Ayrılmalı mıyım ?

ay burayı görmemişim!! kan beynime sıçradı!! pislik adam bakire kadın istiyormuş,bir de size sırf bu yüzden katlanıyormuşmuşmuş!!!!

konu sahibi kendinize saygınızı yitirmeden AYRILIN bu adamdan!!
Kadınlar kendilerine değer vermedikçe bu zihniyetler bitmeyecek malesef.

Tekrar yeni birine kendini tanıtmak zor geliyormuş gelen de benden iyi mi olacakmış hayır bunları da söylüyor.
Buna da ayrıca değinmezsem çatlarım. Bu nedir yahu!
Arkadaş bana denk gelecek böylesi tükürürüm yüzüne bi daha da dönüp bakmam.

Okuldan çıkınca evlenmeyen poliste nadirdir ne bilim 32 yaşında bekar tek diyeceğim kardeşim yoluna bak

Bu ne böyle ya, bide paşamizin peşinden koşup hal hatir mi sorcan? Geri çek kendini cabim, ölü taklidi yap, kendi işine yoğunlaş. Dönerse senindir ama dönmez inşallah baksana sende pek istekli görünmüyorsun. Beyefendi zaten belirsizlik abidesi ıssız adam rolüne bürünmüş. Baştaki yaptığı laflar da cabası, yok tayt giyme, yok başkasıyla niye birlikte oldun tarzında hesap sormalar. Sen kim köpek diyemedin mi o anda? Ben pek verdiğin emeklere değecek bir adam göremiyorum karşımda, tabii en iyisini sen bilirsin tatlım, hakkında hayırlısı olsun

Siz elinizden gelenin çok çok fazlasını yapmışsınız.Bu tanımlandıramadığım insandan uzak durun.Tayt giymeymiş,erkek arkadaşın olmasınmış,kız çocuğun sana benzermiş.Çok çirkin laflar.Es kaza evlenir mevlenirseniz eve kapatılmayı,çocuk da olunca anası gibi oldu laflarına hazırlıklı olun derim.

Kabul edelim, konu sahibi için adam hasmetmeablari hükmünde.

O kadar hakarete, kötü muameleye rağmen hazretlerinin ayağına gidecek ama kabul eden yok.
Gidebilir bence problem yok. Ben artık kabullendim birçok şeyi. Herkes saygı sevgi gördüğü bir ilişki içinde olacak diye birşey yok. Kendini buna layık görüyor ise ne yapabiliriz?

Gidebilir bence problem yok. Ben artık kabullendim birçok şeyi. Herkes saygı sevgi gördüğü bir ilişki içinde olacak diye birşey yok. Kendini buna layık görüyor ise ne yapabiliriz?
Gözümden kaçmadı değil sende bayrağıdır banlamıyorsun bende bence konudan uzaklasalim gencler

Ben de diyordum ki bu ayı sayısını unutacak kadar kimlerle ilişki yaşamış. Kadınlar neden böyle?
Ben de buna bazen şaşırıyorum. Yani hem karakter hem tip olarak hiç çekici olmayan erkeklerin bile nedense ağzında 'birlikte olduğum kadınların sayısını hatırlamıyorum' lafı var.

Üstelik erkekler aynı zamanda ülkemizde rahatça cinsellik yaşayamadıklarından da şikayetçiler, kadınların tercih etmemesi sebebiyle.

Elinizden geleni yapın tabi ayaklara kapanıp yalvarma kısmı eksik kalmış onu da yapın belki bırakmaz o zaman sizi. Yahu arkadaşım hiç mi kendinize saygınız yok? Kendisi bir sürü ilişki yaşayan adam geçmişinizde güvenip bir kişi ile beraber oldunuz diye size dünyanın lafını ediyor, hal böyleyken siz bu zihniyetteki adamın evine gidip kalıyorsunuz, büyük ihtimal beraber oluyorsunuz, adam sizi bırakıyor, sonra aman yeni birini bulmak zor geldi, o kadsr uğraşamam diyerek i tekrar dönüyor, sonra gene net değil, siz birde o adamla görüşmek için 800 km yol gitmek istiyorsunuz, adam buna bile mırın kırın ediyor. Arkadaşım sen kendine hiç değer vermiyorsun ki adam niye sana değer versin?

Birçoğunun diline vuruyor bakma. Performans minimum 5 dk olanın bile ağzında aynı laf. Lafta hepsi womanizer. Kriterleri nefes alsın yeter'den ibaret de olabilir tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…