduğunu onun eşimin telefonundan mesajlastigini söyledi yemin etti bir sürü seni aldatmadim yapmam diye ben gene yuvası dagitmadim ama güven kalmamıştı zaten artk bu arada eşim alkol de kullanıyor ne yaptıysam vazgeciremedim.arkadaşı şu anda evli olduğu için onada bişey soramiyorum tabi yuvası yıkılmasın diye neyse dün ben bi arkadasa gittim oturmaya oda sabah işten geldi uyucaktı ben gittikendi sonra o numaraya mesaj atmış nbr nasılsın diye kızdan ona yazmış sen beni hala silmedinmi senin gibi yuzsuzunu görmedim hayatımda demiş eşimde hepimiz din kardeşiyiz Allahın selaminidami vermeyelim gibi seyler sacmalamis.neyse ben busefer hemen aradm numarayı konuştum kızla gayetten sakin ve medeniyetin sadece gerçekleri söyle dedim kız anlattı sonra ben dedi eşinin arkadisinin ahmet diyelim ona onun eski kız arkadaşım dedi eşini sürekli ahmet artıyor bizi baristirmaya çalışıyor esin dedi ben artık nişanlıyım beni rahat birakmiyorlar ahmet benimle çıkarken gitti sema ile evlendi dedi. Eşinin hiç bir suçu yok dedi neyse kapattık telefonu ben onu atlatamadan watsap dan mesaj geldi Aykut diye birinden sesli mesaj bi dinledim rus kadın o numarayı da aradım kadına demiş bir çocuğum var eşinden boşandı falan ama hiç gorusmemsiler yüzyüze periscope dan buldum narayi dedi eşim kadında hiç görüşmedik dedi.sonra uyandırdım onu tartışmaya başladık ama evde çocuklar olduğu için kavga etmedik sakin sakin konuştum ya falan neden yaptın diyorum bilmiyorum diyor Özür diliyor ben seni aldatması diyor ona göre aldatmak sadece cinsellik sanıyor ama bana göre buda aldatmak neyse o gece ise gittikten sonra kardesimi aradım bende anneme geldim ona haber vermeden sabah gelince eve benı bulamayınca aradi ağladı dedim sakin gelme gelmicem dedim sonra bana mesaj attı sen annene gittin yâ merak etme gelmem seni almaya dedi.bende bişey yazmadım . 2 çocuğum var şimdi Siz akıl verin bana ben napicam anne kapısinda çalışıp çocuklarıma bakarım ama annemlede pek qnlasamiyorum açıkçası napmaliyim sizce çok uzun oldu hakkinizi helal edin.

Bu ne biçim bi olay örgüsü ya, eşin seni zaten aldatmış görmezden gelmişsin, ayrılıp ayrılmamak senin kararın artık. Bu kadar iğrenç şeye boşanman lazım ama hayat senin...

Offff nasil bir durum bu esin niye boyle islere giriyo sacma bir degil bir suru skntı oyle ismi olur gitme bida o eve gidersen esin nasilsa sineye cekti deyip yine yapar yapicani aradan 2 3 sene gecti yine bisey bulmussun o 2 3 sene icinde kimbilir neler yazildi cizildi o kizda bence dogru solemiyodur ben oyle bi hisse kapildim ne belli agiz birligi yapip senin arama ihtimaline karsi boyle bi plan yapilmadigi canim mesajlarda ne gordun sec icerikli diyosun karsiliginda kiza ne yazilmis... esin arkadsimla alakasi var bu kizin dio bence agiz birligi var esinle o kadin arasinda. E arakadsi gitsin o boku yiyosa baska bi hat alsin ( hic tasnif etmem ama )oyle seymi olur senin esini nie kullanio aklsizmi bu kadr kendi larsindan cekinio senden nie cekinmemis bi gariplik var bu iste esinde bence yalan saoyluyo boyle yasayamassinki sen o adamla ruh sağlığın bozulacak

Iyide aklinda geri donmek varsa beden gittin ki annene?
Diger ahmetin sevgilisi olduğunu diyor ya.. belkide yakalanirsak boyle bir hikaye anlatirsin demistir. Erkeklerden hersey beklenir.

Iyide aklinda geri donmek varsa beden gittin ki annene?
Diger ahmetin sevgilisi olduğunu diyor ya.. belkide yakalanirsak boyle bir hikaye anlatirsin demistir. Erkeklerden hersey beklenir.
Ben de aynı şeyi düşündüm olayı sevgilisine anlatmış belli bi senaryo yazmışlar.

Kimin eli kimin cebinde belli değil anladığım tek şey sağlam ayakkabı değil seninki.
Allah yardımcınız olsun evlenmek zor boşanmak zor ne biliyim, hakkınızda hayırlısı olsun

• Beğen
Reactions: KV_
ortada aldatma var. taaa ilk mesajda da varmış zaten.

• Beğen
Eşi adi ş.refsiz bence kadına evli değilim demiş sonra ortaya çıkmış ya da kadın seni bilse de vicdanı ağır basmış ama kocan peşini bırakmıyor kadını rahatsız ediyor baştan sona yalan söylüyor boşa gitsin
Edit:Tekrar okudum gene anlamadım ara yeri of baştan sona yalan gibi be pislik herif

Uydurma, planlanmış bir olay. Eşinizemi kaldı arkadaşını sevgilisiyle barıştırmak. Böyle numaralar bayatladı artık tutmuyor. Mideniz alacaksa bu adamı devam edin, geri dönmek istemiyorum diyorsanız da yol verin...

Şöyle bir düşünelim.
Benim kız arkadaşım kocasını aldatıcak hemde benim telden adama seks şeyleri yazıcak.
İkisinide oyarım:KK59:
Ha nasıl ses etmem. Başka erkek arkadaşı varsa bende onla görüşücem dersem.:kusmuk:

Pardonda kacıncı yüzyıldayız acaba.
Bu numaralar coktan bayatladı.:süslü:

• Beğen
Kızlar bende aklımı toparlamaya geldim anneme kızım çık küçük olduğu için akla ihtiyacım var dedim daha iki aylık zaten stresten sütüm gidicek diye de korkuyorum ayrıca Ahmet'in karısının da haber varmis olaylardan yani kızı biliomus oda aklımı karıştıran da o iste

Merhabalar.bana da bir akıl verin lütfen napicagimi şaşırmış durumdayım. 6 yıllık evliyim biri 2 aylik digeri 5 yasinda 2 tane kizim var.size olayı olduğu gibi anlatıyorum. Aslında olay ben daha ilk kızıma hamileyken başladı. Evde eşimle otururken telefonu çaldı açtım bir kadındı ve sesimi duyunca hemen kapattı telefonu eşime sordum yanlış numaradir falan dedi o gün öle kapandı konu.ama numara aklımda kalmış üzerinden 2 yada 3 yıl geçtikten sonra eşimin telefonunda ayni numaradan gelemis ve gitmis çok kötü içerikli mesajlar buldum (sex icerikli) sonra ben bunu ona sorduğumda arkadaşının sevgilisi olduğunu onun eşimin telefonundan mesajlastigini söyledi yemin etti bir sürü seni aldatmadim yapmam diye ben gene yuvası dagitmadim ama güven kalmamıştı zaten artk bu arada eşim alkol de kullanıyor ne yaptıysam vazgeciremedim.arkadaşı şu anda evli olduğu için onada bişey soramiyorum tabi yuvası yıkılmasın diye neyse dün ben bi arkadasa gittim oturmaya oda sabah işten geldi uyucaktı ben gittikendi sonra o numaraya mesaj atmış nbr nasılsın diye kızdan ona yazmış sen beni hala silmedinmi senin gibi yuzsuzunu görmedim hayatımda demiş eşimde hepimiz din kardeşiyiz Allahın selaminidami vermeyelim gibi seyler sacmalamis.neyse ben busefer hemen aradm numarayı konuştum kızla gayetten sakin ve medeniyetin sadece gerçekleri söyle dedim kız anlattı sonra ben dedi eşinin arkadisinin ahmet diyelim ona onun eski kız arkadaşım dedi eşini sürekli ahmet artıyor bizi baristirmaya çalışıyor esin dedi ben artık nişanlıyım beni rahat birakmiyorlar ahmet benimle çıkarken gitti sema ile evlendi dedi. Eşinin hiç bir suçu yok dedi neyse kapattık telefonu ben onu atlatamadan watsap dan mesaj geldi Aykut diye birinden sesli mesaj bi dinledim rus kadın o numarayı da aradım kadına demiş bir çocuğum var eşinden boşandı falan ama hiç gorusmemsiler yüzyüze periscope dan buldum narayi dedi eşim kadında hiç görüşmedik dedi.sonra uyandırdım onu tartışmaya başladık ama evde çocuklar olduğu için kavga etmedik sakin sakin konuştum ya falan neden yaptın diyorum bilmiyorum diyor Özür diliyor ben seni aldatması diyor ona göre aldatmak sadece cinsellik sanıyor ama bana göre buda aldatmak neyse o gece ise gittikten sonra kardesimi aradım bende anneme geldim ona haber vermeden sabah gelince eve benı bulamayınca aradi ağladı dedim sakin gelme gelmicem dedim sonra bana mesaj attı sen annene gittin yâ merak etme gelmem seni almaya dedi.bende bişey yazmadım . 2 çocuğum var şimdi Siz akıl verin bana ben napicam anne kapısinda çalışıp çocuklarıma bakarım ama annemlede pek qnlasamiyorum açıkçası napmaliyim sizce çok uzun oldu hakkinizi helal edin.

neymiş; bi yapan bidaha yapıyomuş.

evlatlarınızdan utanmamış mı. sen yapsan bunları namussuz olursun. ama o erkek.
kahretsin ya vallahi.

uzattım. bence boşan.

Güveniniz kalmamış ama ikinci çocuk yapmaktan da geri kalmamışsınız maşallah.
Yapılacak şey belli.

Aldatılmışsın net.. Geri dön tekrar aldatılacaksın. Dönersen haklıymışsın dersin

bu ben değil arkadaşım yazmış diyen erkeklere inanan kadınlar... bi bitse artık.

Back